automoto.ee foorumid

Täisversioon: minskil ei ole enam loppkiirust
Teile näidatakse hetkel lihtsustatud versiooni tekstist. Vaadake täisversiooni õiges formaadis.

otike

jama on siis selline: soidan madalatel pööretel ,siis on kõik korras aga kui kiirus ja tuurid l2hevad yles siis nagu ei saaks enam k2tte .Varem jooksis vabalt yle 85km/h välja aga j2rsku ei l2he enam yle 60km/h (sõitsin 80 ja kõik oli korras,siis vahepeal sõitsin rahulikult ja siis hakkasin natuke kiiremini sõitma 3 kõiguga jooksis 60 välja ja sis hakkas \"löristama\" panin 4 ja sis enam kiirust juurde ei tulnud ja pigem hoopis v2henes kuigi gaas oli põhjas)

Milles viga ? karbussi ma vahepeal ei n2ppinud .
Äkki on sul kolb läbi või liiga paks segu või hoopis karpa umbes.Vaata äkki on karpas see nõel lahti põrunud.Enda Minskil oli ka taoline jama võtsin karpa maha ja tegin korda ja pärast asi töötas nagu kella värk.

Rainx666

selgita mulle mõiste: paks segu ? saaks kah ehk targemaks...

otike

ma ise kahtlustan kah et karbussis mingi \"kala\".Sest kui kolb läbi oleks siis poleks ju tõmmet kah aga mul on tõmme(kiirendus)endine.Segu peaks norm olema uue kahetatkilise õliga 1:40 .

Paks segu peaks vist t2hendama et liiga palju segu? või et liiga rikas segu?
Võibolla saab masin hoopis liialt kütust. Siis madalatel pööretel töötab ilusti, \"kiirendus\" ka hea, kuid lõppkiirus väike kuna ei lähe piisavalt pöördesse.

Kontrolli üle karpa seguklapp, see võib olla vales asendis.
Igatahes pane kraan kinni ning hakka sõitma. Kui masin mõni sekund enne karpas oleva bensiini lõppemist hirmsasti rebima hakkab siis viga liiga rikkas küttesegus.

otike

ok .probleem lahendatud(õigemini lahenes kuidagi ise )
Ilmselt oli ujuki nõel kinni ja masin sai liiga palju peale ja ilmselt sis nõel põrutus kuidagi uuesti lahti ja asi nyyd korras .

aitäh koigile kes head nõu andsid !

TEEMA LUKKU