automoto.ee foorumid

Täisversioon: Info mosse kohta millel on rool paremal pool
Teile näidatakse hetkel lihtsustatud versiooni tekstist. Vaadake täisversiooni õiges formaadis.
Lehti: 1 2 3

vend

nii....keegi tark rääkis et peaks olemas olema selline mosse millel on rool paremal pool....ei tia kas see tõele ka vastab....aga kui vastab äkki on kellegil pilte näidata ja äkki isegi ka müüja....
On olemas, samuti on selliseid Eestis. Vähemalt üks selline on ka foorumist läbi käinud, seisev universaalkerega romu, kasuta otsingut veidi ja leiad selle. Samuti peaks foorumiliige Wax selle kohta üht-teist teadma.
Hõljuk Kirjutas:On olemas, samuti on selliseid Eestis. Vähemalt üks selline on ka foorumist läbi käinud, seisev universaalkerega romu, kasuta otsingut veidi ja leiad selle. Samuti peaks foorumiliige Wax selle kohta üht-teist teadma.

Kahjuks on see auto juba emexis, enne muidugi õnneks eemaldati kõik mittemetall osad isegi sillad ja mootor kere oli ise küll paras sõelapõhi. Neid autosi toodeti peamiselt Inglismaa tarbeks (Samuti ka 02 sigulle) Enamus muidugi neist seal kaubaks ei läind ja meremehed tõid need odava hinna eest kodumaale tagasi, enamasti varuosadeks need läksid ,sest siin oli veneajalgi üsna raske parem poolse rooliga masinaid arvele saada, nimetatud isend oli toodud ka varuosadeks ja polnud kunagi Nõukogude ega Eesti numbreid omandki, masina tehnika sooviti tõsta ühe 426 peale ümber ,aga omanik suri ja 426 osteti ära see 427 seisis 20 aastat puudriida vahelBig Grin ja nüüd kuu tagasi see emexi rändaski.

MArek
Kas seda viimast peaks mõistma, kui et tuttuus masin roostetas sõelapõhjaks kuskil puuriida vahel?

EDIT! Teema algatajale niipalju, et Tartus sõitis veel mõni aasta tagasi parempoolse rooliga 427 igapäevaselt ringi. Eks nõuka ajal oli neid (mossesid) päris mitmeid liikvel minu mäletamist mööda.
alles oli siin kuldses börsis selline müüa, pidi olema väga heas korras jne.
kui viitsid sirvida kb arhiivi siis leiad raudselt ülesse
Saaremaal orissaares on üks parempoolse rooliga 426.
pärnus oli vanasti (siis kui koolis käisin, mingi 10-15 aastat tagasi) helesinine 427. seisis mõnikord mu kooli tee ääres lõuna tänaval. tänapäeva stefani pizza juurest otse üle ristmiku.
Tartu mk, seisab 427? täiesti komplektsena. Rool ilusti valel pool, kere ussitanud, küljes on mustad numbrid, samast seeriast, mis kõigile \"valedele mossedele\" jagati.
Ise ei ole küll omanud, kui aastat 10-15 tagasi sai täpselt sama seeria masinaga palju sõidetud ja nalja sai ka palju.
Pildid olemas, kuid paberil. Omaniku kohta ei tea miskit.
Kuusalu vahel veeres mullegi 9.oktoobril 2004 vastu ülihelebeez ja pruuni katusega 427. Rool koos juhiga valel poolel. Mees oli üle keskea ja prouagi oli autosse sobiv. Auto ise tundus olevat päris heas väljanägemises.
Kuna olin ka ise Mossega (2715-011, vla.1977, Soomest toodud), siis me moikasime teineteisele aga pikemat peatuda polnud mul kahjuks aega. Valeroolne suundus edasi Kolga poole.

