automoto.ee foorumid

Täisversioon: Kus asub planeta 5-l õli andur
Teile näidatakse hetkel lihtsustatud versiooni tekstist. Vaadake täisversiooni õiges formaadis.
Mu planetal on armatuuris õli tuluke,pirn sees juhtmed küljes juhe muidugi ripub niisama istme alt väljas,kuid naljakas asi on see ,et ma pole suutnud leida,seda õliandurit,kapremondi ajal ei paistnud ka midagi silma.ometigi skeemil on see olemas.
[Pilt: izplaneta5-2.jpg]
Õliandurit pole olemaski. See üks järjekordne venede trikk. Tegelikult on see tuli mõeldud õlitaseme mõõtmiseks õlipaagis. Õlipaak aga ette nähtud injektor süsteemi jaoks (paaki pannakse puhast bena). Oma silmaga pole ühtegi vene ratast näinud injektor süsteemiga. Piltidelt olen näinud ainult Planeta Spordil.
Ei ole küll suurem spetsialist Planetade alal, aga seal peaks olema ju paisk-õlitus ,mis lahtiseletatult tähendab,et õli paisatakse väntvõlli vastukaalude poolt igale poole, kaasa arvatud vajalikesse kohtadesse, laiali.Õlipumpa seal ei ole ja seega ei saa survet mõõta. Vanasti oli nii, võibolla uuematel Planeetadel on midagi muud välja mõeldud.
eelpool kõnelenud härrad tahtsid öelda, et see tuli on augutäide.
mis hea pärast nad siis neid juhtmeid vaevusid vedama...samas on see hea uudis,saab sinna miski muu tulukese panna.
nüüdseks on võimalik planeta-5 saada ka eraldi õlitusega, nagu ka planeta-spordid kunagi olid. selleks pidi aga 15 aastat varem valmis tegema selle tule...

eestis pole küll sellist kohanud, aga venemaal uudistasin küll ühte. kui kellegil peaks piltide vastu huvi olema, siis koduarvutist saan tuua.
just-just, ma kasutasin seda kunagi lähitulede indikaatorina. unustasin kogu aeg tuled peale panna...

Raigo Kirjutas:mis hea pärast nad siis neid juhtmeid vaevusid vedama...samas on see hea uudis,saab sinna miski muu tulukese panna.
[Pilt: cool.gif] ma pean järele vaatama,kuigi väga kahtlen
iz350 Kirjutas:See õliandur on karterisse õli valamise korgis,vähemalt Jup-4-5 ja Planeta-4-5-l küll on seal see andur olemas.
Minu jupiter 4 (kaks tükki) ja planeta 5 seda seal kindlasti ei olnud.