automoto.ee foorumid

Täisversioon: Jama mopi silindri ja kolviga....
Teile näidatakse hetkel lihtsustatud versiooni tekstist. Vaadake täisversiooni õiges formaadis.

sassikas852

Kas keegi oskab ütelda mis tulex teha? minil ei lähe silinder kolvile peale kas see peax seal üpris vabalt olema woi piabki kõvasti suruma? või õigemini tampima käega? lõpuks sain peale aga isegi küünlata käis mootor kole raskelt ringi milles asi võib olla?

Arctic

veendu, et sul õige kolb on. Kolb peab sujuvalt kallutades ise liikuma (rõngasteta)

sassikas852

ei see alguses töötas kõik oli korras aga võtsin korra lahti ja siis akkan kokku tagasi panema ja ei lähegi lõpux sain piale aga mai tia liikus kole s**asti sial sees eriti ei tahtnudki õigemini liikuda ........
On vägagi tõenäoline,et panid seal midagi valesti kokku! Võib juhtuda,et oled midagi lootusetult ära rikkunud.Võta silinder maha ja uuri ,milles viga?Võibolla on mingi vale asi seal silindri ja kolvi vahel, või on stopperrõngas lahti tulnud või on rõngastega mingi jama...variante on palju.

Arctic

selline jutt, et: \"enam ei mahu\" on kahtlane. Mis läks ennem läheb ka nüüd. Sellest nagu peaks aru saama, kui kolb takerdub kuhugi taha. Ma kaldun arvama, et sa oled mehaaniliselt silindrit vigastand, ja näiteks rõngad jäävad nüüd mingi täkke taha kinni

Võimalik ka et sa oled pannud rõngad poolkulunud kolvi rõngastopperite peale ja see vägistab...

Kui oled mootoi lahti võtnud, siis kindlasti ütle, kas on kolvil vaod sees, huvitav oleks teada Smile

bart

Sassikas
Kas panid uued kolvirõngad peale w?

sassikas852

ei pannud uusi aga sooni ei olnud kolvil ega silindris ka kõik oli täitsa korralik
Arctic Kirjutas:Võimalik ka et sa oled pannud rõngad poolkulunud kolvi rõngastopperite peale ja see vägistab...

Pakuks ka just sedasamust varianti. Kuid samas võis ka lihtsalt mingit sodi (nõgi) sattuda rõnga alla ja ta ei istu nüüd ilusti põhjani soones.
Mina kaldun arvama ikka seda varjanti et rõngas jäi stopperipeale ja siis vägistab täiega (uus rõngas ei lase peale minnagi)
olen paar sellist \"avariid\" likvideerinud. põhjus oli lihtne - omanik oli veidi soovinud kolbi \"tuunida\" ja alumiiniumipuru kergitas rõngast.



Puhh Kirjutas:Kuid samas võis ka lihtsalt mingit sodi (nõgi) sattuda rõnga alla ja ta ei istu nüüd ilusti põhjani soones.

doyou

HMM.. kolvi tyype on palju. mu isa ostis mulle remont kolvi 000 ja mul oli v50 nel s62 silinder ei läind sisse... lõpuks kui läks siis tänu isale... ta lasis lihtsal kahe käe vahel liivapaberiga maha....
kõik korras silinder kinni ja kae imet vänt ei lähe alla. selgus veel et see kolb oli kõrgem... kuna mu onu on treial lasi ta ääred madalamaks ja kui siis mopi käima sain lendas nagu linnuke sest eks see kumerus mis keskel oli tõstis ikka omajagu surve astet kaa. yxi käima lükata ei jõudnud enam II käiguga.