automoto.ee foorumid

Täisversioon: Pioneeri pliidi kinnitus mutrid ning veneaegne akulaadija
Teile näidatakse hetkel lihtsustatud versiooni tekstist. Vaadake täisversiooni õiges formaadis.
Tere!

Ehitusmehed võtsid köögist pioneeripliidi välja, aga selgus, et vanaisa tahaks seda omale. Seal olid ühed koonusega kinnituega mutrid. Osad nii kinni roostetanud et hea meelega võtaks kõik uued. Oskab keegi öelda kust neid saaks? Väljaulatuv keermestatud osa ei ole mutri osa. Vaid kinni roostatanud sinna sisse ja maha lõigatu. Pilt   

Sain omale ühe veneaegse laadija millel ka 6v võimalus, et saaks IZ akut laadida, aga voolu see ei andnud. Multimeetriga mõõtes vahest viskas nagu korraks migni näidu peale ja siis kohe kustus ära. Trahvo ise läks suhteliselt soojaks ja tõmbasin stepslist välja. Kas see on tavaline et trahvo niimoodi soojaks läheb? Pilt1 ; Pilt 2
http://www.autokataloog.ee/et/artikkel/c...er-m8-10tk 
Tõmbmutter ilmselt.
Kui trahvo 1 minutiga soojaks läheb, siis ilmselt lühiskeerd sees. Kui poole tunniga soojeneb siis võib lühiskeerde mitte olla.
(23-03-2019, 13:06 PM)aavu Kirjutas: [ -> ]http://www.autokataloog.ee/et/artikkel/c...er-m8-10tk 
Tõmbmutter ilmselt.
Kui trahvo 1 minutiga soojaks läheb, siis ilmselt lühiskeerd sees. Kui poole tunniga soojeneb siis võib lühiskeerde mitte olla.

 Pildipealt paistis et paberkondekas(d) sees, nood lähevad ka teinekord lühisesse seismise või lihtsalt aja peale.
pliidi mutreid poest vast ei leia,vanadelt mingid mõõdud ja kuiu koppida ja treial vast voolib valmis,kui omalpink siis saab ka ise sellega vast hakkama.