automoto.ee foorumid

Täisversioon: Muravei
Teile näidatakse hetkel lihtsustatud versiooni tekstist. Vaadake täisversiooni õiges formaadis.
Ostin endale eile lõpuks Muravei, hakkas selline sõiduk meeldima juba siis kui nägin esimest korda 1990-ndate alguses Kadriorus seismas. Masin on lahtivõetud ja kong ka olemas, mille üle on eriti hea meel kuna siis saab vedada oma kraami nii et võõrad silmad seda ei näegi. Kong on muide aluminumist, mis on eriti hea kuna seda pole vaja värvida ja rooste ei hakka ka peale. Oleks vaja nõuandeid kuidas seda korda teha ja pilte võiksite ka lisada juba korda tehtud isenditest, sammuti iagsuguseid joonised selle kohta. Pole veel jõudnud koju tuua seda, aga lähiajal on plaanis küll...
Tahaks ka endale sellist ja eriti ülbe oleks veel kabiiniga. Kuskil oli mul muravei elektriskeem.

Tom.
Momendi seisuga mul murovei kabiiniga eksemplare 2tk olemas. Õigemini küll umbes 1,8tk... (teisel puudu kabiini uksed ja klaasid ning osa raamist)
Üks neist on kastiga ja teisele loodan alumiiniumist kongi (tahaks isotermi, aga selle leidmine võib osutuda vist liiga keeruliseks)peale leida.

To Martti: Sinu masina mark peaks olema TGA-200-01F.
Saada mulle mail oma mailiaadressiga aadressile oldmoped@hot.ee , teen sulle selle masina manuaalsist pdf-versiooni ja saadan sulle.
Oldmoped, ega sul enda Muraveidest pilte pole? Tahaks näha milline peaks tulemus olema, ega sul ilma kabiinita varianti ei juhtu olema?
[attachment=3209][attachment=3210][attachment=3211] To Martti: Sinu masina mark peaks olema TGA-200-01F.
Saada mulle mail oma mailiaadressiga aadressile oldmoped@hot.ee , teen sulle selle masina manuaalsist pdf-versiooni ja saadan sulle.
[/quote]

Äkki oldmoped oskad tuvastada minu muravei täpset marki ja kust ma väljalaskeaasta leiaksin. Aparaat üsna hiljuti soetatud, kogun infot ning silinder ja kolb puudu.
P.S. Vabandust Martti, et siin vahele torgin, kui sind häirib kustutan kohe oma postituse. Kuna plaanis vaikselt juppe ja infot koguda ei tahtnud kohe projektidesse kirjutada.

Tom.
Vabandust OT pärast.
Kahjuks ei ole vanade rollerite kohapealt eriline spetsialist kuna teen alles esimesi samme selles valdkonnas ega oska selle tõttu ka nõu anda. Oma kollektsiooni lisaks mopeedidele ka rollerite hankimisega alustasin alles 2004 ja aktiivselt kavatsesin tegelema hakata alles sel aastal... loodan, et ei ole oma otsusega juba liiga hiljaks jäänud ja miskit ikka veel kusagil ka saadaval on.
Muraveide juppe tasuks ehk Piirissaarest otsida. Seal nimetet aparaat ju põhiline transpordivahend ja kohalikel võib igasuguseid imeasju kuskil vedeleda.

doyou

Kas sa ise tea kellel veel just sellist kolmerattalist on???
nii väga igatsen sellist endale... elan maal ja kastiga veok kuluks ära küll
doyou Kirjutas:Kas sa ise tea kellel veel just sellist kolmerattalist on???
nii väga igatsen sellist endale... elan maal ja kastiga veok kuluks ära küll
Kahjuks ei oska öelda, Kuldne Börs abiks sulle. Mina olen leidnud suurema osa oma tehnikast täiesti juhuslikult, ja seejärel kaupa teinud!
tere...kas te äkki teate kas kuskil eestis/venemaal uusi muravei mootoreid on myya ja mis hinnaga?? mul on endal muravei olemas aga millegipärast ei tööta...Niikaua kui starterit annan seni töötab aga kui enam ei anna sureb välja ja tuuri ei võta kah peale...

muravei

sul võib olla jama õhuga
ma olen sellist jama ise kogenud....
Siin on minu muravei pildid.
http://pilt.ee/view/608271/
Vasaku jalakoha ees on plekk tükk millel on vist aastaarv 1984.Mis mudeliga on tegu,kui see on kongiga siis äkki on kellegil seda pakkuda(soodsalt muidugi).
Mul oli ka algul see jama.Algatuseks puhasta kraan ära ja siis võta õhupuhasi ära ja pane karpa õhuaugule käsi ette.Kaas põhja ja toores lahti.Mul hakkas siis tööle,sättisin tüüse ja lasin kohapeal ümbes pooltundi töödata.Nüüd on nagu paugpill,uputad annad starterit see teeb kolm tiiru ja muravei küsib \"kuhu sõidame\"
keegi muraveid ei taha kondleid ainult ple