automoto.ee foorumid

Täisversioon: izh planeta geneka maha saamine...
Teile näidatakse hetkel lihtsustatud versiooni tekstist. Vaadake täisversiooni õiges formaadis.
Ei ole kellegil mingit tõmmitsat laenata tallinnas millega saaks geneka rootori maha ? ....Või oskab äkki keegi mull mõnda nippi öelda kuidas saaks seda maha :O
võta puuhalg ja kuvalda. Siis pane puuhalg piki rootorit ja äiga kuvaldaga vastu puuhalgu. Algul vaiksemalt ja kui lahti ei tule siis pane aga kõvemini. Aga katsu muidugi kõiktraadid alles ja terveks jätta sinna muidu võid juba heaga uue rootori muretseda. Ise panin kunagi ka kummiheeblid sinna rootori taha ja kangutasin siis. Ja ära tuli isegi lõpuks ja rootor ise jäi ka ime läbi terveks. Edu sulle!Smile
see toksimis meetod ei mõjund ....ja heeblitega ka ei saanud Sad

on vaja pikka 9 mm bolti millega saaks siis rootori kätte aga isegi baltic bolt\'is ei myydud sellist Sad
Keera tsentrist see kinnituspolt umbes ühe mm jagu lahti. Siis annad sinna poldi otsa pihta vasaraga paar kenat lopsu. Polt läheb teinekord ka kõveraks aga sest pole midagi. Poldi saab uue panna. Rootor jääb alati terveks.
PS: Lüüa tuleb alati täpselt piki polti. Siis on suurm tõenäolisus, et ka polt jääb terveks.
Mh ...mulle tehti selgeks ,et haamriga ma ei tohi mitte mingil juhul vänt võlli juures askeldada ehk siis lööke anda vastu väntvõlli .........mingid põsed ...vms ..pidid paigast ära minema ....

motamees Kirjutas:Keera tsentrist see kinnituspolt umbes ühe mm jagu lahti. Siis annad sinna poldi otsa pihta vasaraga paar kenat lopsu. Polt läheb teinekord ka kõveraks aga sest pole midagi. Poldi saab uue panna. Rootor jääb alati terveks.
PS: Lüüa tuleb alati täpselt piki polti. Siis on suurm tõenäolisus, et ka polt jääb terveks.
korgits Kirjutas:Mh ...mulle tehti selgeks ,et haamriga ma ei tohi mitte mingil juhul vänt võlli juures askeldada ehk siis lööke anda vastu väntvõlli .........mingid põsed ...vms ..pidid paigast ära minema ....

Ega jah...ülearu ei tasu haamerdada seal..eriti väntvõlli..aga tasakesi ikka võib....Ülearu saab siis pidi midagi taskaalust välja jah minema.
ikkagi oleks lihtsam ja ohutum kellegilt laenata 9mm bolt või siis spets tõmmits !

Et ...on keegi kes võiks sellist asja laenata tallinnas ?
Polt on kõike litsam lahendus, keera rootori kinnituspolt välja ja siis vaata mis polt sinna rootori sisse keerab ja ongi asi käes.
Selles ongi probleem ,et seda 9mm bolti ei myyda mitte kuskil Sad Isegi baltic boltis


Olaf Kirjutas:Polt on kõike litsam lahendus, keera rootori kinnituspolt välja ja siis vaata mis polt sinna rootori sisse keerab ja ongi asi käes.
vaata mingi suvaline polt mis sinna sobib ja kui tal vinti väheks jääb(poldil) siis pane üks ilma peata 8-ne polt alla.
said ise ka aru mida sa ytlesid ?

lööb tagasi Kirjutas:vaata mingi suvaline polt mis sinna sobib ja kui tal vinti väheks jääb(poldil) siis pane üks ilma peata 8-ne polt alla.
aga miks sul on seda rootorit üleüldse maha saada vaja?
Mul on vist kuskil olemas. Kontrollin seda väidet homme lõunaajal. helista (alates 12:00) 5114238 siis ütlen kas on või mitte.
Otsimine ei andnud tulemusi. Raibe kuhugi kadunud. Aga kuu aega tagasi oli küll olemas Sad
otsi tõesti mingi polt, millel on sama vint mis seal rootori sees....peaasi et ta sinna lähex..pikkus ei ole ju tähtis....ja enne kui selle poldi sinna rootori külge keerad, pane 8-ne ilma peata polt rootori sisse, kui poldil endal vinti ei jätku


vot nii seletas sulle \"LÖÖB TAGASI\"
Ole nii kena ja loe kõik siin olevad postitused uuesti yle ning äkki siis mõistad .......et jah ma sain aru ,et ma pean sinna leidma poldi mis sobiks jne ja see on 9mm polt mida pole kuskil saada !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


munk Kirjutas:otsi tõesti mingi polt, millel on sama vint mis seal rootori sees....peaasi et ta sinna lähex..pikkus ei ole ju tähtis....ja enne kui selle poldi sinna rootori külge keerad, pane 8-ne ilma peata polt rootori sisse, kui poldil endal vinti ei jätku


vot nii seletas sulle \"LÖÖB TAGASI\"
Kas mitte iz-i jalaraua polt pole 9mm(ma pole kindel), kui on, siis laena sealt või kuskilt mujalt.
Tõmmits leitud. Niipea kui teda ei otsinud, vaatas riiulilt vastu Smile ehk siis vajadusel saab laenata. helista kui tahad.
Tänan Smile
Aga hetkel veel mõtlen selle yle kas võtan selle geneka ikka maha või ei võta =P
Aga tänan pakkumast ! Smile

isandpauk Kirjutas:Tõmmits leitud. Niipea kui teda ei otsinud, vaatas riiulilt vastu Smile ehk siis vajadusel saab laenata. helista kui tahad.