automoto.ee foorumid

Täisversioon: KÜSIMUSED, mis oma teemat ei vääri (osa 3)
Teile näidatakse hetkel lihtsustatud versiooni tekstist. Vaadake täisversiooni õiges formaadis.
Inimesel on vahest ideed - lollid ideed aga olenematta olukorrast tuleb neid realiseerida .... Et milleks? Selleks Smile
nojah vett pidama ei pea siis jah.ma arvasin,et peab veekindel olema.sama hästi oleks keevismuhvi sinna keevitanud ja veekindel ühendus garanteeritud.
(07-03-2020, 19:20 PM)muska71 Kirjutas: [ -> ]nojah vett pidama ei pea siis jah.ma arvasin,et peab veekindel olema.sama hästi oleks keevismuhvi sinna keevitanud ja veekindel ühendus garanteeritud.
 Vett tõesti pidama ei pea aga naftat küll ja lisaks pole keevismuhvil korki Wink
(07-03-2020, 19:31 PM)Naabrivana Kirjutas: [ -> ] Vett tõesti pidama ei pea aga naftat küll ja lisaks pole keevismuhvil korki Wink
korki?pimedal ju pole vahet keerad selle malmist muhvi või terasest keevismuhvi.lisaks nafta ja õli ronivad paremini kui vesi.mul oli cat telo veekindel,kevade nussisin põka silindrit renoveerida ja sain stutsist kerge survega ca 100gr õli vasta vahtimist,juuksed riided kõik õlised ja taskus telo kah õline ja hetkega ekraan kirju ja poest müüja kiidab õli pole vesi Sad
Teema väliselt. Mul oli kunagi idee teha nendest kankudest hobituppa "disain" radikas. oli mõte 3 tükki ritta panna ja toru ühendused vahele. Aga teostuseni pole veel jõudnud...
"Emakest sünnipäeval meeles me peame kõik,
südameis ta meil ikka unuda eal ei või.
emake muud ei soovi kui ainult teateid saaks
lastelt kus need ka viibiks, ootab neid ikka ta"


Leian küll need sõnad aga Tarmo Pihlapi laulu pole. On kustutatud. Kas netis siis tõesti pole ja miks just see lugu on kustutatud, teised kõik ta lood alles?
Hakkasin isegi nüüd kuugeldama ja üritasin meenutada, mis lugu see on, kuid no ei meenu kuidagi. Ma usun, et aavu leidis ise ka kaks kohta, kus oleks saanud seda kuulata, kui autorikaitse tõttu seda lugu sealt kustutatud poleks.
Kuid kogu see otsing  koos muude Tarmo lugudega, mida kuulama jäin, viis mind ajas 21 aastat tagasi, mäletan täpselt isegi aega ja kohta (Tartumaal Laeval vedasin metsa välja ning traktoril läks sel päeval turbo), kui raadiost Tarmo kohta kurba uudist kuulsin.

Ma pean vaatama, mul vist peaks olema kogumik tema lugudega, tuletaks meeldegi, mis looga tegemist on.
(07-03-2020, 19:09 PM)Naabrivana Kirjutas: [ -> ]Inimesel on vahest ideed - lollid ideed aga olenematta olukorrast tuleb neid realiseerida .... Et milleks? Selleks Smile
Viimasele pildile on kanistri nurgale ilmunud  kummist seibiga pruunikat värvi plekikruvi.  Big Grin  Sellised lahendused on väga kindlad ja kestavad pikalt, kui ei näpita.
(08-03-2020, 20:10 PM)h2rra Kirjutas: [ -> ]
(07-03-2020, 19:09 PM)Naabrivana Kirjutas: [ -> ]Inimesel on vahest ideed - lollid ideed aga olenematta olukorrast tuleb neid realiseerida .... Et milleks? Selleks Smile
Viimasele pildile on kanistri nurgale ilmunud  kummist seibiga pruunikat värvi plekikruvi.  Big Grin  Sellised lahendused on väga kindlad ja kestavad pikalt, kui ei näpita.
No siis  jõudsin arusaamisele, miks see kanister metallihunnikus oli aga augupaikamis idee on olemas Big Grin
Selle püti nimi mujal ikka Jerry can.eesti vastet ei oska öeldagi .Hetkel suurim tootmine ehk leedus .(kõikvõimalikud disainid ,alates reisikottidest seinake lladeni )
Wehrmachtskanister on selle algne nimi.

