automoto.ee foorumid

Täisversioon: IZ-le selline karbuss?
Teile näidatakse hetkel lihtsustatud versiooni tekstist. Vaadake täisversiooni õiges formaadis.
[Pilt: karbuss.jpg] Oleks saada selline karbuss, aga kas see toidaks ära IZ Jupiter5-e?
manuaal ujukiruumi ma ei saaks sellele. Muidu on uus karpa. Lõõri mõõdu saan ka hiljem teada. Ujukiks annaks midagi muud kombineerida. Loodaks paremat minekut selle karpaga, juhul kui lõõr sobib.
Tohib ma segan oma probleemiga ka teemale vahele. Hetkel on mul jupiteril peal K62 ,kas ma saaks talle peale pana jikovit,sest hetkel olev 62 jookseb täis pidevalt ja mõtlesin et kas minekul ja kütuse kulul on vahe,kui aretan peale Jikovi ?? 62-l olen seda nõela susinud küll ja küll ent ikka kipub läbijooksma..
Raigo Kirjutas:Hetkel on mul jupiteril peal K62 ,kas ma saaks talle peale pana jikovit,sest hetkel olev 62 jookseb täis pidevalt ja mõtlesin et kas minekul ja kütuse kulul on vahe,kui aretan peale Jikovi ?? 62-l olen seda nõela susinud küll ja küll ent ikka kipub läbijooksma..
Kas läbijooksu ei peata mitte see kui ujukiklambrit painutada ülespoole? Jikoviga hakkab vist ikka rohkem võtma..
ujukil seda nn plaadikest olen küll susinud.Asi selles et nõelal olev kummist mumm ei pea enam... aga kas siis jawad võtsid palju kütust ?
Sry 4 OT:

mis asi on diffuusor (vene keeles), mille diameeter tihti välja tuuakse karpa iseloomustuses? Kas segusiibri väljalõige?
jawad võtavad üldiselt ikka vähem bena kui izhid
Jikov istub muidu peale küll,aga ma ei tea kuidas ta sul rüüpama hakkab
jupiterid tulid juba tehasest osaliselt jikovi karpaga. mul veel üks täiskomplekt koos pükstega olemas. vähemalt izhevskite tehasemanuaalid ei soovita jawa karbusse panna.


Raigo Kirjutas:Tohib ma segan oma probleemiga ka teemale vahele. Hetkel on mul jupiteril peal K62 ,kas ma saaks talle peale pana jikovit,sest hetkel olev 62 jookseb täis pidevalt ja mõtlesin et kas minekul ja kütuse kulul on vahe,kui aretan peale Jikovi ?? 62-l olen seda nõela susinud küll ja küll ent ikka kipub läbijooksma..
ma usun et mul kinnitustega probleeme ei tohiks tulla..Kui jikovil on sama kinnitus mis krossi cz-il ?

sorru

miks mitte juppile jawwa karpat peale panna?
jawa karpa ongi jikov...