Sarnane, aga paras romu, on saadaval ka Võhma uunikute romulas!
Ida -Virumaal on üks selline universaalkerega täiesti kasutuses, müügi kohta ei oska midagi öelda.Täpsem info PM-iga.

vend

äkki ikke kellegil oleks konkreetset estet pakkuda, tahaks väga selle omanikuks saada
vend Kirjutas:OSTAKS VÕI OOTAKS INFOT MOSSE KOHTA MILLEL ON ROOL PAREMAL POOL

Mis hinnaga sa infot ostad?
http://www.pilt.ee/photo/63079/1758989/
... kui see siin aitab, siis sõitsin mitu meetrit ühe sedaankerega mosse... esiotsa ei näinud... kas olid ümarad või kantis tuled, tagant oli igastahes nagu 408... tumesinine... veits matistunud... kere kenasti korras... ja näe ... läkski eest ära niiet esiotsa ei näinud... Paldiski mnt. Tallinna linna piires ...
Tartumaal mitte väga kaugel Tartust seisab üks parempoolse rooliga 427.Auto on algupärane,saadud uuena,vl aasta on arvatavalt kuskil 74.Autol on mustad numbrid.Omanik suri arvatavalt kuskil 2000 paiku,aga kuna tegu oli väga vana mehega siis enne omaniku kadumist seisis auto garaazis oma 5-6 aastat,kuigi oli täiesti sõidukorras.Aga me ju teame,et seisev auto roostetab ja laguneb.
Selle masina kohta on olemas ka vene-aegsed dokumendid.
Tõsisele huvilisele võin anda ka lähemat infi.
Muideks,nõuk. ajal polnud sellised,parempoolse rooliga mossed mingi haruldus,olen näinud ka üht sellist parempoolse rooliga Gaz-21-te.Ja nende ,st sellise rooliasetusega autode arvelesaamisega polnud mingit probleemi.
Tervitades,Flanagan

vend

unu Kirjutas:... kui see siin aitab, siis sõitsin mitu meetrit ühe sedaankerega mosse... esiotsa ei näinud... kas olid ümarad või kantis tuled, tagant oli igastahes nagu 408... tumesinine... veits matistunud... kere kenasti korras... ja näe ... läkski eest ära niiet esiotsa ei näinud... Paldiski mnt. Tallinna linna piires ...


aga äkki oled mees ja annad infot selle kohta, kuna on tahtmine endale selline osta ja korralikult korda teha......tahaks sellisest autost teha nii nimetatud PÜHAPÄEVA auto
Olen näinud päris mitu korda Mähel sõitmas parempoolse rooliga M412, sedaniga tegemist siis. Sinist värvi, millel on ees kandilised tuled(IE), aga esisild või miskit kolises seal jubedalt. Igatahes käru jõeab ta vedada küll veel. Kahjuks pole jõudnud fotokat haarata nii kähku.

vend

ootan ikke ifnot kust saaks sellise auto osta, võib ka siis roostes olla jne...eks siis tuleb autot taastama hakata kui sõidu kõlbliku masinat ei leia kuskil eestist...
sass Kirjutas:Ida -Virumaal on üks selline universaalkerega täiesti kasutuses, müügi kohta ei oska midagi öelda.Täpsem info PM-iga.

Minu kodualevikus sõidab üks vanahärra universaalkere ja vale rooliga mossega.Tänagi nägin teda sõitmas.Talveks läheb auto garaazi.Seda autot on ta niikaua omanud kui mina mäletan,ja kindlasti kauemgi veel.Äkki peame sassiga ühte ja sama mosset silmas Rolleyes Kui ei siis on neid lausa rohkem siin Ida-VirumaalCool

vend

sellele mida sass soovitas sellele ma helistasin ja ta ütles et ei müü seda maha kahjuks...et oli alles mootoril kap remondi teinud...
Endiselt on veel võimalus soetada Võhma Uunikute romulast parempoolse rooliga 427 (Arno Jõemaa 56644605) ja korraliku vasakpoolse doonori abiga ehitada ilus auto.
Lehti: 1 2 3