automoto.ee foorumid

Täisversioon: Igaks juhuks küsin.
Teile näidatakse hetkel lihtsustatud versiooni tekstist. Vaadake täisversiooni õiges formaadis.
....Kas on mõtet osta: K-750, mis on väljas seisnud 5-6 aastat. Olemas on kõik jupid peale pirnide. Aga loomulikult aeg on oma töö teinud.....küljes olev korv on täiesti läbi mädanenud, samuti tagaporikas, millele on roosteuss suured augud sisse söönud. Kolvid on mootoris kinni jäänud. Piduritrossid on ka katki. Mootor on tagurpidikäiguga. Seisma oli jäänud töötavana. Küljes oleva mootori läbisõit on ~20 000. Reduktor pidavat uus olema külge pandud. Kummid on läbi. Vene dokumendid on masinal olemas. Kaasa saaks K-650-ne mootori ja K-750 mootori. Mõlemad komplektsed.Olemas oli ka teine korv, mis oli seisnud kuuri all kuivas nagu ka kaks varumootoritki. Veel oli igast velgesid, põlvekaitsmeid ja natuke muud pudi padi. Hinnaks oli 500. Et kas siis on odav? Igaks juhuks otsustasin küsida....mine sa tea...
Kui minu isiklikku arvamust teada tahad,siis osta kindlasti ära,500.- see pole paljuBig Grin

Märt
See on nagu jõhkralt odav pakkumine :|

Selline tunne nagu sind ei huvita nõu aga vaid keksid nii hea pakkumisega Big Grin
Ei noh igaks juhuks...ma olen nagu enne ka ostnud oma arust odavalt asju kokku aga pärast ikka ostu kahetsenud.
Siin pole ju midagi küsida--kindlalt veereta koju!!!!Mu k650 t oli tabanud samasugune saatus,enne kui ma ta koju veeretasin--korv mäda,istmest mälestus.Samuti tagumine porilaud hapu,põlve tuulekaitsmed õhemad kui paber,aga kõike saab ju kas taastada või asendada.
PS 500.- see ju võileiva hind(ma käisin ikka tunduvalt rohkem krõbisevat välja)
Võta ära muidugi,hea projekt originaaliks ajamiseks.
Arvan, et sellele küsimusele ikka ühest vastust pole. Peaksid ikka mõtlema, milleks sulle seda kõike vaja on. Kui ta ikka vilets välja näeb, siis seda ehitama hakata on kulukas - pead veel teisegi juurde ostma. Parem oleks alustada korralikumast masinast, kus enam-vähem kõik küljes ja muretsed juurde üksikuid detaile. Korralikum algmaterjal võib aga maksta suurusjärgu suurema summa. Kui rääkida aga doonormasinana soetamisest, siis miks mitte. Teisest küljest samuti, kui kodus ruumi laialt ja teisi ei sega, vea koju. Tekitad juba korraliku vahetusfondi. Jne. Need olid lihtsalt mõned minu uitmõtted.
no kui ei taha taastada siis võib ehitada ymber milleski muuks =)
ümber ma ehitama küll ei hakka.
müüd ühe varumootori 500- maha ja saad oma raha tagasi
nii...Homme lähen masinale järgi. Siis teen ka pilte ja heal juhul panen siia üles.