automoto.ee foorumid

Täisversioon: kleepsud rattale
Teile näidatakse hetkel lihtsustatud versiooni tekstist. Vaadake täisversiooni õiges formaadis.

v6rrp6rr

ma tahax tead kust kohast saaxin ost oma rattale kleepse
oh........no see on minu lemmik teema ! Vot nyyd ma võin sind aidata !!!
Mul on kodus olemas riiuli peal yle miljoni kleepsu mis on jaapani ja inglise keeles kus igasugused sõnad peale kirjutatud ..alates v6rrp6rri\'st lõpetades Nice (nike) kleepsudega ning mis kõige tähtsam nad on kõik neoon värvilised !!!!!!!!!!!!!!


ja kui ma ei eksi siis sul oli mingi võrr või mopeed ....noo ....siis sinu asemel kleebiks taha tule peale NICE (nike) kleepsu mis varjaks ilusti taga tule ära siis liiguks istme juurde mille peale kleebiks suure \'\'diroli\'\' kleepsu ,et oleks mõnus ja libe istme peal , nyyd tulevad kyljeplekid nende peale ma klebiks sinu asemel BMW M5 .....paagi peale kleebiks suzuzi (suzuki) kleepsu mis on neoon kollane ja roosa kirju Smile .Ärme nyyd esituld ka unusta ...selle peale kleebiks batmani kleepsu koos knight rideri auto kujutisega kleepsu Smile .....nu porikad võiksid neoon roosaga yle tõmmata ja käib kyll !!!

ära unusta värvilist traati punuda kodarate vahele (\'\'isandpauk\'\' myyb sulle neid odavalt Smile )!!!

kas ma nyyd unustasin midagi ? ...ah jaa ...on olemas neoon roosa ja \'\'hobna race\'\' (honda) kleeps mille kleebid kiivri peale mis on omakorda neoon värvides kirju jne .....ära unusta selja peale silt \'\'algaja rullnokk tegutsemas\'\' Smile

MUIDEKS need kleepsud paned su võrri kiiremini liikuma sest nad on siuksed mõnusad libedad ja tuule takistus enam pole nii tugev jjne ....et 100 km/h pole mitte mingi probleem =)

kas keegi äkki oskab midagi lisada mis mul jäi ytlemata ? Big Grin
võrrpõrr tee palun veel teema värvilistest tulukestest ka, mis annavad 200 hobujõudu juurde Smile

Seal ma oskan jällegi aidata =)


PS ära unusta need yhe kroonised nätsud millega saab väikse kleepsu kaasa Big Grin

miks te selle võrrpõrri kallal nokite?

ahto

Mulle isiklikult tundub ka ikka, et kui kleeps on peal, siis on minek hoopis teisest puust! Ma kleepisin omal kummid ka üle, et pill oleks voolujoonelisem ja isegi mootorile panin nikenakenukk kleepekad peale, sest siis alles hakkavad hobused seal silindris kappama hakkama. Ja sumpad lõikasin ka relakaga maha, kuna hääle järgi nagu oleks ka parem minek! Loomulikult panin bensiinipaagile ka kleepsu, muidu võtab mootor liiga palju kütet.
Raam sobib täis panna neid kleepekaid mida saab 1 eegistest nätsudest!

v6rrp6rr

mathax siuxeid leeke mida panna bensupaagipääle
Big GrinBig GrinBig GrinBig Grin
see oli heaBig Grin
pöördu mõne firma poole,kes tegeleb kleebistega ja lase käia aga paak on ju kumer,nii et paigaldus ei saa lihtne olema
Kõige paremad saad siis, kui jätad paagi põhja natuke bensu ja siis põleva tiku paagi suu ette paned. jäävad ilusad leegid, nagu päris.

P.S: Tegelikult ma loodan, et keegi seda proovima ei hakka. Kuigi Darwini auhinnale võiks kandideerida küll sellega.

v6rrp6rr Kirjutas:mathax siuxeid leeke mida panna bensupaagipääle
Kõik see eelnev jutt on muidugi ülimalt tänuväärne. Kunagi sai ikka isegi proovitud, kuidas \"Bikini babe\" nätsudest pärit kleepsud ratta märgatavamalt kiiremaks ja pilkupüüdvamaks tegid...Big Grin

