automoto.ee foorumid

Täisversioon: Pildikesi pärnust
Teile näidatakse hetkel lihtsustatud versiooni tekstist. Vaadake täisversiooni õiges formaadis.
Lehti: 1 2
Mis kell pilti tegid?Big Grin
Minagi käisin pildistamas, kahjuks ,aga tavalise peegelkaameraga ja ei saa pilte veel üles riputada. Vana Pärnus on asi kõige hullem, eriti Romula juures, kus politseiparkla kõik sõidukid on akendeni vee all. Valgerannas on ka väga võimas üleujutus ainuke veevaba ala on kohati sõidutee, inimesi evakueeritakse seal mootorpaatidega, sest vahemaa kuiva ala ja elamute vahel on väga suur.
Torm oli ka väga võimas mul 2 kivigaraažil on eterniit katused läinud ja ühte plekkgaraaži pole veel jõudnud vaatama minna Sad
Üks pilt Tartust, 200 meetrit minu kodust:
http://www.hot.ee/aits01/tartu_savi_tn.jpg

Ise pole näinud, kuid isa edastas Haapsalust järgmisi tähelepanekuid: Aafrika rand on kadunud, endise Athena klubi juures on vee poolt kokku aetud jäämäed koos aedadega, Holmi piirkonda ei pääse, Rohuküla sadamas ulatub veetase kohati veoautode kastide allservadeni.
Puise kanti ei pääse ka elektrikud oma veomasinatega mitte.
Taebla jõgi on kohati mitmesaja meetri laiuselt üle kallaste, voolab tagurpidi.
Mul oli garaazikatusel autojuppe...klaasid, uksed, kapotid jne... huvitav kuhu need lendasid?
Ja maja ees jäks metallist bussipeatus lendu ja maandus paar meetrit autoparklast eemal.

vend

andres22 Kirjutas:Üks pilt Tartust, 200 meetrit minu kodust:
http://www.hot.ee/aits01/tartu_savi_tn.jpg

Ehh.. noorus, noorus... Seal katusel, kust pilt tehtud, sai nooruses küllalt käidud Smile btw. kole küll, endisesse piimakombinaati tehtud ühikal ka katus maas ja pildid kuskil netis.
Enda maja katus ka vana ja mäda ning ühest äärest on veits ära lõhkunud aga vast päris maha enam ei tule ja seks suveks on vahetamine nagunii plaanis.

Nüüd peaks kõvasti vee ja tormikahjustustega (asju peale sadanud) autosid müüki tulema. Ma oleks kohe mõnele sellisele 1.6 Mk3-Mk4 Escortile võtja Wink
Alts Kirjutas:
andres22 Kirjutas:Üks pilt Tartust, 200 meetrit minu kodust:
http://www.hot.ee/aits01/tartu_savi_tn.jpg

Ehh.. noorus, noorus... Seal katusel, kust pilt tehtud, sai nooruses küllalt käidud Smile btw. kole küll, endisesse piimakombinaati tehtud ühikal ka katus maas ja pildid kuskil netis.

Piimakombinaadi pildid:
http://sysi.e21.ee/torm2005/index.html
Öösel jala koju tulla oli päris tore Smile . Kuulsin ka seda, et Veerikul ka ühel majal pool katust läinud. Murtud puudest rääkimata.
Teema pealkiri võiks olla Pildikesi tormist, sest juba kogu Eestist jutt.
Üks pilt sellest Savi tänava majast veel.
Eile öösel sai bändiga Piritalt Oopiumist mängult tuldud. Ka päris huvitav pilt avanes. Lained on vastu Pirita hotelli vundamenti. Jahisadamas oli kai vee all ja ka kail asuv Alexela veesõidukite bensiinijaam oli üle ujutatud.
Nissanil katus mölkis, õnneks vähe. Katuse harjalauad jõid Red-Bulli Sad
Olukord minu maja ümber: -link-

