automoto.ee foorumid

Täisversioon: Kiili Vanasõidukite Ralli
Teile näidatakse hetkel lihtsustatud versiooni tekstist. Vaadake täisversiooni õiges formaadis.
7. oktoobril vallutavad Kiili valla teed nostalgiahõngulised masinad.
Seiklusliku sõidu alguseks on Kiili Rahvamaja aadressil Nabala tee 12, Kiili.
OSALEMINE
Võistluse starti on oodatud kõik huvilised kelle autost kiirgab nostalgiahõngu. Sõiduvahend peaks olema vanem kui 1991 aasta. Uuemad autod võivad saada starti korraldaja eriloal!
Osavõtutasu 37 eur. Registreerumine toimub Fienta keskkonnas koos osalustasu maksmisega. [color=var(--blue-link)]https://fienta.com/et/kiili-vanasoidukite-ralli-2023

Kindlasti märkida tiimi nimi ja auto number
[/color]
AJAKAVA
13:00 Kogumine ja registreerimine (osalejatele turgutav kohv/tee ja pirukas)
14:00 START
18:00 FINISH Kiili kultuurimajas, kus ootab pidulik õhtusöök. Tantsuks ansambel PS TROIKA ja õhtu lõpeb videodiskoga VDJ MARTINEERO. Avatud baar.
Autasustame kolme paremat ja anname välja ka hulgaliselt eriauhindu.
Riietus – spordiaastale vastav – sportlik ja ajastutruu.

SEIKLUSRALLI KIRJELDUS
Seiklus viib osalejad avastama Kiili valla ümbruses põnevaid kohti. Raja pikkus orienteeruvalt 80-100 km
Tiimi peale oleks vaja ühte täis akuga nutitelefoni. Sobib nii Android telefon kui ka Iphone. Riietus vastavalt ilmale ja pigem sportlik. Tiimi suurus võiks olla 2-4 liiget.
Seikluse läbimiseks on aega kokku 3,5 tundi stardihetkest. Punkte on rajal kuni 60. Punktideks on piirkonna põnevad kohad, kust midagi tarka teada saab. Iga punkti kohta on esitatud küsimus ja vastuse leiab kontrollpunktist kohapealt. Punkte võib läbida vabalt valitud järjekorras ja arvus. Võidab suurima skooriga lõpetanud tiim. Rajal võib olla lisaülesandeid(fotolavastuste, loogikaülesannete jm näol). Punktide leidmisel on abiks paberkaart või kaardid.
Seikluse kontrollaeg koosneb normaalajast 2,5 tundi ja sellele järgneb lisaaega kestusega 1 tund. Lisaaja kasutamine võtab tiimi skoorist maha 1 punkti iga minuti tagant.
Punkte saad fikseerida punktist 50 meetri raadiuses ja selleks peaks olema sisselülitatud telefoni GPS. Seikluse saad lõpetada vaid Finishi kohas. Lõpetamiseks vali Finish ja vali F.
Seiklusel kasutame punktide fikseerimiseks seikluse äppi nimega Nutilogi. Äpp toimib nii Andorid kui iPhone telefoni peal. Äpi leiab nii Play poest kui ka App storest.
NB Kes Nutis tugev pole ,saab ka paber kaardi!
NB Kiili vanasõidukite ralli algusaega on muudetud .Start on 14 00