automoto.ee foorumid

Täisversioon: jupiteri mootorid?
Teile näidatakse hetkel lihtsustatud versiooni tekstist. Vaadake täisversiooni õiges formaadis.
Äkki keegi oskab öelda kas tavalise jupiteri mootorist on ka mingeid eri variante? Mul on jupiteri peal mingi metsikult hea mootor, läheb teistest tavalistest jupiteridest kõvasti paremini pöördesse ja kiirendus on ka suht hea, powerit on nagu kõvasit rohkem. Ainuke erinevus mida ma märganud olen on see, et selle kaane peale, kust sidurit saab timmida, on vene keeles ztm, teistel olen näinud ainult üht noolt seal plaadi peal.Äkki on mootor kusagil mujal tehases tehtud või on mingi eri variant. Ahjaa see vahe on ka, et hääl on ka kõvasti teistsugune, selline pinisev või peenem, kuigi peal on kõik originaaljupid.
sul on külgkorvi hammasrattas äkki(vähem hambaid)....
ühes teemas oli juttu erinevate jup. mootorite kohta,sul ehk see võimsam versioon
tee pilt ja ütleme üpris täpselt, millega tegu. kui mootor on ümber ehitatud, on vaja muidugi lähemalt uurida, et objektiivne vastus anda.
Äkki on Iz Sport?
tegelikult on veel selline asi ka, et mootori kalle on natuke teine, mul on esihark kaldu keevitatud ja terve tsikkel on madalam, tsikkel ise on ka kõvasti kergem, raami on kõvasti ümber tehtud aga mootor on ikka originaal, õhupuhasti on ka ära vahetatud, aga see sellist asja küll ei tohiks teha.Pilte saab ka kunagi
nüüd on pilt selge, mõõtsin kanaleid ja võrdlesin teise mootoriga ja kanali välisseinte paksuste vahe oli 3mm, kanalid on suuremaks tehtud(aga silindrid on originaalid)