automoto.ee foorumid

Täisversioon: Stella,Delta,Mini
Teile näidatakse hetkel lihtsustatud versiooni tekstist. Vaadake täisversiooni õiges formaadis.

raix666

tahaksin omale väga osta ühte masinat olgu see siis delta või stella võib ka mini, mul ple varem mopi olnud ja mõtlesin et võix omale soetada ühe, hind võix olla kuni 1500kr neil võib ka mingi jupp katki olla , küll ma ära parandan.kõik pakumised on ootatud (ise asun Lääne Virumaal)

Huakanimasta

raix666 Kirjutas:tahaksin omale väga osta ühte masinat olgu see siis delta või stella võib ka mini, mul ple varem mopi olnud ja mõtlesin et võix omale soetada ühe, hind võix olla kuni 1500kr neil võib ka mingi jupp katki olla , küll ma ära parandan.kõik pakumised on ootatud (ise asun Lääne Virumaal)
nõuanne, kui ostad deltat, siis 1500eek eest peab ta korras olema, muidu pole mõtet, omalt poolt soovitan sul hoopis verhovina hankida (ilusam ja parem)
Äkki räägid ka, mille poolest siis verhovina (ja milline mudel täpselt) parem on!
neil vist niiöelda \"automaat käigukast\"
Karta on, et verhovina automaat oli olemas ainult 70ndate aastate ajakirjapiltidel. Ja kui neid mõned ka toodeti, siis ei taha tema töökindlusesse küll hästi uskuda.

raix666

ei see ei pea ju just delta olema ja ma ei tea midagi neist muudest masinatest ma ei tea misasi see verhovina ültse ongi nii et kas siis kellegil ei ole midagi pakkuda mulle?
Mitte selles hinnaklassis.
mul on pakkuda kaks korralikku moppi mini ja delta deltal on käsikäigud ja minil jalakäigud ja mõlemad mopid on igati korralikud ja käivituvad kergesti . . .
hind on 2500kr/tk (üks masin on 2500kr). . .

raix666

njah krt tahax väga osta aga mul ple nii palju raha hinda alla ei lase w?

siims

Mina soovitaksin ültse võrri kõige lhtsam ja kõigeparemini lagunebToungue.
siims Kirjutas:võrri kõige lhtsam ja kõigeparemini lagunebToungue.


kuidas sina põllule,nõnna põld sinule.....
kõik oleneb omanikust

raix666

ei noh ei taha võrri, võrr on jama ju ikka midagi asjalikumat

raix666

pakkuge ikka midagigi mulle?

Huakanimasta

lööb tagasi Kirjutas:neil vist niiöelda \"automaat käigukast\"
automaatkastist ei tea ma midagi, õigem oleks ollnud et verhovina raam ja jalakäikudega v-50, jalakäik eeldab muidugi korras sidurit, muidu on puru taga. sõbral oli selline aretis, väga hea võimas ja ilus
Ma ei paku midagi müüa, aga annan natuke nõu, kuna olen ise nende moppidega kunagi tegelenud.

Esiteks soovitaks stellat, kas siis käsi või jalg käikudega. Need Jawa automaatkastiga mootorid ei kõlba kuhugi. Esiteks on nendele raske juppe saada ja teiseks see käigukasti mehhanism on sutsu kahtlane. Kolm erinevat sidurit Sad
Endal mul oli stella. Alguses oli mootoriga koguaeg mingi jama. Lõpuks vist ilmnes ikkagi, et tegu oli siiski nende elektri vidinatega, mis jamasid.

Delta oli ka hea. Sugulasel oli ja sai neljakesi sõidetud nagu niuhti.

Igaljuhul tuleb veenduda, et käigu osa oleks ok, sest kes ikka viicib hakata sebima ja uut sisu panema. Ei tea, kas neid uusi enam üldse liigubki.

ktm530

mul oleks sulle pakkuda jalakäikudega stellat 98a mudel asub Lõuna-Eestis(Otepääl)tal on mõned asjad katki kuid need annab ära parandada(tal oleks vaja ära vahetad üks vedru(see on käikudega seotud),mis hoiaks käiguvänta ühes asendis kogu aeg.vist mingid piduriklotsid on ka läbi,uued on mul olemas ainult külge vaja panna.põhjus miks ta sellises olukorras on see,et need asjad ei takista sõitmist ja mul ei ole aega teda olnud parandada.välimus on tal viimase peal.hind oleks tal 1500.kui oled huvitatud võta ühendust 58135136.ma ei saa tihti siin foorumis käia sest mul praegalt netti pole(kirjutasin sõbra juurest).Wink

raix666

olen siiamaani huvitatud müügi pakumistest?

Huakanimasta

ma ütlen veelkord: 1500 peab saama töökorras vene mope, mitte sellist millel tuleb kohe käigukasti jms. jännata, see on üks eriti SadlõbusSad töö, kas hind alla või ei osta aga ise tead mina igatahes ei soovita
arvan, et see 1,5K on selline väga alumine hinnapiir, mille eest õnnestub heal juhul saada mingi saastahunnik kuhu paned kohe 1-2K sisse kui tahad endale korraliku masina teha. Kui saad midagi komplektset ja korralikult liikuvat on sul lihtsalt vedanud...

Seakoot Kirjutas:Need Jawa automaatkastiga mootorid ei kõlba kuhugi. Esiteks on nendele raske juppe saada ja teiseks see käigukasti mehhanism on sutsu kahtlane. Kolm erinevat sidurit Sad
Tegelikult on need isegi päris töökindlad mootorid, kuna neid sidureid ei peedista mingi lollakas poisike, vaid automaatika...sugulase pojal on selline ja tema jutu järgi pole ta seal mitme aasta jooksul midagi remontinud (välja arvatud küünla vahetus).