automoto.ee foorumid

Täisversioon: andke abi
Teile näidatakse hetkel lihtsustatud versiooni tekstist. Vaadake täisversiooni õiges formaadis.
Sain hiljuti ühe jawa 634 ja probleem on selline et ühel küünlal pole sädet.Äkki keegi annaks nõu.

Rainx666

1)küünal puttsis
2)süütepool puttsis
3)kondekas puttsis
4)piip..või piibujuhe ei anna ühendust..
5)kontaktivahe koos
6)kontakti juhe(see mis läheb süütepooli) ei anna ühendust...

ühesõnaga...sellised variandid on...
Rainx, vähe sellest, et see mitteametlik kehapiirkonna nimetus siin enamikul silma riivab (peale selle on meil siin ka naisterahvaid), on sul see ka veel grammatiliselt valesti kirjutatud. tee kiiremas korras oma postitus korda, muidu saab kustutatud.
rainx666:kõik need asjad mis sa loetlesid on vahetatud,aga sädet ikka pole
Rainx666 tsiteeris ilmselt siiski tervise käsiraamatut. Kas need vahetatud asjad on vahetatud ka uute ja korralike vastu? Elektri seadmetel võib vahel esineda vananemise märke, eriti kondekatel ja poolidel.
Endal juhtus kunagi kummaline lugu kus jagaja kaane all olev pisikene juhe oli isolatsiooni seest keskelt katki ja lõpetas kontakti kui pöörded suurenesid ja tsentrifugaalregulaator liigutas kontakte. Seistes oli aga kõik korras. Mitu päeva jamasin ja läksin peast halliks.
Ehk aitab ka töötavate detailide paigaldamine mittetöötavale poolele, siis ehk selgub midagi.
kõik need jupid mis ma peale panin on töökorras, aga sädet ikka ple.
Vaheta (tõsta ringi) kontaktide juurest süütepoolidesse minevad juhtmed ära.

Kui säde kolib ringi ühest pütist teise, siis on katki midagi kontaktidega.
Kui olukord jääb samaks siis viga kontaktist pooli minevas juhtmes,süütepooliga või sealt edasi (piibujuhe, piip,küünal).

Kui olukord jääb samaks, siis saad kontktist pooli mineva juhtme ära kontrollida nii, et tõstad need juhtmed ümber süütepoolide juurest?

Saad aru?

Samas võib probleem olla lihtsalt selles, et sul pole aku korralikult laetud. Jawad on ses suhtes ilged piprad. Pane korra akulaadija juhtmed peale ja kontrolli siis sädet.



njah tõstsin juhtmed ringi ja säde kolis ühest pütist teise ja viga oli kontaktide juurest süütepoolidesse minevate klemmide ühenduses.Käisin need liivapaberiga üle ja säde tuligi.ÄITÄHH SULLE ABI EEST ISANDPAUK.