automoto.ee foorumid

Täisversioon: Minski süüteluku juhtmed?
Teile näidatakse hetkel lihtsustatud versiooni tekstist. Vaadake täisversiooni õiges formaadis.
Sattus kätte Minsk aastast 1985, mudel mmvz mootor 3.11211, ainult et Prahas varastati tal ära süütevõti. Nüüd siis küsimus, millised juhtmed tuleks kokku ühendada, et süüdet saada? Süütelukku tuleb 3 juhet-üks punakas on ühendatud süüteluku kere ehk massi külge, see juhe läheb keskmise märgulambi klemmile, samalt klemmilt läheb juhe süütelukul asuvale klemmile ja sealt edasi kuskile kaugusesse. Süüteluku teiselt klemmilt läheb must juhe kuskile kaugusesse. Kas on vahet, kummal klemmil juhtmed on (1 ja 2 klemmide numbrid). Millised juhtmed tuleks kokku ühendada, et süüdet saada? Skeemi käepärast pole, Minskiga kokkupuudet on ka vähe olnud. paluks abi või kui kellegil juhtub olema skeemi, oleks ka suur abi. Tänan abi eest ette.
kui ma nüüd ei eksi, siis piisab kui tõmbad välja ainult musta juhtme... asi ongi selles, et neid ei pea kokku ühendama vaid lahutama... või tõmba need mõlemad 2 juhet klemmide küljest ära ja isoleeri eraldi...
minskil ju roolilukk ka olemas,see võti alles?Ja mõnes kõvemas lukkudega tegelevas firmas tehakse ehk süüteluku järgi võti valmis.