automoto.ee foorumid

Täisversioon: Võrride võidusõit - Etapp 1, pildid, muljed, tulemused
Teile näidatakse hetkel lihtsustatud versiooni tekstist. Vaadake täisversiooni õiges formaadis.
Lehti: 1 2 3
Tere

Esimene ports pilte saadaval:
http://www.jogevamc.ee/pictures/v6rr/

mõned väikese resoga videoklipid ka...

Oli tore üritus.


fotograaf ei ole ja fotokaks oli Trust 770z Smile
palju oli kokku võistlejaid ?
piltide järgi tundus lõbus üritus olevat!Wink
Jõudu võrrijatele!

T.
*käivitas täna esimest korda oma motorolleri*

PRIITO

Eeinoh, mega!

Paistis tõesti, lahe üritus, piltide järgi. See pilt oli hea, kus mingi vennike oma masinat käe kõrval jooksutas.
(järgmine kord, vähemasti ülejärgmine siis, üritan osa võtta)

edu Wink

võrrihunt

Leidub kellegil osavõtjatest/pealtvaatajatest veel pilte ja videosid?
Kindlasti oli päris tore üritus, vähemalt pildid jätavad juba sellise mulje Wink Kas tulemused on juba selgunud ning kui palju võrriomanikke ka osa võttis?

Edu edaspidisteks võistlusteks! Smile
Kas lugupeetud võidusõidulised jäid ka rahe ja vihmavalingu kätte?
Ise lasin enne finaale jalga, sest taevas oli üsna kurjakuulutav. Vihmast siiski ei pääsenud, jõudsin rattaga saue linna sisse sõita, kui kogu kupatus alla sadas.
Üritus ise oli superlahe ja huumorit oli palju.
Võtan talve jooksul kindlasti ka võistlusratta ehitamise etta - tõenäoliselt Delta baasil.
Tohutult imponeeris too musta värvi \"baik\" ümberehitatud mootoriga, tõeliselt pro töö, kahjuks viimasel minutil valminud, nagu aru sain, ja lastehaigused sees veel...kas on selle ehitaja keegi siit? Väike hint talle - aeglasem ülekanne ja rohkem rpm Smile
Tegelt võiks ültse sellise lehe teha kus kõik sõidud ja pildid üleval ja osalejad ja kõik muu nagu mingi klubi moodi werk ,aint ,et kel viitsimist oleks asjaga mässataSad Kuu aja pärast saaksin ehk ka hakata võistlustel osalema seni tuleb vaimu koguda....Big Grin

EDIT:Täna näitasin papsile võidusõidupilte ja sain teada ühe huvitava asja nimelt ,et minu kadunud vanaisa olevat olnud veneajal ametlikke võrrivõidusõite korraldaja ja siis olevat olnud osavõtjad ikka poolesaja ringis ja rohkemgi, ta oli mingi kõrge direktor olnud ,kes niisugused asju sai teostada. Ta oli ise ka mootorratta fänn ja tuhnides leidsin pildi kus mu vanaisa seljataga on tutikate võrride rodudBig Grin Kuid kahjuks tema surmaga kaasnes ka võrrivõidusõitude unarusse jätmineSad seda mõjutas ka riigikorra vahetus ja sada muud häda.
ma kah putitan omale võrri tahaks kah kunagi mõnel sõidul osaleda...

isa rääkis kui tema minuvanune oli kuidas iga nädalavahetus oli võrrikross kus oli umbes 50 võrri ja kuidas maateepeal sõitsid nad kolonnis mingi 50 võrri . . . kus olid ikke vinged ajad ...
püüan täna-homme võrrivõidusõidu esmase weebilehe valmis saada. Tulemused, statistika, pildid, järgmiste võistluste info jne jne jne.

Samas küsin ka kõigilt pildistajatelt luba nende pilte ka seal lehel kasutada.
oldmoped Kirjutas:püüan täna-homme võrrivõidusõidu esmase weebilehe valmis saada. Tulemused, statistika, pildid, järgmiste võistluste info jne jne jne.

Samas küsin ka kõigilt pildistajatelt luba nende pilte ka seal lehel kasutada.

Veebilehe tegemisel võin abi osutada. Piltidega mis asuvad http://www.jogevamc.ee/pictures/v6rr/ võib teha mida iganes välja arvatud avaldamine ajakirjanduses(+ TV, raadio jne.).
Pilte ärge linkige, kavatsen need kunagi maha sellelt aadressilt maha korjata, eriti siis kui träffik väga suureks kisub.

Kuhu veeb tuleb- kas hot.ee/v6rr ?
Kui võrrimehed leiavad 100 raha kuus, siis teaks soovitada serverit kus saab selle raha eest 500mega ketast, meilid, php, mysql kasutus jne.
Alguses teeks selle aadressile www.hot.ee/vorr jah, ise loodan, et õnnestub kunagi ja kuidagi ikkagi lõpuks ka ehk .ee domeen tekitada.

Lihtsalt praegu ootan, et tööjuures see esmaspäevahullumaja läbi saaks, et andmeid sisestama hakata.


Tänud piltide kasutusõiguse eest, kopeerisin need juba ka oma masinasse ära.

Vääga lahe üritus oli! Kahju ainult, et ma pidin varem ära minema, finaale ei näinudki.
Kindel soov on starti pääesda, millalgi Wink
iz350 Kirjutas:See\"baik\"on minu oma,lastehaigused olid tal kallal jah.Ehitasin teda 2 ööd-päeva järjest enne üritust,esimest korda sain hääled sisse seal võistlusplatsi peal.Plaanis oli taha suurem hammikas panna,käisin isegi poes vaatamas,aga rahast tuli puudu.Peale võistlust sain ta kodus õhtuks päris hästi käima,vähemalt lõppkiirus tundus hea olema.
Äkki reedad, mis sul sel siis tehtud oli. Aku pealt süüdet juba nägin, väljalaset samuti. Midagi viilitud ka on?
nii minagi olen nendel piltidel ju Smile
A finaali teine ja finaali kuues olin Sadsest 200m enne finisit läks düüs umbe ja lõpp tuli joosta) äärepealt tuli Connexuse MC´le kolmik võit Smile
viskan endapoolt ka mõne pici ülesse siis
http://www.pilt.ee/view/114181/

minu tunnete ära kollase kiivri ja rohelise võrri kaudu Big Grin
isandpauk Kirjutas:Kui võrrimehed leiavad 100 raha kuus, siis teaks soovitada serverit kus saab selle raha eest 500mega ketast, meilid, php, mysql kasutus jne.

0 krooni eest kuus saab siia automotosse kah midagi... piltide avaldamise võimalus on ka olemas... vaja ainult entusiasti...
aga võrri võidusõitjad. äkki teeks siis selgeks kes oli kes seal võidusõidul...ennast ma juba tutvustasin aga raffast oli nii palju vaevalt et ma kedagi siin foorumi nime järgi ära tunnen.
ps: kes oli see mees kes ruuparisse rääkis?
Mina seekord ei osalenud, aga kohal olin puna-valge Turist rattaga.
heh ma nägin sind sa sõitsid sinna peaaegu koos meiega olin kirsipunase bussiga millel oli käru taga milles omakorda kuus võrri.
sinu turisti mäletan ka
võidu võrr on http://www.jogevamc.ee/pictures/v6rr/05290011.JPG <---see
see õnnetuke ruuporiga olin mina
Lehti: 1 2 3