PS nendel autodel oli hommikul vesi mingil määral üle põhja.
Ning prügi lendab prügikastidest praegugi.
andres22 Kirjutas:Pilte Kuressaarest:
http://www.zone.ee/roolweb/torm/

ääh jõudis juba ette Big Grin , aga jah minu tehtud pildid , ja kuressaares erilist mingit õnnetust ei olnud aga osad autod takerdusid vee sees , ja osad pered hülgasid maja , muidu täitsa elatav kogemus aknast vaatad nagu laevast ilus meri kuni abrukani Toungue
Kui telekas rääkis,et Tallinna kandis oli torm rahva sündmus,siis Haapsalu pool sama lugu.Juba laupäeva öösel vastu pühapäeva laveeriti autodega Rohuküla vahelt (ise käisin ka koos isa ja õega,enne kella ühte öösel).Siis juba loopis kai ääres praame,eriti \"Harilaidu\".Sama lugu ka terve eilne päev.Haapsalus-Aafrika rand kadunud,Holmid vee all (kaasa arvatud Haapsalu eliidi majad),Paralepas rannaga sama lugu (nagu ka varemgi suurvete ajal). Vee all ka sanatoorium,taastusravihaigla, maakohus,kaitseliit turnis seal oma Chevyde ja Unimogidega.
Sai käia ka Rohukülas,ka seal oli rahva vool pidev.Silma kandis (Kalaküla juures) ulatus vesi samuti praktiliselt Haapsalu-Tallinna maanteeni.
Ning,eile sai sõita ka Roosta puhkeküla juurde,seal koos parklaehitusega sai valmis teha ka pinna reljeefi arvestavad jälakäijate laudteed.Torm on ka nende lõpu minema viinud (uhtunud).Edasi sai käia ka Dirhami sadama juures (seal hulk autosid,kõige eksklusiivsemana uuepoolne VW Touareg koopaäärteni vees).Ning Põõsaspea neemele (seal saab pea alati TÕELIST tuult tunda).Viimatimainitud kohas subjektiivselt hinnates võis kohati üle 30 meetri ka eile pärastlõunal olla...
Sai ka mõned pildid teha,katsun need lähiajal üles riputada.
Panin pildid üles siia.
Ning eile korrutas meedias pidevalt,kui palju alajaamu üle Eesti rivist väljas.Selles suhtes on Läänemaa (kus jaotusvõrk ei kuulu Eesti Energiale) paremas olukorras.Kuna oma isa tegev ühes sama ala firmas,siis sai kuulda,et Läänemaal kahjud eriti suured ei olnud.Siin-seal katkestusi oli,kuid mitte nii hull kui Pärnumaal ja saartel.Seda rääkis ta juba ammu (mõned mehed tema tööandjast käivad Pärnumaa lääneosas Eesti Energia töid tegemas),et säälkandis võrk ammu ajast maas (Läänemaal on suurem osa traatliinidest õhukaabliga asendatud) ja seega ka vigadealdis.
Tabasin ta telefoni otsa nüüd Varblast,kus üks nende postipuur laiali läinud,seal (Pärnu pool) pidi ikka kõvasti rohkem puid murtud olema;eile sai Läänemaal ligi 200 km maha sõita,seal nägin vaid mõnda murdunud puud.
Lisaks üks peretuttav sõitis eile autoga Võrust Taeblasse ning vahemikus Võrust Uuluni olla mobiililevi olnud lähedane nullile.Sealkandis ka kõvasti teelekukkunud puid.
Pärnu rannarajoonis võib näha kurbasid/nutvaid autosid väga suurel hulgal, esilaternad kõik vett täis. Sisse muidugi ei näe, sest liigsest niiskusest aknad udused.
meile just teatati et kui pärnus vesi veel 40 senti tõuseb hakkab jälle kriis. Hetkel peaks olema miski meeter üle normi.
Lehti: 1 2