automoto.ee foorumid

Täisversioon: MB 240D W115::1974::Kamikaze
Teile näidatakse hetkel lihtsustatud versiooni tekstist. Vaadake täisversiooni õiges formaadis.
Lehti: 1 2

Kamikaze

Ja jõudiski see kurvasilme minu õue peale.Nagu pealkirjas mainitud,on mootor originaalis 2.4,hetkel on torgatud vahele Volga süda Big Grin ,käigukast on automaat,värvus hall.Tööd temaga on parajalt,esiteks mootori vahetus,pidurid korda,amordid,peeglid uued panna,kojamehed samuti,antenn,liistud külgedele(4 viimasega olid huligaanid hakkama saanud :twisted: ),stange ette tagasi ja ka vähe keevitus tööd.Roostet leidub ka veidike.Salong paistab olevat suht korralik,vaja ainult puhastada ja õhutada.Vaja leida nüüd kähku garaaz mustamäele,muidu ei saa enne midagi eriti teha.Kevadel uued veljed kindlasti ja suveks tahaks ka uue värvi peale saada.
Tuleb teda nüüd jõudumööda hakata nokitsema ja kõpitsema ning kui kellelgi on mingeid eelnimetatud osi,andke aga teada.
Pildid peaks saama homme.
Mis see Volga kütusekulu üldse on :?
Mis aastat auto Eestis on? Küsimus just sellest Volga konest inspireeritud

Kamikaze

niipalju oskan öelda,et tehniline pass on välja antud 12.05.94.Esmast pole märgitud.

Kamikaze

Nädalavahetusel lisandub vist veel üks mersu.
Sul on vist palju vaba aega Smile
Jõudu!
Tahaks rohkem w115-114 liikumas näha.

Nõmmel oli üks W115 220D Volga mootoriga manuual kastiga, omanik ütles et võtab 9,5 sajale, ehk mersud veerevad väiksema takistusega.

Kamikaze

kas Volga mootor läheb vahele siis 1:1?Aega pole siin midagi eriti üle,lihtsalt teine mersu tuleb doonoriks,aga kes teab,mis temast kunagi veel saab,sest mõlemad on põhimõtteliselt komplektsed,samas mõlemil omad puudused....tulevasel pole mootorit.Praeguse seisuga ei teagi,kumb kummale osi hakkab looovutama.Ja jõudu on tarvis Smile
mootor ei lähe vahele 1:1, omanik ütles et seal oli õlivann õmberehitatud ehk ütleme eemaldatud Smile (mersu esisilla tala põhjuseks) ja ta tegi siis kuivkarter süsteem (nagu Porschedel näiteks) ja temal oli eraldi õlipaak ja Pobeda-st teine õlipump kinnitadud kudagi jagaja külge.
Volga mootori panemisega võivad tegeleda ainult piisavalt hulluks läinud inimesed Smile

Kahjuks ei mäleta milline KK seal oli kas originaal või Volga oma Sad

Kamikaze

Teine ka nüüd olemas.Ehitusse läheb ikka esimene,sest praegune on paras peldik,ainult varuosadeks sobib.Homme saab nad katuse alla ja siis saab hakata nokitsema.Salong läheb arvatavasti vahetusse,kuna sellel romul on peatugedega esiistmed ja ees on käetugi kah olemas,esiuksed saavad endale kolmnurk aknad,kojamehed saab külge,plekke peab veel võrdlema,liiste sain kaasa,loodetavasti on mõni selline ka,mida mul vaja on Toungue,ukselingid lähevad vahetusse vist ning võimalik et teisel on ka kesklukk,mille ma ära küljest keeran,amortide seisu ei tea,need võiks korralikud olla,saaks ka ära vahetada.Üks peegel ka olemas,aga klaasi pole.....
Ei tea,kas vahetada praegused tuled vanemate ja kumeramate klaasidega laternate vastu....kummad paremini näitavad?
Eks homme ole näha,millega ma siis seda projekti alustan Smile.
Kunagi oli ka w108 peale pandud volga kone ... suht rõve nägi välja.

