(30-07-2023, 14:29 PM)ZIL 131 Kirjutas: [ -> ]Te raisad veel julgete mainida, et valisite Reformierakonda
Kas klapid olid peas või?
Hoiame riigi rahanduse korras, püsikuludeks laenu ei võta!
https://reform.ee/riigikogu-valimised-20...tes-kates/
Ja nüüd käsi püsti, kellele tähendab aastas 30 € maksmine rohkemat, kui kärpsemusta?
Õhtust!
Mina valisin, see vanaema, kelle juures ma elan, valis, tema tütar valis, tütre mees valis. Esimest ja ilmselt ka viimast korda minu poolt. Olles rumal ja laisk, siis see ei ole ikkagi minu erakond, olen eelnevalt valinud ka sotse, isamaalasi jms jama.
No tõstan käe üles, kas ma saan nüüd raha tagasi? Mul on 6 masinat registris peatatud misiganesiga, 180 rubla aastas! See teeb 6 kasti õlut, võtame 1 pudel päevas, tuleb ca poole aasta õlu!
Mina iseenesest ei ole automaksu vastu, kuigi vb tõesti ei tohiks seda Pandora kastikest lasta lahti teha, sest valitsus on nagu väike laps, ta ei saa aru, millal tuleks mängimine ja lollitamine lõpetada, seda käitumismustrit on ka siinses foorumis näha saadud...
Aga nagu jällegi siin ennemalt korduvalt räägitud, ma ei suuda mõista ja aksepteerida seda täielikku idiootsust ja ignorantsust, et maksustatakse liikluses mitteosalev sõiduk, maksustatakse sõiduk, mida ei ole olemas, maksustatakse mootorratas samaväärselt autoga, maksustatakse museaalid
, on nad värvitud või roostes jne. Ka kogu see rohepöörde jama jms, hõõglampide keelustamine, mis hiljem sai lubatud, kui tööstuslambid jne jne, see sama, et Aasia, Ameerika ja Venemaa teevad mis tahavad ja Euroopa ning eriti Suur - Eesti püüavad midagi kuhugi pöörata, nii et song tagumikust väljas, oimaeivõi...
Aga automaksust - isegi see vanaema, kelle juures ma elan, oli tund aega tagasi valmis minema kuhugi, ilmselt ikkagi siis Toompeale autokumme põletama (no on meil jäänud Nissanist mingeid 14 " rehve), kuigi omal on ainult see hall universaaltojoota, mis ma talle ostsin, siis, kui veel raha oli. Ütles, et tema arvates ei ole õige neid masinaid maksustada, mis ei sõida. Imelik on see, et tavaliselt on kõik minu mõtted ja plaanid kuulutatud valeks ja jamaks, ei tea, mis siis nüüd lahti on?
tervitades, Priit Näljakülast