automoto.ee foorumid

Täisversioon: KÜSIMUSED, mis oma teemat ei vääri (osa 2)
Teile näidatakse hetkel lihtsustatud versiooni tekstist. Vaadake täisversiooni õiges formaadis.
Lihtsam mingit kuuri pole püsti ajada?
Noo 2200 eest saad ilmastikukindla kuudi kus käivad uksed lukku. Iga suvaline idioot ei saa küüsi taha ajada ja kui ikka väga suur himu on ära rottida siis lähevad asjad ka valvuri nina alt...
(20-01-2019, 16:31 PM)maisalup Kirjutas: [ -> ]On keegi soetanud omale õue peale mere konteineri töötoaks või midagi? Tahaks mööblit teha. Korteris ei tahaks maurata elektri tööriistadega. Oli mõte see kõige suurem 45" konteiner soetada, aga kuidas nagu reaalselt seal sees toimetada on? Tegelt kui masinad sättida ühe seina äärde, siis peaks 1.5m ruumi liikumiseks majandamiseks. Suurte plaatidega läheb ilmselt kitsaks ja tuleb vaadata kuidas materjaliga ära mahub, kuid laiust 2.4 ja kõrgus 2.69 pikkus 13 ja peale peaks andma pisema töötoa mõõdud välja küll.. ja vihm ei saja kaela ning tuul ei tõmba...

Kui siis külmutuskonteiner.
Sellel on arvestatav soojustus seinas ja kui neid veel 2 tk kõrvuti panna ja vaheseinad ära lõigata saab juba viisaka ruumi.
Tuttav tegi omale nii garaazi et kahel konteineril lõikas ära siseseinad.
Neist äralõigatud seintest ühest sai kahe konteineri vahele katus ja teisest said otsaseinad.
Katuseks on pandud üle konteinerite 5 tk 20x10 cm prussi ja nende külge seest lagi üles kinnitatud.
Peal on roov ja katuseplekk.
Praegugi on hea soe sees olla.
isotermiline furgoon vast etem kui konteiner?omal plaanis vähemalt selline sebida ja ootan kunas järgmine auto lammutusse läheb siis võtan ära.plaanis ka mingi küte sisse aretada ja hea soe talvel nokitseda ja samas ka hea asju hoiustada.
No neid on külmutusega konteinereid ka. Neil soojusisolatsioon seinas olemas. Mõte oli talu kohta 2 tk sebida. Ühele saaks aknad sisse teha ja saunaks ja teisest töötuba kus nokitseda. Sauna/puhkemajaks oleks selline paras. 3 vundamendiplokki alla ja vsjoo. Pole vallalt ehitusluba vaja ega midagi. Ning saaks koha kuhu põgeneda korterist. 
Paneks veel konteinerid kõrvuti 4 meetrise vahega ja katus peale, oleks vahel ka nokitsemis koht või auto varjualune, aga siis võibolla juba vaja ehitusluba...
(20-01-2019, 19:08 PM)maisalup Kirjutas: [ -> ]Paneks veel konteinerid kõrvuti 4 meetrise vahega ja katus peale, oleks vahel ka nokitsemis koht või auto varjualune, aga siis võibolla juba vaja ehitusluba...