Aga lähim tootmine peaks olema Lätis Valmieras. http://www.valpro.lv/en/products/metal-c...-cans.html

A.
Selline mure et on elektrilise virnastaja tugiratastel katte kiht ära kulunud(kulumas), uut leida suht keeruline ja mõõtude järgi ka pole väga õnne olnud. Kas siin tegeleb keegi sellise teenuse/hobiga et valab "polyurethane" materjalist asju. Netis uurides tundus et sellest kannataks teha uue katte, ise ei hakkaks leiutama kui kellegil asi käpas.  Ratas ise malmist ma eeldan. 
 Kas oleks mingi variant sinna midagi muud liimida, näiteks auto rehvist vms. riba.
Pilti ka asjast. diameeter 180mm, laius 50mm
[Pilt: y4mQ0dtUSq_FAEBN3xZz26XobZ5H8MLylIuxwGcE...pmode=none]
(12-03-2020, 13:37 PM)Kult Kirjutas: [ -> ]Selline mure et on elektrilise virnastaja tugiratastel katte kiht ära kulunud(kulumas), uut leida suht keeruline ja mõõtude järgi ka pole väga õnne olnud. Kas siin tegeleb keegi sellise teenuse/hobiga et valab "polyurethane" materjalist asju. Netis uurides tundus et sellest kannataks teha uue katte, ise ei hakkaks leiutama kui kellegil asi käpas.  Ratas ise malmist ma eeldan. 
 Kas oleks mingi variant sinna midagi muud liimida, näiteks auto rehvist vms. riba.
Pilti ka asjast. diameeter 180mm, laius 50mm
Kas PE/PEM-surveveetorude valikust sobiva mõõduga materjali ei leia millest kate teha?
https://www.pipelife.ee/ee/media/pdf/catalogs/Veesurvetorustikud_2408.pdf?m=1526019820&
Plasttoru on kahtlane, polüuretaan on siiski rehviasendaja. Rula rattad tulevad meelde, need ei kulunud.
Tavaotsing andis hulga vasteid, ehk siit leiab midagi?

https://www.google.com/search?q=pol%C3%BCuretaan+valu&rlz=1C1GGGE___EE525EE526&oq=pol%C3%BCuretaan+valu&aqs=chrome..69i57j33.12660j0j1&sourceid=chrome&ie=UTF-8
märksõna kummeerimine viib koogelmoogli otsingus sihile.
ühe sarnast teenust pakkuva kontori lehel hakkas silma eraldi mainitud pu rataste katmine ka.
Baltroll Pärnus tegeleb kummeerimise ja muu materjali rullidele kandmisega.
Tahaks värvida kasvuhoone metallkarkassi emailvärviga, kuid õues on -2, purgil lubatud miinimum kirjutatud +5

Kuivab kauem ja kogub rohkem kärpseid, kui vale temperatuuriga värvin?
Millist plasmalõikurit soovitate kodukasutusse 220V. Näiteks see https://www.osta.ee/40a-plasma-loikur-ig...68329.html
(14-03-2020, 15:43 PM)tõnn Kirjutas: [ -> ]õues on -2, purgil lubatud miinimum kirjutatud +5

Ootad paar päeva. Kogemust endal ei ole ja vaevalt et keegi teinegi siin on laborikatseid teinud Sad
Üldjuhul tootja ettekirjutuse eiramine head tulemust ei anna.
Kunagi sai värvitud Pentaprim emailvärviga. Umbes samade kraadide juures. Võibolla külmemgi oli. Eelmisel õhtul 5 aeg värvitud detail oli hommikul veel kleepuv aga päeva peale kuivas ära ikka.