automoto.ee foorumid

Täisversioon: Kas Talveralli 2021 tuleb
Teile näidatakse hetkel lihtsustatud versiooni tekstist. Vaadake täisversiooni õiges formaadis.
Tervist

Kas 2021 Talveralli on ka silmapiiril?

Mul on lausa Rallika moodi rallikas hangitud aga kui võistlust ei tule,siis lükkaks graazi ja jätaks suve oltama
Praeguse seisuga on klubi UNIC juhatus vastu võtnud otsuse, et Uunikute 20. Talveralli ei toimu enne 2022. aastat. 

Selle otsuse tingib asjaolu, et Talveralli kandev idee on algusest peale olnud "sõbrad külla" ehk peolesõit aktiivse motoriseeritud meelelahutuse toel. Kuna meist mittesõltuvatel asjaoludel pole peo korraldamine võimalik, ei tule ka juubeliralli korraldamine antud tingimustes kõne alla. 


Tegeleme aktiivselt võimalike asendustegevuste otsimisega, aga millestki konkreetsest on veel vara rääkida. Meie soov oleks siiski pakkuda mingi kontaktivaba võimalus talviseks vanatehnika tuulutuseks.
Tänaste uudiste valguses vast mõistavad kõik, et oleme Klubiga ja Korraldustoimkonnaga äraootaval seisukohal uue aasta alguseni. Praegu tundub nii, et Kolmekuninga päevaks saame otsustada, kas viskame koos kuusega ka talvise vanatehnikasõidu välja või saame selle kontaktivabana ja uute mõtete katsena kuidagi ikkagi ära teha. 
Mõtted on, plaan on aga hetkel on asjad pausil. Arvutis kaardi/mõttetööd saab teha, füüsilist ringisõitmist ehk otsest raha kulutamist püüame hetkel veel vältida. 

Aga hoidkem sabad rõngas ja loodkem, et see jama kiiremini lõppeb! Veebruar korraliku napsuõhtu ja stiilipeota tundub juba praegu kuidagi väga vale...
Tänane uudis
Ma arvan, et Unic klubil ega organisaatoritel ei ole vaja ennast Riigist tähtsamaks tõsta? See on hetkel minu isiklik arvamus aga ma leian, et lolli mängida ei ole mõtet. Teeme 2022 aastal 20.Talveralli ja korraliku! Teeme paraade ja kätleme ka!!!
Uunikute 20-nes (Liba)Talveralli 2021 on siis edukalt mittetoimunud. 
Osalejaid oli vastavalt valitsuse soovitustele tänavu poole vähem, kohtunikke ei kohanud või ei tundnud maski tagant ära, bändi ei tulnud ja tagaistmele kedagi ei lubanud. Muru oli poole rohelisem, hanged olid poole kõrgemad ja jää oli poole libedam. Start oli poole hiljem, kiirused poole aeglasemad ja lõunapausil vorst poole pikem. Kui vaja oli siis kallati peale ja kui vaja ei olnd siis võeti ka pealt- ja vahest ka alt ära. Seda kõike tehti poole rutem, aga selle eest poole põhjalikumalt. Tulemused olid poole paremad, (auhinna)laud oli poole pikem ja konkurente sai kiidetud poole rohkem. Tänukõned poole lühemad aga naeratused jälle poole laiemad... Ühesõnaga oli tore kontaktivaba spordipäev.

Kordamisele läks siis 2018 aasta legend, "self" start Tehvandil, staadioni kella järgi.

[attachment=86498]

Teeolud vaheldusid siis vifti-siksti nagu ütlevad klassikud

[attachment=86499]

äärmusest teise, oli nii pehmet muda kui jäätunud muda ja metsavahel ikka ilus puhas jää:

[attachment=86500][attachment=86501]

Kokkuvõtteks:  vanu legende lapates oli keeruline meenutada stardipaiku, nende kohta täpset teavet enamasti legendis kirjas pole, tegelt võiks olla. Kolm aastat vana legendi järgi raja uuesti läbimine on sama lahe, tegelt ei mäleta rajast mitte muhvigi. Küsimusi vastates, olid mõned kohad meeles kus vastus asus, aga vastus ise mitte. Ootuspäraselt olid talumehe hoovilt need sinimustvalged heinapallid, veised vahepeal nahka pannud, kõik muu oli nii nagu kolm aastat tagasi, ei leidnud üles ainult ühte silti. Sama tõus mille võtmine valmistas raskusi juba aastal 2018, ei pidanud ka seekord pettuma, oli kuuldavasti oma ülesannete kõrgusel ka tänavu.

Julgen soojalt soovitada. Kõik toimib.
Aga kõige tähtsam - kas koer oli alles? Cool
Tõepoolest oli väga vahva ja rõõmus nv. Lisaks sellele oli ka suurepärane ilm cabrioga Lõuna-Eesti kuppelmaastiku vahel cruisimiseks. 

Kuna 2018 olime kohtunike ridades, siis oli rada uus ja huvitav, konkurents kaasvõistleva ekipaažiga tihe ning ristsõna keeruline nagu alati   Big Grin 


Seda suurem rõõm oli vastu võtta vanima auto tiitel ning esikoht cabriode klassis, lisaks ohtralt stiilipunkte rajaäärselt publikult  Toungue
Läbitud sai üle 800km.

[attachment=86545]
[attachment=86546]
[attachment=86547]
[attachment=86548]
[attachment=86549]
[attachment=86550]
[attachment=86551]
[attachment=86552]
[attachment=86553]
Neid pilte vaadates tuleb meelde, kuidas me Wagoneeriga paaril Talverallil paarutasime Cabrio Pointiaciga ??
Küll kerge hilinemisega postitus aga siiski ...Ei istunud meiegi käed rüppes ja kodus karonni varjus vaid nautisime kena talveilma ....hommikune legend või osa sellest algas tapalt ja lõppes dzinglis ja lõuna järel alustasime laagri maksimarketist ning lõppes tori kiriku juures (legendi lõpp villa Andropoff)....ehk siis kahe erineva aasta legendide kooslus ....mõned ristsõna vastused olid kaduma läinud ja üks tee oli ka tupikuks ümber tehtud ...aga no eks 6-10 aasta jooksul ikka midagi muutub ...nüüd peab siis ootama 2022 talverallit ?
Tublid mehed! Tore lugeda.

Sai samuti talvesõite tehtud. Legendiks Suure -Jaani ümbrust tutvustav teejuht aastast 1965.
[attachment=86822]

Eesmärgiks oli leida üles kõik 56 aastat tagasi pildistatatud punktid ja teha neist uus kaader.
Piltide järgi võis oletada,et fotograaf kasutas sarnast autot.(Moskvits 402,407)
[attachment=86823]

Ja lisakatsed tegime jääl. https://m.youtube.com/watch?v=A-n1LVDTQxg

 Oli tore Talveralli !