automoto.ee foorumid

Täisversioon: kas keegi saksas käib?
Teile näidatakse hetkel lihtsustatud versiooni tekstist. Vaadake täisversiooni õiges formaadis.
tahax et keegi toox mulle honda nsri,valiksin ise välja annaxin numbrid aadressid kust tuua jne,kysimus selline et palju toomine maksab??
Saksas ikka keegi käib aga küsimus selles, et Saksamaa suur ja lai. Kui värk jääb kuhugi marsruudile, siis pole hullu aga paarisaja kildine ring Saksas läheb juba €€€... Naabrimees omab Tartu autoturul kauplust ja käib ka Saksast toomas masinaid, kui asi jääb marsruudi peale, siis saaks vast 5000 krooniga toomise hakkama. Kui see hind juba hirmutab, siis vist ei ole mõtet mul konkreetsemalt uurima hakata.
Kaupade üldisel toomisel maksab euroalusetäie (100x120xkõrgus x cm) kauba transa suvast saksa nurgast umb. 2000-4500 krooni, kui see mingist transafirmast tellida (Võru Trans jne.) Selle hinna sees on minul olnud siis kauba üles korjamine ja toimetamine Tartusse. Äkki saad tsikli toomisega ka niimoodi mõne transafirmaga kaubale? Tsiklisuurusi seadmeid/kaupa küll niimoodi tellitud...
Nii minu isa käib saksast autosi toomas küll jh. See rataste toomine ikka rohkem käruga järgi või siis treileri peal olevasse kastikasse. Asukohad kuhu minake järgi on mõlemad Frankfurid, seal hinnad head ja Hessenis ka, mujalt ei võta sul keegi neid peale. Minu toodud variantidel on toomishind täiesti kokkuleppe küsimus.

MArek