automoto.ee foorumid

Täisversioon: KÜSIMUSED, mis oma teemat ei vääri (osa 3)
Teile näidatakse hetkel lihtsustatud versiooni tekstist. Vaadake täisversiooni õiges formaadis.
Hiina lasteautod näiteks, sees on 2x 7ah 12v akut rööbiti, istme all on ruumi vähe.
Kas kuskilt on võimalik leida lätlaste tehtud roostemuundurit buvanoli? Või mis analoogi oleks?
.....leidsin juba .Googeldada on vaja ikka esmalt.
Aga siiski ,on tõhusam mõni analoog?
(07-08-2020, 11:48 AM)diselist Kirjutas: [ -> ]Kas kuskilt on võimalik leida lätlaste tehtud roostemuundurit buvanoli? Või mis analoogi oleks?
.....leidsin juba .Googeldada on vaja ikka esmalt.
Aga siiski ,on tõhusam mõni analoog?
keemiakaubandus.
https://www.auto24.ee/webcache_kasutatud...24_ee.html

Tere.
Vaatan lihtsalt kuulutust ;mitte,et seda ostma hakkaks...
Kuid kas tõesti olid nad kahevärvilised.
Esimesed mudelid.Kuid 1975....selleks ajaks olid nad juba ju väljas.
Mul endal oli 1973 aasta auto.
Vaatasin ja otsisin ,kuid vastust ei leidnud.
Nii mänigi asi veel jäi silma mis ei klapi,auto puhul
mis on seisnud kogu aja garaažis...
(07-08-2020, 12:29 PM)Roland Kirjutas: [ -> ]https://www.auto24.ee/webcache_kasutatud...24_ee.html

Tere.
Vaatan lihtsalt kuulutust ;mitte,et seda ostma hakkaks...
Kuid kas tõesti olid nad kahevärvilised.
Esimesed mudelid.Kuid 1975....selleks ajaks olid nad juba ju väljas.
Mul endal oli 1973 aasta auto.
Vaatasin ja otsisin ,kuid vastust ei leidnud.
Nii mänigi asi veel jäi silma mis ei klapi,auto puhul
mis on seisnud kogu aja garaažis...
Seda autot on meil foorumis ka varasemalt arutatud: https://forum.automoto.ee/showthread.php?tid=18916&pid=420264#pid420264
Ma tänan selle viite eest.
Ei olnud lugenud seda osa Ja vabandan,et selle siia panin.
(07-08-2020, 11:48 AM)diselist Kirjutas: [ -> ].....leidsin juba .Googeldada on vaja ikka esmalt.
Aga siiski ,on tõhusam mõni analoog?
aitan ka automoto otsi-nupu vajutamise ja sõna "roostemuundur" sissetoksimisega:
https://forum.automoto.ee/search.php?action=results&sid=01fccfa3e4ac5214a0f44ec4bd780695&sortby=lastpost&order=desc
(06-08-2020, 12:20 PM)jussm Kirjutas: [ -> ]Kumb variant võiks kestvam olla, kas 1 suur aku või 2 väiksemat paralleelühendusega eeldusel et akude mahtuvus on võrdne.  Ja kas sisetakistus ka neil erineb märkimisväärselt?
 Kui natukegi suuremaid voole tarvitada siis on kaks akut paralleelis parem kuna tarbitava voolu tõustes nö aku kasutegur langeb, seega vähemalt teoreetiliselt peaks kahest akust rohkem voolu saama. (60A/h akust 60 tundi 1A saab aga 1 tund 60A ei saa) Kahe aku korral oleks vool 30A mõlemile mistõttu võiks nad kauem kesta hoolimata sellest et kogu mahtuvus sama.
Õhtust!

Kuna Nagi.ee läheb hingusele siis mis saab piltidest mis siin meie foorumis näha on? Kas see võiks vajada omaette teemat?
Tänan.


