automoto.ee foorumid

Täisversioon: Võrr
Teile näidatakse hetkel lihtsustatud versiooni tekstist. Vaadake täisversiooni õiges formaadis.

mati

Juhtus siis nii et sõitsin jaanipäeval võrriga ja praktselt kogu öö ka.Masin sõitis siis väga ilusti ja ilma tõrgeteta.Aga umbes 1,5-2 nädalat hiljem proovisin sõita jõudu enam üldse pole , eńnem vedas kaks inimest ka ära ja sõitis veel üle 35km/h .Kiirendab nagu hästi aga nagu oleks piiraja peal üle 30 välja ei lähe.Tähendab 30km/h kiirendab nagu võrri kohta väga hästi.
Sai siis puhastatud sisse laske ava(ei puuritud auku suuremaks!) ära ja reguleeritud süüte momenti aga tulemusteta.Küünal on samas ka väga korralik ja sai vaadatud ka et gaasi trossi saaks maksimaalselt tõmmatud. Pidurid kuskilt peale ei käi.Rattas veereb ka ilusti.Siduri kettas ei ole ka ära kulunud.
Ikka on kiirus alla 30km/h Sad ps. ennem oli masina kiirus 40km/h ilma tuuninguta.
kohviks sõitsid.

mati

Räägi täpsemalt mis ma valesti tegin Palun ! Smile

andu80

nu peeneks lasid, kolb ja rõngad kulusid. Aga ei pruugi ka, kuda komprekas on?? Ta võis hakata kuskilt ka lisa õhku võtma
Äkki hakkas kuluma pronkspuks, kui mul see ära hakkas kuluma siis allatuult sõita oli täitsa hea, aga vastutuult tuli jalaga hoogu juurde lükata.
Lihtsalt mootor väsis ära,vöta silinder maha vaata kuidas kolb,röngad,sörm jne on.

Märt

mati

Asi selles et kui tookord sõitsin mingi öösel siis sai tehtud umbes paari-kolme tunnine vahe ja siis edasi sõidetud umbes pool tundi ja siis liikus ilusti veel.

Arctic

mis liigub, see kulub... Mine sa tea, äkki sa valasid täispeaga õlut paaki vmt. Big Grin

mati

See jaanipäev möödus täiesti kainelt aga jah kui aega on eks teen mootori lahti.
löö aga silinder lahti ja kontrolli kolv, rõngad ja hüls korralikult üle...kui kokku paned vaata ka silindripea tihendeid...
Ja jumala eest kui kolb on läbi ära vaata seda teemat http://forum.automoto.ee/showthread.php?tid=8241