automoto.ee foorumid

Täisversioon: Victoria -> Brennabor?
Teile näidatakse hetkel lihtsustatud versiooni tekstist. Vaadake täisversiooni õiges formaadis.
Lehti: 1 2 3
Võtaks üle pika aja taas sõna ja küsiks, kas kellegil on olemas (või teab linki kuhugi lehele) Brennabori (väike-)mootorrataste raaminumbrite andmebaasi?
Lõpuks õnnestus leida netiavarustest ratas mis vastab nii raami, paagi kuju kui ka värvilahenduste pooles kõnesolevale rattale. (ühe erinevuse leidsin - nimelt lenksu kinnitus esihargile on sel 1 klambriga, mul 2-ga). Kõik muu kuni viimse triibu, poldi ja kinnituskõrvani on sama. Tegu Brennaboriga millel 98 -ne Sachsi kickstarteriga mootor. Huvitav on et päring Brennabor IG-sse ehk huviklubisse andis vastuseks, et sellist ratast nagu too punane ei saa olemas olla, see pole Brennabor?! Cool Raaminumber ees porika peal läheneb ka 2 miljonile, huvitav kuhu need rattad kõik kadunud on või mis raaminumbri süsteemi Brennabor kasutas - kas kogu toodang alates titevankritest kuni autodeni jooksis ühe numeratsiooniga Smile )? Pildilolev ratas on üldse otsapidi USA-sse jõudnud.
Järgmisena sooviks saada näpuga katsuda Sachsi mootorit (kickstarteriga) ning selle üle mõõta - kes saab aidata palun lahkesti teada anda!
Tere mehed.
Minu Maicol on peal kikstarteriga mootor,tsikkel asub Tsiklitalli  näitusesaalis ja Tsiklitall omakorda Tartumaal,Nõos.
Katsuge olla.
Jaaan Tsiklitallist.
Mul ka paar sellist on olemas, ma mõtlen kickstarteriga mootorit. Ja üks enam-vähem komplektne raam sellisele mootorile, Meister-Sachs. Asuvad Ida-Virumaal, Iisakus. Võid tulla mõõtma.
(10-10-2015, 16:12 PM)Raudpats Kirjutas: [ -> ]Mul ka paar sellist on olemas, ma mõtlen kickstarteriga mootorit. Ja üks enam-vähem komplektne raam sellisele mootorile, Meister-Sachs. Asuvad Ida-Virumaal, Iisakus. Võid tulla mõõtma.

Tänan info eest! Rolleyes
Tallinnas saab ka sellist mootorit käega katsuda. 

[attachment=55067]
Jõudis siis õnn meite õuele ja materialiseerus järgmisel kujul:
Kui aega saab siis mingi hetk kaevame raami välja ja passitame prooviks ta sinna vahele.
Lehti: 1 2 3