automoto.ee foorumid

Täisversioon: v501m mootoriga probleeme
Teile näidatakse hetkel lihtsustatud versiooni tekstist. Vaadake täisversiooni õiges formaadis.

raix666

nii asi siis selline et mul stellal v501m mootor ja sellel ei taha kudagi minekut olla,esimese käiguga läheb ilusti edasi kui kohalt minema saab kudagi, ja teist käiku ästi ei taha vedama saada aga natu siduriga jamades saaab küll.suvel vahetasin kolvi ja rõngad aga erilist sissesõitu küll ei teinud *** isa ütles et pole vaja midagi sissesõita ja tõmbas ise paarkorda ratast ringi algul kohe.kas on võimalik et lasi kohe uue kolvi ja rõngad läbi?????
teineprobleemi osa siis selles et mootor suitseb hirmsasti kui normaal kogus õli sees on (sellepärast et ei suitseks pole hetkel normi sees)
tihendid said vahetatud mootril, rõngastihend kah.kuid ikka suitseb,ma ei saa aru kudasmoodi? sest see tihend on ju ainuke koht kus saab õli sinna minna.ja pärast sõitu on mootori pool üleni õline nagu ajaks õli välja(kruvi on kõvasti kinniToungue) Kas on võimalik siis selline asi et see sisemine korpus on katki ja sealt vahelt tõmbab õli sisse????
Või ma ei tea endal on mõistus küll nii otsas et ootan teie asjalikku abi
Eks sa ostsid vales mõõdus kolvi(lendab kolinal ilma rõngasteta silindris alla?) ja tänu sellele satuvad gaasid karterisse ja jõudu pole ollagi.ja anna isale kätte 65 aasta palu piibel,las õpib väheke seda sissetöötamise asja....

raix666

ei kolb on jummala õige see sai algul ilusti ära proovitud
Äkki veohammaka tihend läbi ja ajab sealt õli välja?
Jõudu võib sellepärast ka vähe olla,et sumbutaja on umbes.Kui kahetaktilistel bensiinis liiga palju õli on ,siis sellist nalja juhtub mõnikord.Puhastamise juhendi leiad siit:
http://www.hot.ee/sadalamc/

raix666

tsiklivend Kirjutas:Äkki veohammaka tihend läbi ja ajab sealt õli välja?

veohammasratad on hoopis teisel pool ju:duh
või mis veohammakat sa mõtled?????
See sumbutaja puhastamine,see korralikku kroomi ära ei riku??,see sumpa mida seal puhastatakse ei tundu eriti ilus olema
Võib juhtuda, et rikub kroomi ära.No laena mõni korras sumps ja proovi kõigepealt,kas on see viga

raix666

jäägem minu abistamise juurde mitte sumbuti puhastamise juurde