automoto.ee foorumid

Täisversioon: Mossega Rootsi
Teile näidatakse hetkel lihtsustatud versiooni tekstist. Vaadake täisversiooni õiges formaadis.
Lehti: 1 2
Oleks vaja teada kas Mosse 412 lubatakse Rootsi või on sellel mingid taksitused. Oleks vaja sügisel minna aga pole kindel kuna ei tea mida sellest arvab Rootsi toll. On kellelgil kogemusi või oleks vaja seleks puhuks osta mingi teine vene auto? Tegemist pole mingi ürituse või kokkusaamisega vaid lihtsalt sõit omaks lõbuks.
Kui ülevaatus/kindlustus/laevapilet/vaba raha/tahtmine olemas, siis ei ole mingeid takistusi.
Tehnoseosund võiks muidugi üle keskmise olla, et mitte teele jääda. Kujutan ette, et mosu juppidega on sealmaal raske.
Ainus probleem sadamas e. piiris võib olla siis kui auto väljanägemine nutune e. lausa räbal on. Siis võivad kahtlustada Sind pahade asjade veos ja tunda huvi selle vastu, mis auto sees. Selle eest võib suure tänu edastada nii meie lõunapoolsetele naabritele, kui kaasmaalastele, kes romulast ostetud massinatega kaubandust arendavad, ikka pahad asjad sinna ja \"ära kaotatud\" asjad tagasi.
Nii Kapelskäris kui Stockis on mitmeid laiali lõigatud vrakke vedelemas, mis eelnevast tunnistust annavad.
Ülevaatus, kindlustus olemas, laevapiletit veel ei ole aga see pole probleem, lihtsalt oli vaja enne teada saadakas on üldse mõtet üritada, et kui äkki jääb asi tolli taha siis peab minema edasi hoopis bussiga. Mosse on selline http://www.automoto.ee/gallery/album03 Viimati kui käisin maal siis eemaldasin roostet ja värvisin ära, kahjuks oli värv natuke vale aga see ei paista väga välja.
käisin ise paar aastat tagasi peale jõule soomes.(m-407ga).Ei olnud mingitki probleemi teise riiki sisenemisega,soome toll vaatas ja imestas(olin 4päeva ning külma kõik need päevad -15-25kraadi)isegi EST märki mul küljes ei olnud.Soomes olles oli kuidagi naljakas...kõik vaatasid nagu ilma imet! Veits olin ikka mures ka,et kas mosse kestab,aga kestis,kõik oli ok! on mida meenutada!!
Käi ära!!ära põe!!
tarmiit Kirjutas:käisin ise paar aastat tagasi peale jõule soomes.(m-407ga).Ei olnud mingitki probleemi teise riiki sisenemisega,soome toll vaatas ja imestas(olin 4päeva ning külma kõik need päevad -15-25kraadi)isegi EST märki mul küljes ei olnud.Soomes olles oli kuidagi naljakas...kõik vaatasid nagu ilma imet!

Vanematele inimestele kindlasti äratundmisrõõmu kui palju, sest kunagi oli Soomes seda marki autosid ikka piisavalt, kuna eksport Soome toimis suures mahus Smile Praegu küll vaid mõned huviliste käes alles jäänud...
tarmiit Kirjutas:käisin ise paar aastat tagasi peale jõule soomes.(m-407ga).Ei olnud mingitki probleemi teise riiki sisenemisega,soome toll vaatas ja imestas(olin 4päeva ning külma kõik need päevad -15-25kraadi)isegi EST märki mul küljes ei olnud.Soomes olles oli kuidagi naljakas...kõik vaatasid nagu ilma imet! Veits olin ikka mures ka,et kas mosse kestab,aga kestis,kõik oli ok! on mida meenutada!!
Käi ära!!ära põe!!

