automoto.ee foorumid

Täisversioon: pents
Teile näidatakse hetkel lihtsustatud versiooni tekstist. Vaadake täisversiooni õiges formaadis.
Lehti: 1 2
pents on ikka eriti kallis enam ei saa sõita nii nagu ennem
ja siis ?
miks sa lasid oma vanematel/sugulastel siis \"jah\" sõna öelda?
mh ?

Tziklivend Kirjutas:miks sa lasid oma vanematel/sugulastel siis \"jah\" sõna öelda?
Tziklivend räägib eurovalimistest. Ega see endale ka nii väga ei meeldi aga kujuta hetkeks ette kui oleks EI öelnd. Mis mõõdus tollid EU meile siis oleks kaela väänand. Suured kipuvad ikke vähemaid kiusama, eriti kui neile EI öelda ja siis solvuvad...
ei saa aru, kuidas saab mopimees kurta bensiinihinna üle... praeguse bensiinihinna ja keskmise kvaliteediklassi seguõli puhul tuleb mopil kilomeetri hinnaks 25 senti... kui sõidad kuus ka 1000 km (aga kes meist seda teeb?) siis läheb järelikult 250.- mis ei tohiks küll eriti tunda anda...
ei lähe midagi nii vähe
sa teine kord kui bensu jaamas tangid siis proovi ikka enamus osa bensust bensupaaki saada Wink Ja siis kindlasti avastad ,et bensiini lähen võrril ikka ime vähe =)

bufu Kirjutas:ei lähe midagi nii vähe

võrr

kas nitro3000 õliga segatud võib sõita
korgits Kirjutas:sa teine kord kui bensu jaamas tangid siis proovi ikka enamus osa bensust bensupaaki saada Wink Ja siis kindlasti avastad ,et bensiini lähen võrril ikka ime vähe =)

Offtopicut jätkates...Korraliku võrri bensukulu on jah minimaalne,kuid näiteks üks võrr,mis mul aastaid tagasi oli,lasi bensiini läbi paagis olevast praost,bensiinikraani juurest,karburaatorist ja kindlasti veel kusagilt...Pealegi oli puudu kogu gaasindus (rull,tross,siiber),nii et kütet läks,nagu vanal volgal...Smile

Erx

MUide võrrid ei võtta väga vähe pentsu sest ma sõitsin stellaga 3 v 4 korda nädalas (20-30 km) ja paarkorda poes kah (300-500m) ja mul läks vähemalt 5 liitrit nädalas rahas see ei tule suurt aga ikkagi võiks saada rohkem sõita sest ei vici iga kord sõitma lähed vaadata paaki et kas on veel pentsu sees
Kas siuke pentsu kulu on normaalne v peaks hakkama tihendeid ja teisi asju vaatama?
mina olin õnnelik kui sain punnakaga sõita umbes 14 km 400ml-ga...seda on ju tegelikult palju,(oma iz-st ei hakka rääkima, joob nagu lehm)
Ma sõitsin jawaga 5,5 liitriga 100km.
Kuna seal kus mina oma võrriga sõitmas käin ei müüda bensiini 80 peab minu säärekas leppima 91-ga. See pole muidugi kõige parem, võtab kiiremini läbi kepsulaagriaga ma panin rohkem õli u. 30g rohkem 10 liitri kohta.
Minu võrr võttis 1,5 l maximum sajale(aga mul oli uus mootor ka peal jne)
Molotov51 Kirjutas:Minu võrr võttis 1,5 l maximum sajale(aga mul oli uus mootor ka peal jne)
ebareaalselt väheSmile
kui bensust rääkida, siis mina pole kunagi bensu sisse 2t õli valanud, panen autooli 50g/L, kuid olen pannud ka igasugust solki, näiteks toiduõli+mootoriõli - annab mõnusa pannkoogi lõhna, isegi kütteõliga olen sõitnud(2l bentsu+1l kütteõli+ 50g autooli) siiamaani pole miskit hullu juhtunud. peaasi et tossab.
kord panin vedi mingit kahtlast õli paaki(vist oli miskit sünteetilist)
settis tilkadena põhja, karbussi ja mootorisse kärssas kolvikülge kinni, nagu liim oli, kolvi tervelt kätte ei saanud, pidin puruks lööma.
kas on tõsi, et uuemad bensiinid, milles on mingit tahma eemaldajat sisse segatud, eemaldavad kolvi ja silindri küljest vajaliku tahma, tahm peaks ju kompressiooni hoidma juhul kui on tekkinud mõnda kriimistuse kohta?
tõnn Kirjutas:kui bensust rääkida, siis mina pole kunagi bensu sisse 2t õli valanud, panen autooli 50g/L, kuid olen pannud ka igasugust solki, näiteks toiduõli+mootoriõli - annab mõnusa pannkoogi lõhna, isegi kütteõliga olen sõitnud(2l bentsu+1l kütteõli+ 50g autooli) siiamaani pole miskit hullu juhtunud. peaasi et tossab.
kord panin vedi mingit kahtlast õli paaki(vist oli miskit sünteetilist)
settis tilkadena põhja, karbussi ja mootorisse kärssas kolvikülge kinni, nagu liim oli, kolvi tervelt kätte ei saanud, pidin puruks lööma.


Mul on sama jama olnud. Aga ei teadnud et see oli viga on, kuna oma arvates olin suht korralikku kahetakstilise õli pannud. Aga tõesti oli kurat nagu liim seal. Selle pärast jäi mul isegi gaas mitu korda peale kuna see kolb seal karbussis jäi lihtsalt kinni.
mul oli terve mootor seda plöga täis.
Lehti: 1 2