automoto.ee foorumid

Täisversioon: Volkswagen Scirocco mk I ? & Audi 100 Coupe?
Teile näidatakse hetkel lihtsustatud versiooni tekstist. Vaadake täisversiooni õiges formaadis.
http://home.vr-web.de/Scix/

Sellel aadressil midagi eriti toredat!?

Audi 100 kupee! Saksamaal pidavat selliseid veel 85 olema!

Huvitav kas Eestisse ka mõni omal ajal sattus???

Ja siin ühes topikus bom kiitis Scirocco Mk I ... et Giugaro ja puha... Karmann ehitas ja... miks ei ole retaureerimist väärt? Igati tegija masin, liigitaks itaalia disainiklassikasse vanade Alfade ja Lanciatega!

Tean ühte sellist heas korras masinat... praegu seisab ühe asutuse õuel valvuriputka taga juba kuid!
Inspiratsiooniks panen oma lingid ka ritta:

VW Scirocco - nii mk I kui II, ajaloost jm http://www.myscirocco.com/scirocco/index.html

Prantslaste Scirocco-leht http://membres.lycos.fr/scirocco/. Muuhulgas ka tabel mudelitest aastate lõikes, tehn. andmetega. Infot palju, kui prantsust ei oska aitab dictionary.com

Ja silmailuks eelmainitud ->Karmann ja ->Giugiaro. Viimased on keresaagijatele-ümberkeevitajatele enne tööde alustamist soojalt soovitatud Wink
audi 100 kupee on eestis olemas küll, siin ühel foorumi liikmel isegi (oli) aga too on 2 ukseline variant vanast 4-ukselisest, mis on ka igati tegija masin!

too on veel vanema 100 põhjapeal! olen selliseid 4-ukselisi siin kohanud küll! mulle see vana 100 kujult isegi meeldib! endal on hetkel kasutada 87 aasta sigar autom. kastiga.
ARK-st infot niipalju, et Eestis on arvel 47 Scirocco mk I, so väljalaskeaastaga 1974-1981.

Ja Scirocco II on arvel 119!

Numbrid on suured aga mina ei ole näiteks mk I oma silmaga Eestis näinudki Sad Ja ega mk II ka kuigi sage nähtus ei ole.

B.

laur

Nalja teed või? Mina olen (ja näen praegugi) küll päris palju neid liikumas. Kunagi tahtsin isegi Sciro I osta, aga mõtlesin ikka ringi. Tartus on mingi eriti tuunitud Sciro I ka liikvel.

euro

sciroccost niipalju et MK I liikvel veel vähe järgi. Põhjus ju selles et rooste sööb kiirelt ära... a rocco II juba tunduvalt parema korrosioonikaitsega. Endal ka Sci II mootor 1.8 ja täiesti asjalik pill. Investeeringuid nõuab, kuid ülalpidamine üllatavalt odav...Big Grin vw ikkagi juu
kui kellelgi veel seda tõugu masinaid võiks märku anda