automoto.ee foorumid

Täisversioon: Jawa 638
Teile näidatakse hetkel lihtsustatud versiooni tekstist. Vaadake täisversiooni õiges formaadis.
Lehti: 1 2
Nii ma vaatan et siin päris paljul rahval jawa 638.Nüüd siis kõigile selle tsikkli omanikele küsimus,kuda tsikkel vastu peab ja mis arvate masinast?Ei hakkand uut teemat tegema ,kuna siin räägitaxe nagu nii jawa 638-st.

Rainx666

vastupidamisest niipalju....et ikka peab kui inimlikult sõita asjaga..mingit imelooma ple mõtet tast loota..ja kui kap remondi mootorile kah ära teha..nurrub ilusti..
arvamusest et..endale meeldib masin..ei laida küll teisi marke masinaid kuid 638 tundub nagu stiilsem olevat..ja silmale ilusam..
aga samas kõik masinad on ilusad..kui korda teha Smile

edu jawatajatele

PRIITO

noh.. mis minu käes on ära kulunud.. käigukahvlid- kurja juur. Ja muidu.. need kaik kummilohvid lähevad ka üsna kiirelt.. puruks. Igast muid vigu ka.., a ma pean seda kõike juba loomulikuks, jawa juures, et koguaeg remondid. Aga muidu, välimus on ju 5+ Wink
seisab garaasis üks isend, 638, 87 aasta oma, sõidan miskipärast harva, see suvi umbes 300 km, eelmistel aastatel oli ikka kõvasti jama, vahetasin geneka rootori, laadimisreleesid mitu tükki, piduriklotse puhastasin- laagritest ajab määret välja, vajavad vast vahetamist kinniste vastu, mootoriketi ja hammasrattad vahetasin, veoketi vahetasin...see aasta pole midagi erilist teinud aga suvine motomatk möödus imede ime ilma käsi õliseks tegemata. üks häda mis vaevab on mootori küljekaan. peale mitmekordset tihendi vahetamist ja ohtra silikooniga tihendamist avastasin, et jalaraud oli sinna lihtsalt augu sisse kulutanud. see ootabki nüüd kinni liimimist. Aga jah, midagi erilist ei ole teinud ega kavatsegi, on selline lihtsalt võristamise ratas, teinekord hea tuulutamas käia
Kuna jawa 634 ja 638 raam sama ,siis võiksid 634 omanikud ka oma masinatest rääkida
Lehti: 1 2