automoto.ee foorumid

Täisversioon: Kas selline hind Pobedale on normaalne ?
Teile näidatakse hetkel lihtsustatud versiooni tekstist. Vaadake täisversiooni õiges formaadis.

Skalaar

Leidsin ühe tänapäeva paberitega Pobeda mille omanik tahab saada auto eest 5000 krooni. Auto aastast 1951 ja jutu järgi kaks aastat tagasi veel käivitus. Tehn. passi värvuseks kirjutatud must kuna omanik tahtis seda mustaks värvida. Kas selline hind on õiglane või mitte ? Kroomi seisukord keskmine kohati halb ja kõik jupid mis pildil puudu on olemas. Roostet rohkelt tagaluugi pool ja eks neid mölke ka ole nii suuri kui väikeseid !

Pildid :

http://www.pilt.ee/view/207506/



Eks see masin tööd vajab muidugi kõvasti ja täielikust originaalsusest on ka asi kaugel. Näidikukellad valed, karburaatori õhupuhasti ka jms detailid, nt rool on hakanud tasapisi \"õitsema\", mis tähendab, et väga raske on roolist head elulooma saada. Paljudest tavaliselt Pobidele omastest probleemsetest kohtadest pole pilte, st neid ei tea kommenteerida.

Kui kere kandekonstruktsioon on kõva (pildid ei tuvasta) ja Sul on hea tahtmine vähemalt viiekümne tuhande krooni kandis (kroom, polster, väiksemad keretööd, enda tööd arvestamata) sellesse autosse investeerida sisse, siis soovitan ära võtta. Ega soodsamalt ei saa korralikku projekti.

1951. aasta on arvatavasti õige, sellele viitab jahutusvee anduritule puudumine armatuurlaual.

Skalaar

Eks see oli kehva jahh, et ma autole nagu rohkem ligi ei pääsenud aga ütlesin omanikule, et ajagu masin välja et saaks korralikult ringi õmber teha !
Kui õieti mäletan siis pakuti seda pobi ka mulle. Mingi pilt isegi säilinud. Esimese hooga ütles omanik et 100% originaal pobeda ja tahab 15000 krooni. Teine pidi ka olema kuid selle eest tahtis 30000. Auto seisukord on samas suht rahuldav ning piisava kapitali eest korralikult taastatav.

Kui sul on kindel ostusoov soovitaksin sulle ühte teist autot kuid selle kohta info telefoni või maili teel.
kas sellest huvitatud pole mida sulle 10k pakkusin
omanik ütles ise et väga heas korras ja orignaal värv , aga midagi kindlat öelda ei oska, vaata asi üle ja otsusta, äkki see varjant parem ja lõpp kokuvõte tuleb ka äkki odavam Wink

Skalaar

Kas rahval rohkem arvamusi polegi ?

KIEVJANEZ

Piltide põhjal otsustades on igati korralik kere. Isegi ukse alumine äär tundub viisakas olema. Kuidas küljekarbid ja uksepostide alaosad välja nägid? Ei tea mis nägu põhi on? Pagasniku olukord oli minu rondil täpselt sarnane. (Samades kohtades mädanes.) Oleks veel hea kui näeks pagasniku küljekatete taha.... Arvan ,et hind on igati mõistlik. Ostsin enda masina 4 aastat tagasi 3000.-eek eest ja pidin veel uued paberid tegema 1600.-. Vedu läks maksma 400.- Kokku tulebki hind 5000.-(Olen ka rahul.)
Sinu variant on oluliselt parem - masin on ikka kordi originaali lähedasem kui minu oma (gaz-21 mootor ja sillad) ja uued paberid ka olemas.
Mina ostaks kohe kiiresti äraWink
minu arust normaalne kust sa ikka perema saad.
aga palju sellise eest saan kui peal on uus värvi kiht ja mootor tuksub vaikselt ning saab ka proovi s6itu teha?