ehitusluba millele?see kuut ju ratastel maja.naaber kah mullu kevadel tõi mingi kuudi(moodulmaja) ja ükski ametnik ei krooksu.naaber võttis raudkarkassil kasvuhoone sõrestiku maha ja vundamendi jäänustele tõstis kraana putka peale ja voilaa,terass,ette ja varikatus kah terassile ja elu lill.järelvalve ametnik sõitis mööda ajas paar sõna juttu ja gudbae.
No mul pole ratastel, vundamendi plokkidele toetaks ja kui nad ära ka ühendan ühise katuse alla tuleb ligi 10x14m rajatis. Mõned ametnikud võivad kadedaks minna, et neil pole Big Grin
Suhtlen valla inimestega mis nad arvavad sellest Rolleyes
no naabritel kah ratasteta ja kes keelab 10 kongi pukkidele laduda?auto toob ,kraana tõstab maha ja kõik.keegi pole mitte kui midagi ju ehitanud.
Head advokaadid ja palju raha peab olema, et maja laevaks muutuks Big Grin
Selle teisaldatava ehitisega on kuidagi nõnda, et üks inimene peab seda liigutada suutma.
See paneb aga inimesel mõtte liikuma sest meil siin on palju väikseid looduslikult kauneid kohti, mida võib küll osta ja müüa kuid sinna midagi ehitada riik ei luba.
Selle vastu aitab aga leidlikkus ja valmivad sellised hooned:
Tarvis leida kardaan, mida paigaldada otse metallplaadi külge. Kardaan peab olema teleskoop ühendusega (pikenev). Osakab keegi midagi head soovitada? Küsimus just selles, millist juppi panna selle metallplaadi külge...
(21-01-2019, 16:20 PM)saarrand Kirjutas: [ -> ]Tarvis leida kardaan, mida paigaldada otse metallplaadi külge. Kardaan peab olema teleskoop ühendusega (pikenev). Osakab keegi midagi head soovitada? Küsimus just selles, millist juppi panna selle metallplaadi külge...

Ma siin jebin ühe projektiga kus on sama teema mängus. Mina ostsin suvalise ülemineku ja keevitasin selle plaadi külge. Ülemineku otsa aga saab kardaani juba panna.
(21-01-2019, 16:20 PM)saarrand Kirjutas: [ -> ]Tarvis leida kardaan, mida paigaldada otse metallplaadi külge.
...

Kas see ühendus peab mingeid jõudusid ka üle kandma? Kas see ühendus peab suutma pöörelda? Või peab, vastupidi, olema fikseeritud?

Suvaline sobiva pikkusega traktori JSV nuutvõlliots võiks võlli kinnitamiseks sobida. JSV kardaanid on ka pikenevad ja üsna erineva mõõduga saadaval. Üleminekul on jälle keevitamiseks rohkem materjali.
Ja siis wingume meie, et see on paha ja teist ei saa...

Mõtlemise koht kõigile.

Mul on üks tuttav, kes ei näe viimased kolmkümmend aastat. Kohtudes imetlen ma alati tema võimet orienteeruda kuulmise järgi. Ning pealegi on mul tunne, et tal on kujunenud võime tajuda esemete (ka võõraste) kuju ja materjali mõne cm, kauguselt... Rolleyes Loodus on imeline.
Inimesed on võimelised ära õppima kajalokatsiooni, heli objektidelt tagasi peegeldumise järgi ruumi tajumise, täpselt nagu nahkhiired "näevad". Nägijatel inimestel nägemine "takistab" seda kuna aju saab piisavalt palju informatsiooni.

(21-01-2019, 16:51 PM)viplala Kirjutas: [ -> ]
(21-01-2019, 16:20 PM)saarrand Kirjutas: [ -> ]Tarvis leida kardaan, mida paigaldada otse metallplaadi külge. Kardaan peab olema teleskoop ühendusega (pikenev). Osakab keegi midagi head soovitada? Küsimus just selles, millist juppi panna selle metallplaadi külge...

Ma siin jebin ühe projektiga kus on sama teema mängus. Mina ostsin suvalise ülemineku ja keevitasin selle plaadi külge. Ülemineku otsa aga saab kardaani juba panna.
Mõtlesin ka ise , et midagi sellist oleks mõistlik teha. Täname!
Ise vanemat vene rauda väga hästi ei tunne, aga kindlasti paljud siin ütlevad hoobilt täpse mudeli ära. Huvitab, millega onu sõjaväes sõitis.

[Pilt: sA63Uj.jpg]
(22-01-2019, 22:27 PM)veix__ Kirjutas: [ -> ]Ise vanemat vene rauda väga hästi ei tunne, aga kindlasti paljud siin ütlevad hoobilt täpse mudeli ära. Huvitab, millega onu sõjaväes sõitis.

[Pilt: sA63Uj.jpg]
ZIL-MMZ-585. 
Baasmasinaks ZIL-164