automoto.ee foorumid

Täisversioon: jõgeva treff 2004
Teile näidatakse hetkel lihtsustatud versiooni tekstist. Vaadake täisversiooni õiges formaadis.
Lehti: 1 2
on siis täna tulejaid `?
To \"isandpauk:
(Ja need turvamehed. Üritusel peab hea turva olema)__________
Kui turva ei luba sul oma telgi juures grilli põlema panna ,siis ei ole see hea turva,mitte kusagil ei olnud kirjas ,et seda teha ei tohi.Sellise suure ürituse \"hea turva\" peab peale eesti keele ka mõnda muud keelt oskama,vähemalt elementaarsel tasemel.Turva ei pea käte ja jalgadega oma nõudeid selgeks tegema,eriti ,kui selleks puudub igasugune vajadus.Emmimeestega maadlemine on neile muidugi paras töö!

harley

üritusel käidud (kui pealtvaataja)...
ei tahaks küll midagi arvustama hakata (muidu öeldakse et tee ise) aga ütleks otse et kehv oli.. samad naljad mis eelmine aasta, sama vend tõstis seal tsiklil otsa üles (mille peale kommenteeriti et sellega igaüks hakkama ei saa) ja mis korraldajate poolt veel möödapanek.... 1,5 tundi lasti raffal niisama istuda ja singer vingerit oodata...üle poole inimestest läx minema(äriliselt kahjulik veidi ju Wink )
teist aastat järjest.. ostsin pileti, küsisin kas sellega lauluväljaku alalt välja ka võib minna ja tagasi tulla. veidi mõeldi, siis öeldi ei.. krt nagu veneajal, ega põhjust mix, poleks leitudki vist... põltsamaal sai raffas vähemalt käepaela millega võis igalpool liikuda

korraldajad igatahes ajasid veidi pappi kokku, said õnnelikumaks.
ise hakkan mõtlema kas järgmine aasta üldse on mõtet minna, võib videost kordust ka vaadata ju, teeks sama välja.


terv. harley - kriitikahimuline.
Ise käisin ka seal üritusel. Kuna käisin sellisel üritusel ausaltöeldes esimest korda siis ei tea eriti arvustada. Aga lihtsalt hea oli sõpradega teiste tsikleid imetleda. Järgmine aasta plaanime ise enda sõiduriistadega ka kohale minna. Suhteliselt lahja oli minu arust see trikimeeste osa. Jäi mulje et peale tagarattapealsõidu ei oska mees nagu suurt midagi teha. Ja samuti oli Singer Vingeri ja trikisõidu vahel liiga suur paus. Lihtsalt ei olnud enamusel rahavl midagi erilist teha.
Hea asi oli, et sai tsikleid vaadata. Kohal olid ka kaks iz 49 ja ka mõningaid uuemaid iz\'e. iz 49 meestega sai ka nende masinatest lähemalt juttu puhutud.
olen täiesti nõus inimestega, kes arvavad, et lauluväljakul polnud midagi teha 1,5 TUNDI. ütleme nii et möödapanek korraldajate poolt, millest nad ka aru said ning tõenäoliselt enam nii ei tee.

Armsad sõbrad!
Tegemist on ju motomatkajate kokkutulekuga. Kui on mitmed tuhanded km maha matkatud, siis võib ju ka magada tahta, et edasi tuhandeid km läbida.
Ise olen paaril korral käinud külas motomatkajate üritusel ja olen imestanud kui vähe on seal tõsiseid motomatkajaid võrreldes lihtsalt huviliste noortega. Loomulikult võetakse ka mittemotomatkajate käest palju raha. Kuna mina olen teisel klubil külas olnud, siis ma pole enesest mõistetavalt laaberdanud ja sellega oma klubi mainet rikkunud.
Mina olen vanamootorrattahuviline ja minust ei saa kunagi motomatkajat, sest ma ei viitsi nii pikki maid läbida, pigem naudin ajalooimesid.
Seega: ärgem trügigem jõuga vennasklubi kokkutulekule, ärgem esitagem seal nõudmisi ja ärgem käitugem külas olles halvasti. Määratlegem enda identiteet!
Edu motomatkajatele ka järgmise aasta suurima motomatkajate kokkutuleku korraldamisel.
Põhimõtteliselt on Tõnu Piiburi jutt muidugi õige selles osas ,mis puudutab motomatkamist.\"Jõgevatreff\" oli siiski algselt mõeldud lihtsalt motokokkutulekuna ja oma kuulsuse koguski avatud üritusena.No nüüd on spetsialiseerutud rahakamale seltskonnale,mis teha...!Hea ,et Põltsamaa linn ja Biker.ee lihtinimeste jaoks Bikerfesti korraldama hakkasid.Väga lahe üritus igatahes!Bikerfest muidugi!
Ma ei saa ikka kuidagi aru, miks jõgevatreffi \"rahakama seltskonna\" ürituseks peetakse. Ma pole küll mingi rikkur, kuid ei virise.

Raitz

Hmm, nuh, minuarust polnud see pilet 350.- sugugi kõige kallima selle ürituse juures... Rohkemate kroonide eest kulus bensiini ja söök jook maksid kah vähemalt sama palju.

Iga üritus on nii hea, kui heaks see ise tehakse.
Ise olen ka üldiselt nõus, et öösel kell 4 pole siiski parim hetk kummi põletamiseks või paugutamiseks.

Sellel \"muruplatsil\" oli nii plusse kui ka miinuseid.
Lauluväljakult sai kiirelt vehkat tehtud, sest see üritus oli nüüd küll liialt venitatud.

Lehti: 1 2