automoto.ee foorumid

Täisversioon: Performance reduce
Teile näidatakse hetkel lihtsustatud versiooni tekstist. Vaadake täisversiooni õiges formaadis.

Just`h`Mike

Tegemist küll ple mootorattaga,kuid loodan et aitab. Asi siis nii et 50ccm roller külmemast peast sõites sõidab väga normaalselt kiirendab ilusti jne aga siis kui on natuke aega sõita saanud siis põmm korras jõud kadunud! kiirendus 0-20km/h normaalne kuid 20-60km/h pöörded langevad kuskil 7000 peale ja jõudu pole ning kogub vaevaliselt hoogu... enam ei oska ka spetsialistid midgi öelda nad pakuvad vaid et õhuvõtu toru juures tekib õhuauk ja ei saa enam piisavalt õhku kätte... no raske uskuda viimast a võimalik et tõsi?!? Seega kui kellelgi on selle ravimiseks retsepti siis äkki jagaks seda?!?
täiesti võimalik, et viga võib õhu värgis olla... oleneb kuidas see õhk sinna mootorisse jõuab... külma mootoriga on ka õhk külm ja seega läheb sinna seda rohkem... mootori soojenedes aga soojendatakse ka sissetulevat õhku ja siis läheb seda sinna vähem!

küttesegu vahekord ei ole siis õige ehk sooja mootoriga...!

Just`h`Mike

njahh tänaste külmade ilmadega on roller suht relvaks läinud ja vihmaga oli eriti püss valmis.... hoia ja keela... nii et mis ma siis mingi turbo ja intercooleri ehitama pean?!?
a pane rollerile scoop pääle, peaks küll aitama. ei tea kas keegi pole proovinud vett pihustada küttesegusse, niiskes toimub põlemine paremini, ka võimsus peaks suurenema?:???