automoto.ee foorumid

Täisversioon: iz planeta 5 käigukast
Teile näidatakse hetkel lihtsustatud versiooni tekstist. Vaadake täisversiooni õiges formaadis.
[font=Arial][color=blue]tiate probleem on selles et tegin oma sõbra planeeta viie korda aga ilmnes et pele syytemängu on veel probleema ka käigukastis:
esimesel käigul kiirendades hakkab vaikeslt ragisema aga kui sujuval lähed siis pole probleemi aga tese käiguga ei saa madalatel tuuridelgi sõitta koguaeg ragiseb
kysinus on selees et kas hammasrattad un kulunud ja kui on siis kust neid saada
lihtsalt andke nõu mida edasi võtta
pliizzzz...
poest saab neid juppe.Ja sul ragisevad nii esimene ja teine käik ?Kas te kokku pannes ei täheldanud seda ,et hambad on kulunud .kuigi kahtlane,selleks peavad hambad ikka väga kulunud olema
Meil ühel minskil ragises ka, igal käigul. Mida jõulisemalt kiirnedad, sed rohkem ragises. Veaks osutus kulunud siduri laager ja kett.
Nende vahetusel ragin kadus.
esitex ma pole seda mootorit kokku pand ega lahti võtnnud
ja teisex võib olla tõesti se kett ja laager
aga öelge mulle mingisugune pood kust ma saaksin selliseid juppe endale soetada
kui sa käigukasti pole puutunud, siis on üks tõenäolisematest võimalikest vigadest \"sidurivõlli\" (ehk siis see käigukastivõll, kuhu otsa sidur käib) laagri kulumine. see põhjustab telglõtku ja hammasrattad ei pruugi enam korrektselt fikseeruda. kui aga see jama ilmnes peale kasti remonti, siis oled mõne seibi ära kaotanud. selleks ka 2 võimalust: kas need, mis on võllidel ja takistavad selle telgnihkumist või siis need, mis on laagrite ja laagrikaane (see metallist terasleht) vahel. see laager on standartne ja saadaval igas nt laagriesinduses.