Dad.

Kamikaze

Tunnistan ausalt,et ega see kena küll ei ole ja ma teen kõik,et ta võimalikult kähku oma südame tagasi saaks.Probleem on,et tali ei ole ja ise ei saa vist selle vahetusega ka hakkama...pole enne teinud sellist asja ning kuskil firmas pole ka mõtet selle eest 2K maksta.Tuleb uurida mõne tuttava käest,kes selle töö ette võtaks.
Ja homme tuleb vist veel ühelt emexi kandidaadilt varuosade lisa.Kahju seda autot sinna pressi alla lasta,aga kahjuks kolmandat ei mahuta enam ära.Tegelt,eks vaatab,kui on hea aparaat,siis ehk leiab sellele ka veel koha.

Kamikaze

Kolmanda suutsin ka endale õuele tarida.Kes varuosi vajab,küsige!

indrek(clubmb)

Küll sa oled agar ikka.

vahest, kui abi vaja, siis võin ka abikätt pakkuda. Vahest hea käed õliseks teha ja mis peamine - et üks tõeline mersu jälle liikvele saaks.

Et jõudu ja indu jätkuks, siis yks pildike:

[Pilt: w115-1.jpg]

See siis eestis ringi vuramas - rohkem muidugi seisab, sest mootor pole vist peal ja omanikul mersusid rohkem, kui üksSmile

Kamikaze

väga ilus.Tänan abi pakkumast,mõnikord kulub ikka ära.Noh ja tuleb vahest ka agar olla Wink Piduritega tuli täna väike jama,aga noh,mis sa vana auto puhul muud tahta oskad.Elame üle Smile Kannatust on ainult vaja.
just just
mõne poldi puruks keeramine ja välja puurimine on nii vanade aparaatide juures tavaline nähtus
eduBig GrinBig GrinBig Grin
kas auto muidu ikka Tallinnas;
võiks tiba kaeda

ryblikw114

Big Grin ehhee näe kodanik janeki mersu.see on see auto millest eespool tegin kunagi juttu.omanikule läks ikke maksma ja mina sain poolteist kuud keevitada,käiata,lihvida ja pahteldada jne...aga lõpptulemusega olen isegi rahul.väga illos sai.

Kamikaze

Kalle1:autod on jah Tallinnas,õhtuti olen tavaliselt seal ja nokitsen neid,niiet tule aga vaatama.
Täna võtsin esi ja tagatuled maha,parempoolse esitule tagant on tiib suht mäda,oli pandud mingi möginaga see tuli põhimõtteliselt kinni.See tiib tuleb teise auto pealt asendada,seal on väike pindmine rooste ainult.Tänu mädand tiivale,oli niiskus tule sisse mingil määral tunginud ja suunatule reflektorist pole midagi alles.Ka see saab teise tule reflektoriga asendatud.Siis jõudsin enda suurima hirmuni,mida ma polnud veel vaadanud,et kuidas seal roostet on....pagassi.Tõstsin ühe nurga üles...rooste.Tõmbasin kogu mati välja seal ja milline kergendus...kõigest jälle pindmine korrosioon,pagassipõhi täitsa tugev.Jälle jäi üks mure vähemaks Smile .Tagatuledest ühel oli samuti niiskus ja muda sisse tunginud,kuna klaasi nurk puru.Mis veel!Ahsoo...armatuur sai ka välja kakkutud,kuna keskel jooksis väike pragu...korralik tuleb jälle teisest autost ning kojamehed sain ka mõlemad külge.Homme kisun kogu salongi välja,vaatan,mida mulle põhi seal räägib.Kui on korralik,kas siis mingi ainega kaitsekiht peale tõmmata?
Mida mul vaja oleks.Kui kellegi on korralikke terveid esituleklaase ja parempoolset tagatule klaasi (sobiks ka mõlemad siledad) andku märku.Küsiks ka sellist asja,et kas uusi ukse-akna tihendeid saab ainult esindusest?

