automoto.ee foorumid

Täisversioon: mis hinnaga Pobedad saadaval ?
Teile näidatakse hetkel lihtsustatud versiooni tekstist. Vaadake täisversiooni õiges formaadis.

Skalaar

Vaja oleks üht Pobedat või õigemini ühte kere koos klaasidega !
Kui soov on saada vaid keret, siis siinsel foorumlasel \"vana\" oli pikka aega pakkuda üsna korralik kõva pobikere, klaasid ees, sillad all. Äkki on alles? Kui see läinud, siis vast tean ühte-kahte keret veel.

Korralikke autosid liigub müügis vähe ja originaalseid hoopis harva. Reeglina ikka tegemist tahavad.

KIEVJANEZ

Selline lugu ,et jääb ilmselt üle üks kere millelt tahan teisele masinale tehnika ümber laduda. Rooste on asja üpris ära närinud aga kui muud ei ole siis aitab see ka.
olen isegi otsinud mõnda pobedat mida saaks doonorina kasutada. Enamus on ikkagi suht mädad. Tüüp kohad on enamustel taastamata masinatel mädad.

Ostaks hea meelega esitiivad 1953. a. masinale. kui kuskil leidub andke teada.
Seakoot Kirjutas:Ostaks hea meelega esitiivad 1953. a. masinale. kui kuskil leidub andke teada.

Ülidefitsiit - pruugitud isenditel (st oma seisukorra tõttu doonoriks kasutatavatel) asjad tihti mädad. Uued varuosad saadavatest kohtadest huviliste poolt üles korjatud. Kui just mõne senini kinnise ja kraami hoidva papi varandusekuur just-just avaneb... ja sellega ei kaasne emeksirumalust. Kui leiad, oled õnnega pooleks Smile

Teine võimalus on vahetada tuledeümbrused ja koopaservad kui hävinuimad piirkonnad - kuldsete kätega meistrid teevad \"rootsi riistade\" abil need uued ja traatkeevitusega saab kenasti paigata... Mida kolmemõõtmelisem \"läbiussitanud\" koht on, seda raske muidugi teha/taastada...

Ja veel - 1953. aasta nõuab algsena taastamisel 2. seeria tiivaääri... uute varuosadena liikuvad tiivad on ülienamikus pärit ajastust peale 1950te lõppu ehk siis 3. seeria kaanonite järgi valmistet ird-varuosad. Muide - tasub vaadata ehk ka Poola poole - seal kuni 1973. aastani valmistet Warszawad evisid äärte osas kuni lõpuni Pobi 2. seeria tiibade malle. Aga... neil tuleb vahetada (valmistada) väikese tule ümbrus, mis Pobil teistsugune.
http://www.auto24.ee/kasutatud/auto.php/...a/id=94220
Kes ei ole veel tähele pannud siis selline auto on müügis. Juba mõnda aega. Hinna peab vast omaniku käest järgi küsima.
sel müüdaval on ju vaz 2101 tagatuled taga. Minuarust rikub see asja ää, originaal ikka ehedam ja ilusam.
tvxtvx Kirjutas:sel müüdaval on ju vaz 2101 tagatuled taga. Minuarust rikub see asja ää, originaal ikka ehedam ja ilusam.
See on kergesti kõrvaldatav viga. Tule korpusi ja klaase ikka liigub. Hädapärast võib korpuse ka ise õhukesest plekist teha. Kõige raskem on aga leida korralikku kummitihendit ja kroomvõru. Samas kere paistab sel eksemplaril kõva olevat.
Kummitihendeid on tõesti suht keeruline saada kuid Volga poest võib saada tihtilugu võileiva hinna eest terve tule (ilma tagumise korpuseta). Olen näinud hindasid 30-35 krooni.
pkuldsaar Kirjutas:Kummitihendeid on tõesti suht keeruline saada kuid Volga poest võib saada tihtilugu võileiva hinna eest terve tule (ilma tagumise korpuseta). Olen näinud hindasid 30-35 krooni.
Veel nende klaaside ja võrude kohta: Tahtmatult osutusin Volga poes, kus käin vast korra kvartalis, kuulma ostja küsimise peale lauset, et Pobi tagatuled ja tulevõrud viisid endaga hulgi kaasa miskid rootslased.
olen sealt sama juttu kuulnud ka soomlaste kohta. Iga laupäev pidid sealt soomlaste hordid läbi jooksma ja enamus m20 ja 21 kaupa ära ostma.