automoto.ee foorumid

Täisversioon: Kummid
Teile näidatakse hetkel lihtsustatud versiooni tekstist. Vaadake täisversiooni õiges formaadis.
Tere
Probleem;Igatsugu allikatest kuuri nurgas lasu igatsugu tsikli kumme,tuttuued aga kivikõvad,kas neist saaks asja ja kuidas või on mõttetu utiil?
eks olene kuidas nad sul seisnud on...kas rippudes või mööda maad vedeledes. Peaasi et traate väljas pole. Aga eks see muster kaob sealt küll kiiremini kui värsketel rehvidel.
Ei rippudes ega vedeledes,jahedas,traate väljas ei ole ja mõrasid ka mitte.Pealevedamine on aga ooper omaette.Korvi rattaks vast sobiks?(19\")
Neid rehve saab kasutada kusagil näitusesaalis, see on neile väärikam koht kui sõitva tsikli all. Näiteks meie Kurtna Mootorrattamuuseumis oleks huvitav, kui seisvate tsiklite all oleks kõik tsikli valmistamisaastal toodetud rehvid. Kui autoga on rehvi vigade tulemusel veel võimalik püsti jääda, siis tsikli all kujutavad vanad rehvid päris tõsist ohtu.
Ei mul põle selle vastu midagi,et muuseumi toimetada,kahju oli niisama ka minema visata.Sinnakanti trehvan,toon ära.Smile
Muide....Bol d\'Or\'i klassikaliste mootorrataste kestvussõidul pälvis üks Pannonia mõned aastat tagasi auväärse teise koha. Põhjus: kasutas kivikõvu vanu vene rehve, mis kogu (vist 24 tundi) kestnud sõidu vältel vahetamist ei vajanud. Hoidis nii kokku rehvide vahetamise aja.

Selle info edastajaks oli vist üks Saksa või Inglise vanamootorrattaajakiri.

Asp