automoto.ee foorumid

Täisversioon: [poolita] Kuhu sõuad, voorum?
Teile näidatakse hetkel lihtsustatud versiooni tekstist. Vaadake täisversiooni õiges formaadis.
(17-01-2023, 14:17 PM)mlsluik Kirjutas: [ -> ]@spitfire.

Väga hea et puudutatuna tundsid. 
 Muus osas ega ei oodanudki miskit targemat... 
Täpselt nagu kirjutasin, ühed kes teevad, teised kes mölisevad.  Jah, täpselt nii saabki paigutada siin lahtridesse. Kes nüüd p-praoni solvus?

Olen siis pisut otsekohesem: ma ei salli matslust ja täiesti põhjendamatut ülevoolavat üleolemist kõigist ja kõigest. Lisaks selle häbitut presenteerimist stiilis kotkas ja lambad ja siis kõik need muud elemendid.. Olen jätkuvalt seisukohal, et mittemidagi tegija ehk teoreetiku arvamus ei peaks olema halvustatud ilma selle sisusse süüvimata.

Juhin tähelepanu, et uuendasin eelmise postituse lõppu, Hemingway tsitaadi osas, mis on üllatavalt mitmetahulisem, tasub lugeda Smile
Mats oled paraku sa ise, ksf Formika teemasid lugedes on kõik selles ise saanud kenasti ka veenduda. Mõnus näide oli miilitsa volga puhul kui viisakalt seletati ära miks just selline logo formaat valiti aga ei, verbaalne kõhtulahtisus jätkus ja jätkus ning jätkub siiani nagu näha.   Ärge kurat solvuge kui teile enda rohtu antakse maitsta.
(17-01-2023, 19:21 PM)mlsluik Kirjutas: [ -> ]Mats oled paraku sa ise, ksf Formika teemasid lugedes on kõik selles ise saanud kenasti ka veenduda. Mõnus näide oli miilitsa volga puhul kui viisakalt seletati ära miks just selline logo formaat valiti aga ei, verbaalne kõhtulahtisus jätkus ja jätkus ning jätkub siiani nagu näha.   Ärge kurat solvuge kui teile enda rohtu antakse maitsta.
Olge head ja --võtke pits ja kutsuge peaaru--.
(17-01-2023, 19:21 PM)mlsluik Kirjutas: [ -> ]Mats oled paraku sa ise, ksf Formika teemasid lugedes on kõik selles ise saanud kenasti ka veenduda. Mõnus näide oli miilitsa volga puhul kui viisakalt seletati ära miks just selline logo formaat valiti aga ei, verbaalne kõhtulahtisus jätkus ja jätkus ning jätkub siiani nagu näha.   Ärge kurat solvuge kui teile enda rohtu antakse maitsta.

Inimvõimetel ei ole piire.
Alumisi.
(17-01-2023, 10:43 AM)mlsluik Kirjutas: [ -> ] Saan täiesti aru neist kes siinsest klubist sirge seljaga välja astunud, neid eranditult ühendab see et need mehed on oma ala tegijad ja ei pea kellegi seosetut viginat kuulama. Seda selgitada on ka püütud siin korduvalt aga tulemus on samahea kui herneid vastu seina visata...  Mõni kodanik võib ka mingil määral oskusi omada aga kui iseloom on ikka nii pask kui veel olla saab, siis milleks end vaevata sellega. Lihtsam on ajada oma asja ja edasi liikuda, las põhulõuad jahvatavad omakeskis. See pole jonnimine ega solvumine, lihtsalt seda negatiivset lälinat on ebanormaalselt palju, reeglina neilt kes suuga suuri linnu ehitavad. Kotkad lendavadki üksi, lambad liiguvad karjas...
Millest tuleb selline kibestumine inimesse, et absoluutselt igasse teemasse peab toppima mingit tegelast, kes kriitikat ei talunud?  Inimesele tehti puust ja punaseks selgeks, et miks ei saa ja miks ei tööta. Suhtlusstiil ei olnud ehk selline käest kinni hoidev ja härdalt rääkiv, et mitte inimese sügavat eneseuhkust ja pulbitsevaid tundeid mitte riivata, vaid suht otsekohene. Kas selles oli probleem? Hetkel tundub küll, et rohkem oli kaasamäägimist vaja, kui asja korralikult ehitada. Mingi seltskond vaatab sinutorus suu ja silmad pärani ja pärast saab imestada, et on järgijaid ja enamus masinaid nagu intsestist sündinud. Nagu metalliala Greta Thunbergid, peaasi, et jälgijaid ja laike oleks, muidu pole mitte keegi.

Selle "pasa iseloomuga" tegelase kohta võin niipalju öelda, et olen korduvalt aastate jooksul käinud tema ukselinki käperdamas ja teen seda ka kindlasti tulevikuski. Siiamaani on olnud töö filigraanne. Tegelase süütenöör on ehk natuke lühem igasuguse jura kuulamise kohapealt ja ütlemine ehk vähe otsekohene, kuid töökvaliteedile pole see takistuseks saanud.

Proovi üle/või suureks saada.
Huvitav et ma ei maininudki kedagi... Seda põnevam on vastuseid lugeda, keegi käib kellegi juures ja igaüks väänab teksti omas suunas...  Toungue Big Grin
(17-01-2023, 23:12 PM)mlsluik Kirjutas: [ -> ]Huvitav et ma ei maininudki kedagi... Seda põnevam on vastuseid lugeda, keegi käib kellegi juures ja igaüks väänab teksti omas suunas...  Toungue Big Grin
Igaks juhuks küsin ära, et kas sa ikka täisealine oled? Mõningad postitused erinevates teemades nagu viitaks sellele ja teised samas nagu mitte...
Mul on ettepanek : Täna 23. veebruaril laseme end tühjaks , ehk siis kellel on südamel raske kripeldus kedagi kuhugi ... saata , teeb selle vastavalt oskustele , võimetele jne ära ja homsest pidupäevast alates üritame hoida sellist joont et , ei halvusta teisi .
Et üks eestlane jätab teise kallal hambaid teritamata? Big Grin Big Grin Big Grin Big Grin 
See saab vist ainult mõnes teises paralleeluniversumis juhtuda.
(23-02-2024, 17:54 PM)tcumen Kirjutas: [ -> ]jätab hambaid teritamata

Olen kordi ja kordi märganud kui väike sõbralik nöök mõeldakse enda jaoks nii hulluks, et peaaegu kohtusse vaja minna. Inimesed ei saa naljast aru enam, sellest on kahju!
Või peab tänapäeval tõesti irviklõustasid külvama seljataguse kindlustamiseks? Tulevad meelde kohe meerikamaa nn naljafilmid, kus naermine on juba sisse monteeritud helisse, muidu ei tea, et nali oli....
Kas me olemegi seda kultuuri kummardades nii sügavale vajunud?