automoto.ee foorumid

Täisversioon: Volkswagen Transporteri jukerdamine
Teile näidatakse hetkel lihtsustatud versiooni tekstist. Vaadake täisversiooni õiges formaadis.
Kuna mu Volvo on remondis siis sain liikumisvahendiks 87 aasta Volkswagen Transporteri. Autol on 1,9 boksermootor sissepritsega mis töötas ideaalselt tänase hommikuni. Panin hommikul sooja ja tiksus umbes 10 minutit, alustasin sõitu. Sõidan ja äkki bööö hing kinni lasen gaasi lahti, siduri alla tühikäigul töötab natuke ja sureb välja, käivitan uuesti, töötab nagu kellavärk. peale 100 meetrist sõitu jälle bööööö. Kuulda oli paukumist ja turtsumist ka natuke. Vaatasin õhufilter puhas, märg ei ole. Panin kokku tagasi sain umbes kilomeetri sõita ja jälle bööööö. Tulin hädavaevu koju tagasi ja jätsin bussi seisma. Seisin umbes 5h ja mõtlesiin et lähen poodi. Sõitis ideaalselt, aga nii kui soojaks läks hakkas jälle jukerdama.
Kui hoo pealt seisma jätad ja kohe uuesti käivitad siis sõidab u 100 m ja siis saab jõud otsa. kahtlustan et kala peitub mingis õhuvärgis, täpselt ei tea ka.

ahjaa kas kui kellegil on samasugune buss siis võiks kirjutada kaitsmete nimekirja, et mis numbri all mingi on, mul on kaitsmekarbi kaan kadunud.

Igasugune nõuanne on teretulnud... Sad
Saan aru, et tegu bensukaga. Viga väga seda moodi, et kuskil midagi külmub ära, nii, et kütust ei saa peale. Vaata, kas on olemas talvine õhutoru asend, võimalik, et õhupuhasti juures?
bensukas jah. võtsin õhutoru lahti, mis kuhugi tagumisse rattakoopasse läheb, ikka jamab. elektrooniline klapp mis peale õhupuhastit on, liikus ka näpuga lükates kergelt. äkki peaks tegema toru, mis kollektori pealt sooja õhku ahmiks. mäletan et kunagi oli 244 ka sama jama aga kui ma kollektoripealt sooja õhu filtrisse juhtisin kadus ära. Eriti turtsus ta lörtsise või vihmase ilmaga, kuigi juhtmed ei olnud niisked.

emsy

äkki bensiinis vett, mõni vaakumvoolik lahti või mõni anduri ühendus halb. aga seda peab ise nägema, siis saab aidata ning arvatavasti on sul selle aja peale lahendus juba käes.
Olen 90% kindel et kogu selle jama põhjustas ebakvaliteetne(loe: igavene pask) bensiin. tankisin küll ühest tuntud kuressaare tanklast, aga peale järgmist tankimiset kadus jama koheselt ning pole siiamaani tagasi tulnud. olen ennegi pretensioone selle tankla kohta kuulnud. Aga pead ei anna ja suuri sõnu ei tee. Võibolla oli ka süüdi minu hipibussike.