automoto.ee foorumid

Täisversioon: Probleem Delta siduriga
Teile näidatakse hetkel lihtsustatud versiooni tekstist. Vaadake täisversiooni õiges formaadis.
Lugu järgmine -- ei saa mopeedi sidurit kokku...nii uskumatu,kui see ka ei tundu.Küll jääb ta kuidagi loksuma,siis jäävad peale kokkupanemist sidurikettad koos vaheplaatidega hoopis korvist väljapoole jne.,igatahes minu mõistus on nüüd otsas.Lisan siia pildid ka ja ehk on keegi nii lahke ja teeb puust ette ja punaseks,kuidas ja mis järjekorras jupid laduda...või ehk on mul midagi puudu/katki seal.Pole enne mopi sidurit parandanud ja ei tea ka,kuidas ta olema peab aga loogiliselt oli kõik õieti..

[Pilt: BENQ0004.sized.jpg]
[Pilt: BENQ0008_001.sized.jpg]
1 ümmargune ketas on puudu ja see millel keskel hambaid pole selle vahetaks korraliku vastu välja. kokkupanemise järjekord: ketas millel neli pulka, ketas millel hambad väljaspool, siis ümmargune, siis samamoodikuni jääb ümmargune välja siis paned selle keskmise julla sinna sisse keerad kinni , vedru sisse ja surud selle kaane peale. kuigi see kaan tundub kah mitte korras olevat.. loodan et aru said . see ümmargune puks käib väntvõlli külge sidurikorvi alla .
saamatu inimesena ei suutnud ma siia pilti üles panna aga www.pilt.ee/dworkin sealt leiad üles. komentaariks et 7 ketas on see mille vahetust silmas pean ja sellist peaks 1 veel olema.. sellepärast sinna peale ka 7 ja 9 kirjutatud
Ahsoo...siis oli mul kõik muu õieti aga vaheplaate puudu kaks tükki.Tegelikult on see sidur,kui kaks tuttuut ketast välja arvata,nii läbi,et ostan ikka komplektse uue.Tänud selgitamast!
mis metallipuru sul sealt karterist paistab?
Mul oli väntvõlli otsast see vint maas, kuhu siduri kinnitusmutter käib ja ma lasin sinna uue keerata aga nüüd,kui mootor juba koos,tuli välja,et vaja natuke viilida sealt otsast.Sealt see puru tekkiski.