Siiski unustasid vist mainida ,et su mossel on Corolla mootor ja käigukast Big Grin

MArek
tõsi ta on,kui oleks tegemist orig motoga,siis vast oleks südatalvel käimata jäänud.
Sõidavad ju Soomes omadki harrastajad vanade sõiduriistadega ringi, mis vahet sääl kui mõni naaber sekka juhtub. Olen ise nii vanu Volgasid kui Mosset liilkluses näinud. Kehä III õhtuse kiirustava autodevoo taustal mõjus vana Volga oma vähe aeglasema kulgemisega kuidagi, kuda nüüd öeldagi, väärikalt ehk. Imetlevaid pilke korjas muidugi igalt poolt.
To:IIIFFFAR

Palun too ikka näited varakapitalistlikust EVabariigist. Näiteks sõidad oma arvates väärikalt Gaz-21ga poole viie paiku parempoolses reas mööda Järvevana teed. Vasakus reas ajavad üksteist taga kolm rullnokkbemmigapõmmpead, parempoolsel jalgrattarajal mööduvad sinust oopel kalibra klubiliikmed (kaunistusena tunned ära äsjavarastatud subaaru impretsa tagatiiva) ja tahavaate peeglist näed rõõmsa üllatusena sinu Volgast vist meeter tagapool sõitva vord transiidi radikailuvõre....
Ja kui jõuad Tartu mnt. ristmikuni, peatab liikluspolitsei ainult sind! Noh et kas sul vana Volga mehel ikka liikluskindlustus on?! Krdi luuser! Isegi 94a. Ford Mondeot ei jaksa sa osta!
Aga see ringtee nr. 3 näide oli tegelikult õhkamapanev.....


Ei noh, põhimass on ikka see mis ta on, selline suhtumine ongi neil. Kui kehtiks suurema õigus nagu on ajalehtedes jutt olnud siis peaksid nad ju volgast augemale hoidma. Ju on siis vaja veel suuremat: Zil 157, Kraz 255 jne, siis hoiavad kaugemaleWink
mossepower Kirjutas:Siiski unustasid vist mainida ,et su mossel on Corolla mootor ja käigukast Big Grin

Kas see on see punane 407, mis Rock Racel oli?
sama
Missugune Corolla mootor seal vahel on? 4AGE? Wink
82 aasta corolla tehnika peaks olemaWink
jutt õige
Teema küll vananenud, aga üks küsimus tekkis. Kuna praegu nii palju aega ei ole et hakata seaduseid lugema siis pöördun foorumlaste poole: kas esmase juhiloaga võib sõita välisriikides ja kas \"vahtraleht\" on rahvusvaheline või peab välisriigist ostma veel mingi märgi?
Ette tänades.
Soomemaal küll äsja loa saanud tegelastele miskeid märke külge ei kleebitud, ega piiranguid seatud, sõitsivad nigut vanad mehed ringi. Muude paikade kohta ei tea öelda...
Esmane luba on rahvusvaheline.

Ei usu, et vahtralehtede pärast kedagi välismaal kiusama hakataks, aga Eestisse uuesti sisenedes peaks vast peal olema, meie piirivalvurite nokkimishimu on legendaarne.
Jesper Kirjutas:Esmane luba on rahvusvaheline.

Ei usu, et vahtralehtede pärast kedagi välismaal kiusama hakataks, aga Eestisse uuesti sisenedes peaks vast peal olema, meie piirivalvurite nokkimishimu on legendaarne.
Tänan Jesper
Eks kui kunagi tagasi jõuan siis annan teada mida huvitavat heaoluühiskonnas teedel ka liigub.
Martti Kirjutas:
Jesper Kirjutas:Esmane luba on rahvusvaheline.

Ei usu, et vahtralehtede pärast kedagi välismaal kiusama hakataks, aga Eestisse uuesti sisenedes peaks vast peal olema, meie piirivalvurite nokkimishimu on legendaarne.
Tänan Jesper
Eks kui kunagi tagasi jõuan siis annan teada mida huvitavat heaoluühiskonnas teedel ka liigub.


Millal täpsemalt minek on?
Lehti: 1 2