automoto.ee foorumid

Täisversioon: FORD CARGO
Teile näidatakse hetkel lihtsustatud versiooni tekstist. Vaadake täisversiooni õiges formaadis.
Tere,kas kellegil foorumlastest on kogemus FORD CARGOga.Tegemist mudeliga 1011,mootor 5,9L ja 85kw.Mootor Fordi enda oma,ei ole Cummins.Nimelt ei leia sellele isendile siduriketast ja korvi,korv ise on lamell.Kas on neile analooge või sobib mõne muu isendi oma?Info väga tervitatav.
(23-01-2023, 23:11 PM)rennen Kirjutas: [ -> ]Tere,kas kellegil foorumlastest on kogemus FORD CARGOga.Tegemist mudeliga 1011,mootor 5,9L ja 85kw.Mootor Fordi enda oma,ei ole Cummins.Nimelt ei leia sellele isendile siduriketast ja korvi,korv ise on lamell.Kas on neile analooge või sobib mõne muu isendi oma?Info väga tervitatav.
Kas ketas on 10" või 13" läbimõõduga ja nuute 10?
Aastat ja mootori koodi ei tea, siis on raske leida.
Tutvusringkonnas on olnud küll ümaram isend aga see putitati sõitma ja müüdi ära sest praktiliselt midagi talle saada pole ja kui siis Brasiiliast tellides, kus neid liigub.
Pidurisilindrite remontkomplekt ja mõned membraanid tulid üle kuu.
Sidur oli ka läbi aga sai uued katted kuid need tollid on meelde jäänud ja et nuute oli 10.
Maksis nagunii jaburalt palju, üle 500 oli komplekt ning keegi polnud nõus 7 nooruses autole seda ostma.
Auto aastast 1987,siduriketta läbimõõt on 325 mm ja nuute on 10.Kettaga saaks veel hakkama, uued katted ja sisu veel kannataks aga korviga lugu keerulisem. Korv on kõvasti kuuma saanud ja lamellid vahivad igaüks oma ilmakaarde. Mootori koodi ei tea ja ei leia ka. Kuna tegu Fordi mootoriga ehk annab mingi usaka korv sinna külge pookida.
Hei
ühe 0811ga kokkupuude oli. Õudne aparaat, eelmiste omanike poolt nii ära ratsitud,  summuti remondist siiani arm huule peal. 

Aga teemasse, tollel oli peal fordi Dover mootor, kui ei eksi. Rohkem hetkel ei meenu. Vast on sellest piskust abi.

Kris
Veidi tuhnisin täitsa sportlikust huvist, mitte et sarnase peletisega vähimatki pistmist oleks.
Mootori koodiks pakuks 2723 (ESD-659) viide.
Õnne prooviks siia võlli läbimõõdu lisades, äkki näkkab miski LUKi koodiga viide.
LUKi vast saab siit ikka kätte mõnelt maaletoojalt, kui seda kuskil ligemal võtta on.
Uurisin veel asja, võlli mõõt on 34,50 mm, mootori pealt leiti selline kood 826F7EBA ja ukseposti birka pealt, et mootor on 6AA ja IVECO FORD. Kuna ise ei oma seda autot on ka läbi telefoni saadud andmeid siin raskem kajastada.Aga juba siit foorumist saadud info on edasi minek selles asjas.