automoto.ee foorumid

Täisversioon: Ringraja tsiklite pildid motomuusikalil
Teile näidatakse hetkel lihtsustatud versiooni tekstist. Vaadake täisversiooni õiges formaadis.

Mõned pildid siis. Kuna IZ350 oli juba ühes teems need masinad identifitseerinud, siis kasutan tema kirjeldust:

1
Riia tehase Serpuhhovi mootoriga6-käiguline,vesijahutusega 50 cc ringraja tsikkel,mis oli VÄGA hästi restaureeritud.Pärit kuskilt 80-ndate algusest.

2-3
IZ Jupiter S-11,1973 aasta,originaalseisukorras.
IZ Jupiter S-12 70-ndate lõpp,korralikult restaureeritud.

4
Kovrovets kuskilt 70-ndate algusest,samuti hästi restaureeritud.
Kas keegi oskab öelda, kellele need masinad kuuluvad.
Arno Sillat, Eesti Autospordiliit, minu arust. Olen ise käinud Vabaduse pst-l neid vaatamas. klikkake autosport.ee ja leidke kontaktid, leppige kokku ja minge kaema. Arno ainus ja püha eesmärk ongi neid kõigile näidata, ta ei korja neid nagu rott urgu, et keegi ei näeks. Tervitused talle siinkohal.
Muide... olen veidi segaduses Mootorispordi muuseumi suhtes. Kas miskit tavainimese silmadele ka eksisteerib või on ainult nimi???
Kui sa mõtled jällegi Arno Sillati eestveetavat näitust, siis see on täiesti reaalsel kujul Autospordiliiduga samas majas asuv näitus. Hea küll, kaunis väikestes ruumides, aga siiski äärmiselt hästi tehtud/koostatud/kokku korjatud ekspositsioon. Mina julgeksin küll seda muuseumiks lugeda, sest Arno näol on asjal taga ka ajaloolis-teaduslik uurimistöö, dokumendid ja muu atribuutika. Ta ise on kõndiv wikipedia ja tal on ka päris konkreetne visioon, kuhu ta jõuda tahab.
Seega järeldusena - semantiliselt ja semiootiliselt on tegemist muuseumiga.