automoto.ee foorumid

Täisversioon: Autovärvid
Teile näidatakse hetkel lihtsustatud versiooni tekstist. Vaadake täisversiooni õiges formaadis.
Milliseid firmasid julgete soovitada. Millistel firmadel samas ka talutav hind. Sai kuskilt uuritud, et sadolin pidi esimese kylmaga maha tulema.. aga hind natuke alla 200eeq (metallik) ... millised margid peaks kauem, kus myyaxe jne.

Soovitage rumalale inimeseleSmile

priitk

Ise olen kasutand Gasurit\'i ja DuPont\'i veoautovärve, need tunduvad küll igati hästi vastu pidama ja hind (vähemalt minu jaoks) oli ka talutav (500-600eek/l).
Chobram Kirjutas:Millistel firmadel samas ka talutav hind. Sai kuskilt uuritud, et sadolin pidi esimese kylmaga maha tulema.. aga hind natuke alla 200eeq (metallik)

Metalliku kohta ei tea, aga Sadolini tavaline autovärv päris esimese külmaga maha küll ei tulnud. Eeltöö minu enda poolt (ning tagantjärele ja ausalt öeldes - väga s...asti) tehtud. Viimasel ajal on see millegipärast kummaliselt kananaha moodi läinud (värvitud kuskil 90-ndate keskel).

Kohe tullakse ja soovitatakse Sulle DeBeeri ja Devorit Smile
DuPont üks normaalsemaid.Aga kõik oleneb millist lõpptulemust tahad saada ja mis hinnaga.Samas hoovipeal värvitud Tikkurila metallik on mitu aastat kestnud.(selle raha eest)Kõik algab vundamendist . Kui eeltöö fekaal siis ei kesta mingi värv.
pppp Kirjutas:Kohe tullakse ja soovitatakse Sulle DeBeeri ja Devorit Smile

ok, kohe tulen... (deBeeri hind 300+ eek/kg ;( )

Aga enne soovitaks ikka Sadolini, kui hind on määrav. Seda ei ole kahju maha lihvida ja uuesti värvida, kui esimene tegemine.
Vaatasin just üht mosu, mis vist juba 8 aastat sadolini all (ise tehtud, hästi...), pole hullu midagi, läige on küll lahjaks jäänud, aga väike vaha parandab asja.
Sadolin ei ole ka 2 komponentne, lihtsam arvestust pidada ja jupikaupa teha. 2 osalisega raiskasin jupikaupa tehes tugeva 1/4 jääkidena, mida järgmisel päeval, enam ei kasuta.
Üks hea värvimise teema sellest kuidas Valts auto värvi valis

Ise olen lõpptulemust näinud, ütleks, et not bääd.

edit: märkasin et juttu metallikust, Sadolini metalliku kohta ei tea midagi. Eelnev jutt ainult tavavärvi kohta.

ei soovita osta Tikkurila ega Sadolini värve, eriti veel metallikuid. Nende odavate metallikutega on väga raske saavutada head kvaliteeti st. tera võib hakata värvis \"jooksma\" ja nii jääb tulemus väga kirju ning ega läige ka kiita ole. Samuti lähevad
need odavad värvid kiiresti matiks ega ole piisavalt kulumiskindlad. Kui tahad korralikku tulemust osta ka korralik värv.
MIPA autovärvidega on positiivseid kogemusi. Sadoliniga võrreldes minu arust nagu öö ja päev.
Sadoliniga väga kehvad kogemused. Pind jäi liiga pehme.
Ei väida, et Sadolin maailma parim. Kindlasti on ka teisi nn garaazis värvimise värve.
ise valisin 1 põhjusel DB, veokavärv, teoreetiliselt kriimustamisele vastupidavam. (kriimustuste test hetkel juba käimas)
Sadolin on KÕVA pinnaga värv, originaal lahusti ja korralik põhi. Kui nitrolahustiga segada, on tulemuseks pehme ja kriimustatav pind. Kes ei usu, tulge kraapige mosu. Algajale garaazis tegemiseks on hea.
Miski 1000 eekuse värviga on kindlasti vahe, kui öö ja päev. Aga kui kodus garaazis teha, ei saa kindlasti 1000 eekust tulemust. Sellised värvid eeldavad ikkagi head kambrit, kus on välistatud (värvi)tolmu ladestumine.

Kes pakub veel välja odavamaid autovärve?
a, kah värvimise tuhinas.


Ise julgen ka tikkurilat soovitada. Hinna-kvaliteedi suhe on paigas (et mitte öelda olematu hind=olematu kvaliteet Wink ) Kui kodus hoovis või garaažis värvida siis tunduvad 600 kr/l maksvad värvid raiskamisena, samas kui eeltöö on ilusti tehtud ja esimese märjaga alt rooste välja ei löö, siis on tikkurila või sadoliniga hea odav paari aasta pärast uuesti värvida. Mõne aasta see läige ju ikka kestab...

Mihkel - endal motikas tikkurilaga tehtud. Tõsi küll, värvitud asjad seni ainult toas seisnud Wink
al Kirjutas:Sadolin ei ole ka 2 komponentne, lihtsam arvestust pidada ja jupikaupa teha.

Too sell, kes mu punase koletise üle tuiskas, käskis kindlasti kõvendi ka tuua (tookord vähemalt oli Sadolini värvile kõvendit ka müüa). Et muidu jääb väga vilets.
samas on mulle seletatud, et sadolin pidas siin m6nel mehel kuni 10a vastu.. muidugi k6vendiga.