automoto.ee foorumid

Täisversioon: küsimus volga (gaz21) müümise kohta
Teile näidatakse hetkel lihtsustatud versiooni tekstist. Vaadake täisversiooni õiges formaadis.
Lehti: 1 2
Volga ideaalkorda taastamiseks läheb 100k, olen müünud varuosasid ning käest on läbi käinud ka 3 eri ajastust isendit. Olen rääkinud ka paljude taastajategaˇ, sinna kanti kipub see summa tavaliselt lõpuks jõudma.
Enda muhule olen hakkama pannud kokku ca 33000 eeku ja lõppu ei paista veel tulemas... (ei kahetse kroonigi investitud rahast)
Rooli eest saab ilmselt 3 kilo kohe hetkega, mulle helistas ühe kuulutuse peale ca 10 inimest kellel rahast kahju polnud. Esi ja tagastangede hinnad algavad turul 1000 kroonisty kuni 4 kiloni välja, sõltuvalt väljalaskest ja olukorrast. Rooli kuppel on tavaliselt 500, spidomeeter kahjuks ei huvita kedagi.

Volga on jah millegi pärast sattunud trendiautoks kõikidele.
Samas olen ise spekulandina tegutsenud ja üldjuhul neid varuosasid, autosid prügi hinnaga kokku ostnud. Hea ja aus raha, äri nagu äri ikka.

Igaüks saab juppe eri viisidel, kui ikka raha pole ja ihnus hinges, siis tuleb oodata ja odavalt otsida. Mõned meist aga seda ei tunne, kui ikka näed rariteetset autot või osa, siis pole rahast enam kahju...
TegevHUll Kirjutas:oleks siis küsimus!

kodus seisab üks vana gaz 21 aastast 1960.
nüüd tuli omanikul plaan masin müüki panna ostja oleks ka olemas kuid hinda ei oska talle panna. ehk siis keegi aitaks ja ütleks mis sellise masina hinnaks võiks olla?

http://www.auto24.ee/kasutatud/auto.php/id=94750

andke tuld...
Lehti: 1 2