T.
Трахнул фотографии Nagi.. 

Hea hunnik pilte läheb foorumist minema sellega, ilmselgelt ei viitsi keegi neid mujale üles laadida ja uuesti postitusi muuta. Ja kõige lollim, süüdistada pole ka kedagi. Lihtsalt nii on.
No aga kuhu siis uued pildid üles panna? On midagi kindlat peale maksude ja matuste? Big Grin
(07-08-2020, 21:12 PM)Talupoeg taluja Kirjutas: [ -> ]No aga kuhu siis uued pildid üles panna? On midagi kindlat peale maksude ja matuste? Big Grin
Oma server (s.t., see, mille eest ise maksad) on kõige kindlam. Ma kasutan zone.ee virtuaalserverit, aga kindlasti on palju teisi võimalusi. A' ma olen muidugi sihuke vanamoodne inimene, kes suhtub näiteks pilvevärgendusse kerge kahtlusega ja leiab, et failid on ikka oma kõvaketaste peal kõige paremini kaitstud.
(07-08-2020, 19:39 PM)Talupoeg taluja Kirjutas: [ -> ]Kuna Nagi.ee läheb hingusele siis mis saab piltidest mis siin meie foorumis näha on? 

Tuletame meelde, mida ma olen korduvalt soovitanud - pildid otse siia! Ideaalis võiks olla ka automaatne vähendamine, mis liigsed baidid ära koristab.
Ainul siis on kindel, et pildid elavad sama kaua kui foorum.
Siia ei saa ju normaalmõõdus pilte panna. 
Ise kasutan blogspot.com kuhu saab pilte panna.
Tsitaat:Siia ei saa ju normaalmõõdus pilte panna. 
Kui sul on PAINT, ava paintis pilt, suurenda või vähenda, lõika väiksemaks pildil ülearune ja lõpuks vajuta print-skreen nuppu. See teeb ekraanist pildi. Nüüd ava uuesti Paint ja kleebi eelnev salvestus, lõika maha ülearune (no seal on ju painti asjad-ikoonid ka näha), salvesta ja pane siia üles. Salvestuse arvutist võid kustutada.
Kas tõesti lihtsamini ei saa?
Eriti "tore" oleks mingit piltide seeriat ringi teha.
Mootor 2СД М2  omab käivituse juures õli karteri auguga rõhu tasakaalustus korki, mis pealt punaseks värvitud.  Mis õli ja kui palju peaks seal olema? Teh. dokumentatsioon puudub ja Venemaa avarustest Yandex iga otsides ka ei leidnud.  Ehk vanematest tegijatest keegi mäletab, või teab kohta, kust teadmisi ammutada.  Agregaat uueväärne ja generaatoriga. Puhusin uue elamise talle sisse. Karburaator oli ikka nii kokku kleepunud sellest rohelisest liimuvast tatist, mis "bensiinist" eraldub.

Parimat  h2rra

[attachment=83116]
auto käis mustamäe elkes hoolduses ja sealsed "spetsialistid" tuvastasid,et õlifiltri korpuse keere tuksis või kahjustatud ja korpus tuleb vahetada....täna tegin õlivahetust ja vahetasin ka filtri.kuna hooldusest tulles oli lehel kuri kiri korpus vahetada siis sai lammarist sebitud korraliku keermega korpus.lahti võttes mina küll mingit viga keermel tuvastada ei suutnud ja ka direktor oli kõrval ja oli sama meelt ja läkski orginaaliga kokku tagasi.piltidel vasak ilma filterelemendita on "p....s" keermega korpus ja paremal korralik korpus.kas tõesti käib esindustes selline kliendi petmine tüssamine?uue eest oleks kindlasti 2-300+ ruublit saanud kaseerida.
(08-08-2020, 16:14 PM)muska71 Kirjutas: [ -> ]auto käis mustamäe elkes hoolduses ja sealsed "spetsialistid" tuvastasid,et õlifiltri korpuse keere tuksis või kahjustatud ja korpus tuleb vahetada....täna tegin õlivahetust ja vahetasin ka filtri.kuna hooldusest tulles oli lehel kuri kiri korpus vahetada siis sai lammarist sebitud korraliku keermega korpus.lahti võttes mina küll mingit viga keermel tuvastada ei suutnud ja ka direktor oli kõrval ja oli sama meelt ja läkski orginaaliga kokku tagasi.piltidel vasak ilma filterelemendita on "p....s" keermega korpus ja paremal korralik korpus.kas tõesti käib esindustes selline kliendi petmine tüssamine?uue eest oleks kindlasti 2-300+ ruublit saanud kaseerida.
Näita korpuse pilte-see on nn. kaan ehk kork.
Kui koolidirektor kõrval palu talt paar õigekirja tundi-muidu toredad jutud,aga lugeda jube raske(suur-väike täht,kirjavahemärgid)oleks abiks.