automoto.ee foorumid

Täisversioon: kus tehakse tasakaalusamist, kardaan, hooratas, rattatrumlid
Teile näidatakse hetkel lihtsustatud versiooni tekstist. Vaadake täisversiooni õiges formaadis.
Et siis, kuhu pöörduda ja mis orienteeruv hind võiks olla kui tasakaalustada:kolvigrupp,väntvõll, hooratas, kardaan, piduritrumlid. Mida iganes veel, mis aitab kaasa sujuvale sõidule. Autoks on gaz m21 \"vana volga\". Mootorile on kunagi kapremont tehtud ja ehk on ka hooratas enam-vähem tasakaalus, muret teeb kardaan arvatavasti, ei tea palju piduritrumlid, rattad praegu mõjutavad
Urmas Teearu 5087150, teeb väga korralikult mootori töid, hinnad ütleb ise. Vana Volga kardaanid on üldjuhul tasakaalus, tuleks otsida lihtsalt sobivad asendid. Mutriteks tasuks kasutada tänapäevaseid stoppereid, sest vanad ei taha hästi kinni püsida ja iga väiksemgi loks tekitab vibrat. Samuti on olulised detailid kummist kardaani tugipuks ja korralikult määritud ristid.
Piduritrumlid ei ole nii raske auto puhul eriti määravad, pigem tuleb häda diagonaalrehvidest, mida on võimatu tasakaalustada. Kunagi ühtede protikummide puhul võtsin rällaka ja lõikasin kummid ümarguseks, lükkasin muudkui käega hoogu ja lõikasin muhke maha.
Targem oleks muidugi www.coker.com Rehvi rõhk peaks olema 1,8 siis on ka vähem kolinaid.