Kamikaze

Salong on 0 seisus.Põhi on autol nagu maasikas Smile ...lootust läbi kukkuda pole seal nii pea.Homme arvatavasti,kui jõuab (aeg seab piirangud),teen põranda puhtaks ja tõmban kaitsekihi peale ja sama lugu ka põhjale.Mastiks see asi ei pidanud vist päris olema,mingi muu sama otstarbega mögin.
Nüüd suuremad mured.Kes pakuks hea hinnaga nahatamis teenust armatuurile,samuti oleks vaja laele uut polstrit ning põrandale uut vaipa.
Juhiuksel on suure klaasi asemel nüüd kolmnurk aken,aga mingi jama on,aken ei lähe päris kinni,3-4 cm jääb puudu.Leiutasin mis ma leiutasin,lõpuks sai mõistus otsa.Homme tuleb uus üritus teha ja kui tööle saab,tuleb ka kõrvalistuja aknad ära vahetada.Supporti poldid peab läbi puurima,neid sealt muidu lahti ei saa ja siis saab ehk lõpuks ka pidurid tööle.
Mingi õhtu tuleb tööd ka koju võtta ja joodeldama hakata Smile Originaal valgustus armatuuris on ikka väga nigel,proovin LED pirnid asemele panna.
Kõik muu on ilus ja tore,kuid mootorist ei tule klõpsugi :twisted:
Tulede esiklaasid on uued 250 eek vist - MB Varuosad Kadakas.

\"Supporti poldid peab läbi puurima,neid sealt muidu lahti ei saa ja siis saab ehk lõpuks ka pidurid tööle.\" - millest räägid? Kas need poldid mis kinnitavad suppordi kändtelje külge või need mis hoiavad suppordi pooled kokku? Mul ainult need viimased olid esiteljel TORX-poldid siis ma lõikasin meiseliga mutrid katki ja panin originaal M9 asemele M8 poldid koos seibidega - 4 aastad sõidan ja kõik hästi.Ostke ainult head popdid ja mutrid, ise lõpuks ostsin K-Rauast.

Kamikaze

Nüüd otsin taga sellist värvi uksepolstreid,kuna istmed on sellised.Imelik,on see,et olen erinevaid pilte jälginud,kuid pole ühtegi veel näinud,kus oleks esiistmed peatugedeta....minul,aga need puuduvad.On need originaal istmed ikka?
Polstrite kohta veel niipalju,et võin ka vahetada heledate või siniste vastu.

Selliseid nada:
[Pilt: seba_z23_04.jpg]

Kamikaze

Nii,paar päeva polnud garaazi juures käinud ja täna sinna läksin,siis mis mulle vastu vaatas!? Doonorauto,mis ruumi sisse ei mahtunud ja väljas seisab,sellel on mingi tripper iluvõre puruks tagurdanud :twisted: .Ja täiesti terve ja korralik iluvõre oli.
See selleks.
Paistab,et pean hakkama autot kokku lappima,sest enam muud teha pole Toungue Nukker on see,et mootor ei taha ikka klõpsugi teha...1 asi kapoti all häälitseb ja see on ka mingi pagana relee kõigest Sad .Esmaspäeval ostan vist uued amordid,uued vedrud vaja leida,samuti polte-mutreid ostma,saab kardaani alla.Piduri supportid pean läbi puurima doonoril,ehk siis keerab need ka külge ja tööle.Salongi ootan punaseid polstreid.Ahaa,Petsilt varastan küünlajuhtmed ka Toungue
Loodetavasti tuleb õigepea ka mõni prooviring ning siis on mu nägu mõnda aega selline -> Big Grin
Pilte pole siiamaani saanud :kill
Lehti: 1 2