automoto.ee foorumid

Täisversioon: VW LT45 Puksiir 1985
Teile näidatakse hetkel lihtsustatud versiooni tekstist. Vaadake täisversiooni õiges formaadis.
2018 on foorimis puksiiride ülemvõim Smile
Kuna mul juba üks suurem puksiir on olemas siis oli hädasti ka väikest juurde vaja. Foorumist leidsin ksf skiso kuulutuse, mis tundus suhteliselt hea, arvestades minu vajadusi . Kasutasin oma eriõigusi ja peitsin kuulutuse ruttu teiste eest ära ja juba sama päeva õhtul (oktoobri lõpus) tegime tehingu ära.

Selline vaatepilt oli kõigepealt:

[Pilt: 4n5rgXI.jpg]

[Pilt: TNAiJ4c.jpg]

Tsitaat:85.a
2.4 td 55kw
5000kg täismass 2000kg kandejõud.
Lõppetamist  vaja masin salong koostada, kütusepaak koos  torustikuga ja tuled ühendada.
Vahetatud kogu piduri torustik, esimesed kettad klotsid ja sadulad.
Mootor käivitub ning vahetatud hammasrihma komplekt koos veepumbaga.
Pihustid said uued otsad , uued hõõgküünlad ja esiklaas.

Kuna endal käed just persest välja ei kasva siis hakkasin tasapisi muude tegemiste kõrvalt autot kokku laduma. Saab oma käe järgi valmis ehitada.
Muljet avaldas bagimeeste (ksf skiso tegeleb autospordiga veoauto bagide alal) poolt teostatud tööde kvaliteet. Pealisehitus on väga hästi ja professionaalselt ehitatud ning võiks öelda parim, mis ma sellistel puksiiridel olen (müügis)näinud. Samuti on kabiin ja ülejäänud raami osa suhteliselt viisakalt ära tehtud ja minule jääb ainult viimistlemise rõõm.

Suurtematest asjadest oli vaja lahendada kütusepaagi kinnitamine, elektrisüstemide üle käimine. Leidsin ka palju korralikuma radika (vana oli alt juba päris ära ussitanud) ning vajaksin veel originaalset roolivõimendi pumba kinnitamise krontsteini.

Kaasa pandud paak oli ise ehitatud, aga jäänud pooleli. Leidsin oma varudest täpselt sobiva, palju suurema ja kohe kasutusvalmis paagi. Isegi pooleli jäänud paagi tarbeks tehtud vitsad sobisid ideaalselt.

[Pilt: 2AirSle.jpg]


[Pilt: 8rHzYgc.jpg]

Praegu takistab liikumist veel elektrisüsteemi paranduste/täienduste lõpetamine ning ümberehituse legaliseerimine. Nimelt on ta veel arvel külmikuna, minu soov on saada eriotstarbelisena ning passi saada reaalne kandevõime. Aga hoian kursis, kuidas MNT asjaajamine kulgeb.

[Pilt: yUwdVW0.jpg]
sul reaalne kaal ka 3T? ma mõtlesin, et mul raske käkk. mul 2500 passis ja reaalne ka, kandevõime 2.9T
Mingipäev lähen uurin need lt-d ka üle.
kas 2,4TD polnud motte 75kw,mul oli vabalthingav 55kw?