automoto.ee foorumid

Täisversioon: Chobram -Toyota Corolla `77
Teile näidatakse hetkel lihtsustatud versiooni tekstist. Vaadake täisversiooni õiges formaadis.
Lehti: 1 2 3
Lugedes siin teiste kasutajate autode nimekirja ja nende nimesid, siis m6te, et mis ma enda oma siia ikka panen, aga nuh.. Sai siis soetatud 77a corolla. praegune kere seisukord: karbid l2bi, p6hi kohati yx suur auk jne.. saab ehk varsti pildid yles visata. P6him6tteliselt oli teema tegemise yx p6hjuseid see, et kas kellelgi on sarnasele isendile juppe pakkuda? endal olex siis kaubax anda kax mootorit.. yx k2igukastiga. plus siis igasuguseid interj88ri detaile.
Aga enda autost veel niipalju, et kuna tuleb v6tta ette suurem keret88, siis k2ib auto puhastamine stangedest ja igast muust tr2nist.
Sügis/Talv ongi sobiv aeg ehitamiseks ja öieti teed et alustad kohe kordategemisega mitte ei pauguta niisama ringi, vanasi toyotasi tuleb hoida Wink
Mida siin ikka paugutada. paugutame p2rast, kui auto valmis. T2na leidsin aga yhe vraki omale ...6igemini k2isin vana omaniku valdustel piilumas. saab sealt natuke ...praegu kere remondiga olen kahe vahel, kas hakata ise pusuma v6i lasta teha kuskil
redeagle Kirjutas:Sügis/Talv ongi sobiv aeg ehitamiseks ja öieti teed et alustad kohe kordategemisega mitte ei pauguta niisama ringi, vanasi toyotasi tuleb hoida Wink

Kuda su enda kollasega lood on? Wink Enne paugutaks veidi ringi siis hakkaks ehitama Big GrinBig GrinBig Grin
ee Keevitaja sa pead ka köik ilusa ära rikkuma Toungue Ma siin üritan suuri sönu teha Wink Ja no mul kere palju kobedam ka
ex pean isegi ylesse tunnistama, et isu ringi niisama rallida on... aga kere t6esti l2bi.... lubatud pildid siis.

[attachment=2165]
[attachment=2166]
[attachment=2167]
[attachment=2169]
[attachment=2168]
Lahe pill, ikkagi toyota Big Grin Tegemist näib sul jätkuvat, et seda rammu ikka jätkuks. Muideks kas need kandilised tuled on isearetused ?
piilusin neid tulesid just l2hemalt - ise sisse l6igatud v6resse jah.. aga nu euroliidus nendega s6ita naguinii ei saa...mingid vanakesed.

tegemist on...rammu kohta niipalju, et p6hi l2heb ise tegemisele.. muu plekk tuleb tuttava k2es teha..
ootan huviga, kellel oleks selline masin... mingeidki juppe v6i midagi.. ehk saab vahetust teha miski vastu
Ma olen otsind sellise kerega corollat kõikjalt, kas seda müüa ei taha, või järsku tead kust võiks leida mõne dokkidega taolise kaheukselise corolla.
Mina tean Smile Soomest saab, kui oled tösine huviline siis vöin aidata asjaajamisel ja otsimisel meeleldi.Enda lemmik corolladest HT Coupe, üks selline müügis ka möistliku hinna eest: http://www.nettiauto.com/viewVehicle.php...=159006&PN[0]=simp_search&PL[0]=simpleSearch.php?id_vehicle_type=@id_make=79@id_model=896@id_car_type=@pfrom=@pto=@yfrom=@yto=1980@search=Etsi
(copy link brauserisse)

ja üks vend pakub carinat: http://www.carrating.ee/car.php?4290
Huvi oleks just 2 ukselise tavalise corolla vastu sest 2 tükki neid juba olemas.
OT küll aga soomest saab neid tavalisigi, iseasi palju raha on ja mis olukorras masinat jätkad, ehk jätkame privas ladarider?
ladaraider, on sul miskeid varuosasid, millega 2ritseksid?Smile
niih... j2rgmisel n2dalavahetusel l2hen toon uued uksed 2ra... vanad on
justkui konserviavajaga alt 22rest lahti l6igatud. homme/ylehomme
n2dalavahetusel p6hjapolstritest ja istmetest ajutiselt ilma j22nud autost pilte.
ette v6ib juba 2ra 8elda, et juhi poolne osa on suht m2da k6ik, aga
k6rvalistuja oma nagu tehasest..

zar

Mu sõbra õuel seisab kah täitsa selline corolle, küljeklaas oli vist katki. Kui te väga soovite, siis ma võin küsida, mis seisukord jne... (privaatsõnum kirjutage siis)
saatsin sulle sellekohase privas6numi.
nii.. pildid siis auto p6hjaplekkidest ja mootorist:
[attachment=2514]
[attachment=2515]
[attachment=2516]
[attachment=2517]
[attachment=2518]
pole küll täitsa see teema,kui oli mul umbes 6 aastat tagasi Toyota Corolla HT Coupe, täpselt selline nagu eelpoolmainitud Soome lingil.Väga tore aparaat oli, need väiksed tagaaknad saab ka alla keerata ja ustel piitasid ei ole, seega moodustus allakeeratud klaaside korral külgedele pikk tühimik.Auto oli pärit Soomest ja vana omanik jossis pikemat aega dokumentidega, mis ei ilmunudki välja, minu käest liikus see auto edasi Tudulinna Ida -Virumaal ja hiljem nägin ma seda autot Avinurme vahel ühe sara taga seismas.Mootor oli paigaldatus Starletilt , 1,2 liitrit ja käigukast samast ,4 käiku, muid ümberehitusi polnud.Ah-jaa ,katuseluuk oli ka pandud.Kui keegi huvi tunneb, siis võiks Avinurmest otsida,kuid dokumente ilmselt pole.
Lehti: 1 2 3