Kui aga nüüd tõsiselt rääkida, siis sattusin veidi aega tagasi Pärnus ühte sellisesse autovaruosade poodi, kus terve üks sein oli kaetud kõikvõimalike kleepsudega,mida autode külge annab panna. alustades BMW kirja ja lõpetades lendava kotkaga. Loomulikult oli saadaval igasugu laineid,leeke jms \"ägedat\".
Kuna pidin seal poes veidi aega veetma, siis hakkasin tasapisi mõtlema,et tegelikult on ju üks maitsekalt valitud kleebis vägagi teretulnud, kui näiteks auto värvimine peaks münest kohast p***e minema.Wink
Hinnad ei olnud kah sugugi mitte tapvad: 50-200 kr komplekt (ühes komplektis näiteks kolm leeki: üks suur kapotile ja kaks väiksemat näiteks esiporitiivale)

Edu siis tuunijatele!!

valts@ei salli rullnoklust ja välimuselt üliedevaid sõiduvahendeid.
Tjah, visaku esimene kivi see, kes ise patuta. On tatikana jo isegi kleebitud... Vaadakem asja helgemat poolt. Kleepsujäänuste alt on vanatehnikahuvilisel paarikümne aasta pärast võimalik ehk algupärase lähedast värvitooni leida... Smile
IIIFFFAR Kirjutas:Tjah, visaku esimene kivi see, kes ise patuta. On tatikana jo isegi kleebitud... Vaadakem asja helgemat poolt. Kleepsujäänuste alt on vanatehnikahuvilisel paarikümne aasta pärast võimalik ehk algupärase lähedast värvitooni leida... Smile

Niiet kõik uunikute omanikud kähku kleepse kleepima!!! Big Grin Leegid saad teha ka punase spray värviga, kuid jah... igaühel omaarvamus.
oldmopedilt saad abi.

ahto

Tegelt saab väljalõigatud sablooniga ning sprayga suhtkoht kenasid asju teha, kui viitsimist on. Veidi peab ka kunstiinimese kätt olema!
Isetehtud - hästi tehtud (kuid seda mitte alati)
Äratan vana teema.
Nimelt mul ka mure. Tahan kleepse. Mõõdult võiks olla umbes A4 suurusega ja neid kuluks ca 30 tükki (või suuremad, saab ju väiksemaks kohendada). Värviks sobib ainult must.
Võiks olla mingil määral ilmastikukindlad, et päris vihmaga maha ei sajaks. Kleepsud lähevad auto peale.

Voolujoonelisuse jutte kuulda ei taha, lugesin eelnevad postitused irvitades läbi.

Et siis küsimus, kust võib sellist asja soodsalt leida? Äkki kusagilt büroo kaupadest?
Ajan taga odavat hinda, kuna idee mis tekkis, on ainult proovimise eesmärgiga.
Firmad, mis teevad autokleepekaid küsiks sellise koguse eest ca 500 raha.

Seega kes kus midagi teab?

Aitüma!

Parimat, Tamps
Ise küsin, ise vastan.
Sattusin õhtul ehituspoodi ja ennäe imet: soovitud asi olemas, m2 hind ca 50 krooni.
Las siis katsetused algada Toungue
(28-04-2009, 22:42 PM)Tambets Kirjutas: [ -> ]Ise küsin, ise vastan.
Sattusin õhtul ehituspoodi ja ennäe imet: soovitud asi olemas, m2 hind ca 50 krooni.
Las siis katsetused algada Toungue

Räägi, mis täpselt siis teoksil?
Õigesse kohta õieti paigaldatud kleepsud annavad paar hp ikka juurdeBig Grin.
(07-06-2004, 22:52 PM)v6rrp6rr Kirjutas: [ -> ]ma tahax tead kust kohast saaxin ost oma rattale kleepse

saab teha kleebiseid selliselt et trükkida ratta logo näiteks läbipaistvale kilele peegelpildis, siis on trükk kile ühel pool ja peal on kaitsekiht, selliselt saab teha ka tuntud ratta brandide kleebiseid, Scott jne.

sellega tegelevad näiteks http://www.kleebised.net , http://www.valireklaam.ee
(06-06-2010, 20:22 PM)viisik Kirjutas: [ -> ]saab teha kleebiseid selliselt et trükkida ratta logo näiteks läbipaistvale kilele peegelpildis, siis on trükk kile ühel pool ja peal on kaitsekiht, selliselt saab teha ka tuntud ratta brandide kleebiseid, Scott jne.

Sul on läbipaistev rattaraam ja kleebid toru sisepinnale????

Smile