automoto.ee foorumid

Täisversioon: Isuzu trooper 1989 2,5D
Teile näidatakse hetkel lihtsustatud versiooni tekstist. Vaadake täisversiooni õiges formaadis.

mato

mul selline saan õue peal, aga teate.... ei tööta.
nagu mootor tahab remonti(uus väntvõll) aga ega teie suured inimesed ei oska öelda mis masina mootorid veel peale istuvad sellele vankrile. v kellel vedeleb midagi head.. näiteks kast, v avariilises olukorras komplekt
No kui sul uut väntvõlli vaja on siis lao välja ca13 000- eeku.
Sinna on sobitatud peale ka Isuzu kastika 2,3KBD26 mootorit ja veel MB 3,0D W123 keretüübi oma. Ja kas sul on Jaapani Trooper või made in USA? Ja veel. Enne Tallinnat Pärnumaanteel on Väike Autolammutus.Aprillis oli seal 3 Trooperit aiaservas. Jõudu.
agaa Kirjutas:Enne Tallinnat Pärnumaanteel on Väike Autolammutus.Aprillis oli seal 3 Trooperit aiaservas. Jõudu.
Need Trooperid praegugi veel seal.
Soovitaks soojalt üldse mitte hakata vaeva nägema (mahavisatud raha) kui ka saad korda siis maksma läheb see ... mitte vähe (sest lammutuse mehed teavad väga hästi palju küsida ja mootorid on üldjuhul \"kohviveskid\" neil kõigil, ja auto turuväärtus isegi korda tehtult väike ning ostjat raske leida)
Tuttaval juhtus TD Trooperiga selline müstiline lugu, et väntvõll otsustas viimase silindri ja hooratta vahelt pooleks minna.
Oh teid õnnetuid Trooperi omanike! Iseenesest võib sinna vahele ju suvalise 2,x TD tõsta, mis võimsuselt ja kaalult klapib. Iseküsimus kas sellel mõtetet on. Trooperi järeturu väärtus suht olematu ja ega off-roaderid tast eriti lugu ka ei pea. Pigem proovi see kellegi pulkadeks müüa.

Loomulikult võid nõu küsida ka www.4x4.ee ja 4x4offroad.ee foorumitest.

mato

Landy Kirjutas:Oh teid õnnetuid Trooperi omanike! Iseenesest võib sinna vahele ju suvalise 2,x TD tõsta, mis võimsuselt ja kaalult klapib. Iseküsimus kas sellel mõtetet on.

kas selleks tuleb uus käikekast ka osta?
`v on mingid tüübid, millel on samasugune kast?
mato Kirjutas:
Landy Kirjutas:Oh teid õnnetuid Trooperi omanike! Iseenesest võib sinna vahele ju suvalise 2,x TD tõsta, mis võimsuselt ja kaalult klapib. Iseküsimus kas sellel mõtetet on.

kas selleks tuleb uus käikekast ka osta?
`v on mingid tüübid, millel on samasugune kast?

Isuzu Truuper on küll \"piisavalt suvaline auto\" kuid see ei tähenda et teise suvalise auto/mootori tootja mootorid ja käigukastid peaksid Truuperi omadega sobima.J kui läheb mootori&kkäikekasti vahetuseks(mõnelt teiselt auto margilt) siis kindlasti muutub gardaani pikkus(st.käigukasti pikkus teine ja kinnitused ei sobi jne...)ja tarvis see ka ringi modida.
mato Kirjutas:kas selleks tuleb uus käikekast ka osta?
`v on mingid tüübid, millel on samasugune kast?
Äkki arutaks seda www.4x4.ee/forum koos muude maasturimeestega edasi?

mato

ok

lebokas

Peaksid uurima küll. Just nädal aega tagasi sai vahetatud Mazda maasturile Mitsubishi Pajero mootor. Isegi Mazda oma käigukast sobis veatult.
lebokas Kirjutas:Peaksid uurima küll. Just nädal aega tagasi sai vahetatud Mazda maasturile Mitsubishi Pajero mootor. Isegi Mazda oma käigukast sobis veatult.
Millele panite? Kas L- seeriale?

mato

nüüd on juba asjad teisipidi... ostsin teise auto, Big Grin nüüd ma hoopis müün isuzu tükkideks... see, mis temast järgi läheb suurele ringile.. kellel aga soovi saada sellest midagi peab aga traati rebima...
55699225
mato Kirjutas:nüüd on juba asjad teisipidi... ostsin teise auto, Big Grin nüüd ma hoopis müün isuzu tükkideks... see, mis temast järgi läheb suurele ringile.. kellel aga soovi saada sellest midagi peab aga traati rebima...
55699225

Pane 4x4.ee ja 4x4offroad.ee foorumitesse ka- seal rohkem potensiaalseid huvilisi!
Pane kindlasti juppide loetelu ka ning mingid algandmed auto kohta!
Oli kunagi Isuzu Trooper 1983 2,0 bens. Selle mootor vajas kapitaalremonti. Algul oodati pikka aega ülemeremaalt originaaltükke, neid ei tulnud ja asi tehti korda Toyota Crowni (vist 1979) ja Gaz-53 tükkidest.