automoto.ee foorumid

Täisversioon: Koonusfilter?
Teile näidatakse hetkel lihtsustatud versiooni tekstist. Vaadake täisversiooni õiges formaadis.
Tere,
Selline probleem et kuna tsiklile originaalfiltrit kusagil saadaval pole (ei taha tellida ka lasta) siis võiks ju peale panna pestava koonusfiltri.
Kust sellist tsiklile sobivat koonusfiltrit saada (konkreetsed poed) ja mis see umbes maksma võib minna, ning mis on teie kogemused nende filtritega?
Mina ostsin Kloostrimetsa motopoest, maksma läks vist 180 kr, parem on sel õhu läbilaskevõime, kuid ilmselt kannatab selle läbi ka sisseimetava õhu puhtus...endal oli vaja, et lausa liiva sisse ei imeks Smile
aga tänu sellele suureneb ka võimsus?
ntx mina ehitasin oma jupi orig. 6hufiltri n6nda ümber et sinna lähex sisse paberelement (algse säsifiltri asemel). Sobivaks osutus Golf II 6hufilter (65EEK) , mida tuleb pikkuses veerandi v6rra lyhendada (5 min. töö). Tunduvalt odavam variant, kuid n6uab rohkem nikerdamist, eelk6ige filtri fiksaatori tegemisel. Koonusfilter annab parema optilise efekti, kuid p****ga tuntavat j6ulisa ta vene rattale kyll ei anna.
Jõudu ei tulnud sellepärast juurde, et ilmselt jätsid venkud segu samaks, lihtsalt viskasid koonusfiltri otsa ja mõtlesid, et kohe peab poole paremini edasi minema :-)
Tegelikult tuleb ikka segu ka vastavalt rikkamaks panna, soovitavalt ka suurem düüs.
ma mõtlesin koonused MT-10´le installida
aga võibolla filtreerib ikka originaal paremini ja mootor kestab kauem...
Ma usun et koonus filtreerib umbes samahästi kui sinu orginaal. Pluss veel see et ta ei lähe niiske ilmaga \"imelikuks\" nagu paberelement.

Aga põhjus miks Planetale koonus ainult 0.3 hj juurde andis on minuarust see, et nad jätsid kõik teised osad tegemata (ülevool, surveaste, resonantskambriga sumps). Filter võib ju õhku läbi lasta aga kui mootor seda endasse algul sisse hingata ja hiljem välja hingata ei suuda, ongi kööga.

Ise ma hetkel nagu forsingu mõttes ei soovigi, kuid vana on juba läbi ja kui ma niikuinii filtri pean ostma siis ostan parema. Seda enam et originaalfiltrit peaks tellima, kuna poodides seda pole.
Moto on üldiselt selline ajakiri, mida võib usaldada. Aga paljud viitsivad üldse lisaks koonusfiltri paigaldamisele midagi muud teha?

Omaette teema on see, et \"filtrituuninguga\" üritatakse tavaliselt anda uut elu kulunud mootorile.

Asp