automoto.ee foorumid

Täisversioon: klõbin
Teile näidatakse hetkel lihtsustatud versiooni tekstist. Vaadake täisversiooni õiges formaadis.
Ratas: k-650
Probleem: klõbin vasaku silindri juures.

Jama selline et vasaku silindri juurest kostab imelikku klõbinat. Parema juures on ka aga seal vaiksem. Kõige loogilisem oli et klapivahed õigeks panna, sai tehtud. Aga klõbin ei kadunud ikka ära. Üldse kui suur peab olema eksimus klapivahede regullis et klõbin hakkaks juba kostma. Vahe peab olema 0,07mm ja nii sai ta ka pandud. Ei julge väiksemat ka proovida sest kurvem stsenaarium on vast kõigile teada. Ja üldse kui vabalt see lehtkaliiber sinna vahesse minema peab.
Aga äkki on need klõbisevad asjad hoopis korvirõngad???

Mõistus präägu otsas.
kas klapivahesi reguleerisid soojast või külmast peast?

Samas kui oled kolvirõngaid/kolbe värskelt vahetanud, siis võib asi klõbiseda, kuna rõngad käivad vastu eelmiste detailide poolt sissekulutatud ranti silindri ülaservas. Sedasorti mure peaks mööduma mõnesaja km pärast.
Loodan, et sai arusaadavalt kirja.


Klapivahesid reguleerisin ikka külmast peast. Said küll kolb ja rõngad vahetatud eks see asi siis sellel vast olegi. Võtan võibolla igaks juhuks ikka silindri maha, siis saab süda rahule.

Igatahes tänud

harley

pakuks välja sõrme kulumist...sellest hakkab ka asi klõbisema kui kolb seal otsas veidi vabalt liikudsa saab
või on siis ikka teistmoodi klõbin ? Rolleyes
kas sul klapi otstes kübarad ka on, kui pole siis võib vabalt olla ka klappi ots nõgusaks kulunud ja siis sa selle kaliibriga seda vahet enam paika ei saagi ja sama nali võib olla ka koos kübaratega.
Jah see et klapi ots võib tõesti olla nõgusaks kulunud olla, sõrme variant on vähem usutav sest sõrm küllalt uus. klõbin on aga jah selline mitte terav vaid just selline nagu kui kui kolvi rõngaid kolvi soones lõksutada. Peab ise kuulma.